bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 302XL F6U68AE zwart / black cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste HP 302XL F6U68AE inktcartridge? Op deze webpagina tref je de beste aanbieders voor verrassend voordelige cartridges. Het patroon HP 302XL F6U68AE met de kleur zwart (black) is te gebruiken voor het printen van haarscherpe zwarte teksten. Denk dan aan originele patronen van HP. Steeds meer inktwebshops zoals bijvoorbeeld Mediamarkt.nl of replacedirect faciliteren ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs ligt een stuk lager, er zit meer inkt in en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€28,25
Huismerk verkoopprijs€14,13
MerkHP
ProductHP 302XL F6U68AE
ProductnummerF6U68AE
Kleurzwart
Hoeveelheid (ml)8,5 milliliter
Printvermogen480 prints
EAN-nummer0888793803141

Goedkoopste HP 302XL F6U68AE inkt bestellen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de F6U68AE cartridge is 8,5 milliliter. De printomvang is 480 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Je bestelt het dan veel voordelige dan in de winkel. replacedirect & Handyman.nl zijn erkende verkooppunten voor het kopen van originele HP inktcartridges. Ze hebben over een ruim assortiment en hebben vriendelijke medewerkers. Gewoonlijk bieden ze ook een prima huismerk.

 • De beste inkt is aan te schaffen bij verkopers als 112supplies en Paradigit.
 • Originele F6U68AE inktcartridges kosten je ongeveer €28,25.
 • HP imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) in plaats van losse kleuren. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, verdiep je in de eco-printinstellingen (alssnel-modus) en kies een zuinig lettertype zoals Ryman Eco & Brush Script.
 • Via ons platform check je goede leveranciers waar je eenvoudig F6U68AE cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen HP 302XL F6U68AE zwart / black vergelijken
HP inktcartridges zijn best prijzig. Deze zwarte inktcartridge kost in de winkel al snel €31,08. Bij de inktshops is het goedkoper en betaal je gemiddeld €28,25. De goedkoopste optie is alternatieve huismerk inkt. Deze zijn er al vanaf €14,13. Zie hiervoor ook het kopje voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
HP 302XL F6U68AE originele inkt€28,25
HP 302XL F6U68AE multipack (merkcartridge)€56,50
HP 302XL F6U68AE huismerk inkt * €14,13
HP 302XL F6U68AE huismerk duopack * €28,25
Tabel met prijzen voor de F6U68AE cartridge (black) in juli 2024. * Let op: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van HP inkopen?

Snel HP 302XL F6U68AE inkt kopen? Dit cartridgetype (en huismerk alternatieven) zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij internet-aanbieders als bij gespecialiseerde winkels. Tip van onze medewerkers: bestel bij een online inktshop. Dergelijke aanbieders hebben verstand van zaken, kunnen snel thuisbezorgen en bieden meestal een goed huismerk.

 • Lokale winkels: Handyman, Hema, Action, Albert Heijn, Expert, Jumbo, Kruidvat, Primera.
 • Bekende webshops als Wehkamp, Amazon, Fonq, Bol.com, Ebay, Coolblue zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Toonaangevende inktspecialisten als Inktweb.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste hulp en bieden de hoogste kortingen.
hp-302xl-f6u68ae-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte F6U68AE inkt van HP kopen via internet

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De HP 302XL F6U68AE originele zwarte inktcartridge is dan wat je zoekt. De cartridges zijn afkomstig van HP en resulteren in de mooiste prints. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je krijgt geen hinderlijke foutmeldingen of storingen. Onze tip als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele inktcartridges van HP bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen frustrerende foutcodes en printerstoringen. Na plaatsing direct printen.
 • Een aandachtspunt bij originele merkcartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €28,25).

HP 302XL F6U68AE huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Kies dan voor klooninkt van een ander merk. Het F6U68AE huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is fors goedkoper. Deze besparing is mogelijk dankzij een hele lage prijs per cartridge en doordat deze producten tot de rand gevuld worden met inkt. Meer inkt voor een betere prijs. Onze tip als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • HP 302XL F6U68AE zwart / black huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Dat komt met name omdat je meer inkt krijgt vergeleken met originele inkt.
 • De kwaliteit is bijzonder goed (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Het grootste nadeel van imitatie inkt is dat je soms te maken hebt met printerstoringen.

Problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je intussen de zwart inkt van HP verwisseld maar weigert de printer om af te drukken? In het volgende overzicht bieden we een overzicht met bekende cartridge problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met cartridge.Komt vaak voor bij huismerk-cartridges. Klik het venster weg en probeer een testafdruk te maken .
Geen cartridge gevonden.Controleer nog eens of je het lipje hebt weggedaan en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Check allereerst of de cartridges juist geplaatst zijn en begin met het standaard onderhoud.
De cartridges zijn uitgedroogd.Start handmatig het reinigingsprogramma op voor een goed werkende printkop. De beste tips is om de testpagina maandelijks af te drukken.
Lekkende inktcartridges.Stop direct met printen, klik de cartridge uit de gleuven en maak alles direct goed schoon. Download het retourformulier en stuur het terug.
De meest gangbare printproblemen m.b.t. HP 302XL F6U68AE inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Hoeveel betaal ik voor een HP 302XL F6U68AE inktcartridge ?
De kostprijs van een HP 302XL F6U68AE met de kleur zwart (black) cartridge is om en nabij de €23,35 excl. de btw (€28,25 inclusief btw). Indien je een multipack of duoverpakking prefereert betaal je ongeveer €56,50. Door te printen met een huismerk cartridge met de code F6U68AE betaal je een veel lagere prijs. Het tarief voor huismerk-cartridges is aantrekkelijker (+/- €14,13) en je kunt er veel meer printjes mee maken (gevuld met meer inkt).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, wat is het stappenplan?
Soms komt het voor dat een net nieuw patroon niet wordt gedetecteerd. Dat is op de volgende manier op te lossen: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en loop nog eens na of je het dopje / plastic helemaal hebt verwijderd. Installeer de nieuwste printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak de cartridge schoon en reinig de printkop met het programma.

Is een HP 302XL F6U68AE huismerk alternatief een goede keuze?
Het huismerk F6U68AE alternatief aanschaffen is in de basis niet schadelijk. Namaak inkt is +/- 55% goedkoper in verhouding tot originele inktpatronen. De winkelprijs is lager en deze patronen bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit van de prints is praktisch dezelfde. Een aandachtspunt is dat je wordt geconfronteerd met foutmeldingen of storingen. Dit kan je gewoonlijk gemakkelijk herstellen.

Kan ik ook zelf de HP 302XL F6U68AE inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge kan je thuis doen. Voor deze handeling gebruik je een handige navulset inclusief inkt voor het HP inktpatroon. Op internet zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. Nu spuit je de zwarte inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Als laatste kun je alles weer terugzetten in originele staat. Aansluitend probeer je of de nagevulde HP inkt op de juiste manier werkt door een testprint te starten.

Plaats een reactie