bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 62 C2P04AE zwart / black cartridge

Koop jij ook altijd de goedkoopste HP 62 C2P04AE inktcartridge? Op www.inktaanbieding.nl bekijk je geschikte leveranciers voor betaalbare cartridges. De HP 62 C2P04AE met kleur zwart (black) is geschikt voor documenten met heldere zwarte tekst. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de echte merkartikelen van HP. Heel wat inktaanbieders als o.a. Paradigit of Inktweb.nl bezorgen ook zogenaamde huismerk-cartridges. De prijs is vele malen lager, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€16,50
Huismerk vanafprijs€8,25
MerkHP
SoortHP 62 C2P04AE
ArtikelnummerC2P04AE
Kleur omschrijvingzwart
Hoeveelheid (ml)4 milliliter
Intensiteit200 prints
EAN-code0888793376713

Goedkoopste HP 62 C2P04AE inkt bestellen december 2023

De hoeveelheid (ml) van de C2P04AE cartridge is 4 milliliter. De intensiteit is 200 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Dat is stukken voordeliger dan bij een regionale speciaalzaak. Bol.com & Office Centre zijn erkende verkooppunten voor het plaatsen van een bestelling van originele HP inktcartridges. Ze bieden over een ruim assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. Doorgaans bieden ze ook een goedkoop huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is te bestellen via winkels als replacedirect of Inkt-bestellen.nl.
 • Originele C2P04AE inktcartridges koop je online vanaf €16,50.
 • HP imitatie inkt is een stuk goedkoper. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of een voordeelverpakking (multipack) en bestel ze niet los (per 1). De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (denk dan aan snelle modus) & kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ecofont en Times New Roman.
 • Via dit portaal klik je direct door naar de betrouwbaarste leveranciers waar je goedkope C2P04AE cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen HP 62 C2P04AE zwart / black vergelijken
HP inktcartridges zijn niet goedkoop. Een dergelijke zwarte inktcartridge kost in de winkel al snel €18,15. Online ben je een stuk voordeliger uit. Daar kost het zo’n €16,50. De goedkoopste optie is het huismerk (klooninkt). Deze kosten komen neer op zo’n €8,25. Ook relevant: de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
HP 62 C2P04AE originele inkt€16,50
HP 62 C2P04AE multipack (merkcartridge)€33,00
HP 62 C2P04AE huismerk inkt * €8,25
HP 62 C2P04AE huismerk duopack * €16,50
Prijslijst van de C2P04AE cartridge (black) in december 2023. * Let op: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Waar kan ik de inktpatronen van HP kopen?

Gemakkelijk HP 62 C2P04AE inkt bestellen? Dit cartridgetype of een alternatief huismerk kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via online winkels als in de winkel in de buurt. Kooptip: koop altijd bij een internet printshop. Deze winkels bieden de beste service, hebben de snelste levertijd en bieden doorgaans een goed huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Hema, Albert Heijn, Action, Bruna, Kruidvat, Primera, Media Markt, Jumbo.
 • Populaire internetwinkels als Fonq, Coolblue, Bol.com, Wehkamp, Amazon, Ebay bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Echte inktshops als 123inkt.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden een top-service en hebben doorgaans de beste deals.
hp-62-c2p04ae-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte C2P04AE inkt van HP kopen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De HP 62 C2P04AE originele zwarte inktcartridge voorziet hierin. De cartridges zijn afkomstig van HP en zorgen voor de mooiste afdrukken. De patronen werken altijd en je hebt geen last van irritante foutmeldingen of storingen. De beste keuze als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele cartridges van HP zorgen voor het beste resultaat.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen lastige foutmeldingen of storingen. Na plaatsing direct printen.
 • De negatieve kant van de “echte” merk cartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld €16,50).

HP 62 C2P04AE huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Koop dan eens klooninkt van derde leveranciers. Het C2P04AE huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en de prijs is erg concurrerend. Dat komt door een hele lage prijs per cartridge en omdat de inktpatronen tot de rand gevuld worden met inkt. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Ons advies als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • HP 62 C2P04AE zwart / black huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Een belangrijk voordeel is dat huismerkproducten meer inkt bevatten vergeleken met originele producten.
 • De afdrukkwaliteit is erg goed (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Het belangrijkste nadeel van huismerk inkt is dat je hinder kunt hebben van foutmeldingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van de cartridges

Heb je inmiddels de zwart inkt van HP vervangen maar weigert de printer om af te drukken? In de bijgaande tabel bekijk je algemene issues met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met cartridge.Komt soms voor bij huismerk-inkt. Klik op “doorgaan” en probeer gewoon te printen.
Cartridge wordt niet herkend.Controleer of je het plakkertje hebt weggedaan en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Check of je cartridges goed in de printer zitten en start een onderhoudsprogramma.
Last van opgedroogde inkt.Zoek naar het reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Een goede oplossing is om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
Er lekt inkt in de printer.Stop met printen, haal alle cartridge uit de printer en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Je kunt de lekkende cartridge terugsturen.
Veel voorkomende inktproblemen met betrekking tot HP 62 C2P04AE inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Wat is de adviesprijs van de HP 62 C2P04AE inktcartridge ?
De kostprijs van een HP 62 C2P04AE met kleurcode zwart (black) cartridge is standaard zo’n €13,64 excl. de btw (dat is €16,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking / duopack wenst betaal je ongeveer €33,00. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met de code C2P04AE kan je fors besparen. Het tarief voor huismerk-cartridges ligt lager (+/- €8,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer inkt).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, wat is de oplossing?
Het kan voorkomen dat een net nieuwe inktcartridge wordt geweigerd door de printer. We bieden daarom een aantal oplossingen: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en achterhaal of je het plakkertje los hebt gemaakt. Installeer de nieuwste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak de cartridge schoon en laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren.

Is het HP 62 C2P04AE huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Een huismerk C2P04AE alternatief proberen is vaak niet schadelijk. Namaak inkt is vaak wel 50% goedkoper in verhouding tot originele producten. De aanbiedingsprijs is goedkoper en deze patronen bevatten meer ML inkt. De afdrukkwaliteit wordt nauwelijks beïnvloed. Het grootste nadeel is dat je wordt geconfronteerd met waarschuwingen of foutmeldingen. Dit kan je normaliter zelfstandig oplossen.

Op welke manier kan ik de HP 62 C2P04AE inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen met inkt kan je eventueel ook zelf doen. Voor dit klusje gebruik je een complete navulset met inkt voor het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse website is een groot aantal tips te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. In de volgende stap spuit je de zwarte inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Als dat gelukt is kun jij het artikel in elkaar klikken. Tenslotte bekijk je of de bijgevulde HP inkt op de juiste manier werkt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie