bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 970XL CN625AE zwart / black cartridge

Interesse in de goedkoopste HP 970XL CN625AE inktcartridge? Op www.inktaanbieding.nl bieden wij de meest populaire webshops voor verrassend goedkope cartridges. Het product HP 970XL CN625AE met kleurcode zwart (black) is te gebruiken voor eenvoudige tekstdocumenten. Het meest voor de hand liggend zijn de fabrikant (merk) patronen van HP. Verschillende inktaanbieders zoals printerinktshop.nl & Inkclub faciliteren ook uitstekende huismerk-artikelen. Deze zijn veel lager geprijsd, ze bevatten meer ML inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€90,50
Huismerk verkoopprijs€45,25
LeverancierHP
SoortHP 970XL CN625AE
ProductnummerCN625AE
Kleurcodezwart
Volume (ml)173,5 milliliter
Printvermogen9.200 prints
EAN0886112877361

Goedkoopste HP 970XL CN625AE inkt kopen mei 2024

De hoeveelheid (ml) van de CN625AE cartridge is 173,5 milliliter. De printomvang is 9.200 prints. Originele merkcartridges koop je het beste online. Dit kan daar qua prijs veel gunstiger in vergelijking met kleine winkels. Bol.com of Office Centre zijn goede adressen waar jij kunt zoeken naar originele HP inktcartridges. Ze hanteren een gigantisch aanbod en staan bekend om hun goede klantenservice. Vaak voeren ze ook een goedkoop huismerk.

 • Inkt deals schaf jij aan via aanbieders zoals 123inkt & Inkt-bestellen.nl.
 • Originele CN625AE inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €90,50.
 • HP imitatie inkt kost vaak maar de helft. De kwaliteit is uitstekend.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of een multipack (voordeelverpakking) in plaats van losse kleuren. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Instructies om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, kies de voordelige eco-printinstellingen (denk dan aan eco-stand) of kies een zuinig lettertype zoals Ecofont of Times New Roman.
 • Op Inktaanbieding.nl vergelijk je de meest bekende inktaanbieders waar je zonder gedoe CN625AE cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen HP 970XL CN625AE zwart / black vergelijken
HP inktcartridges kunnen best duur zijn. Dit model zwarte inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €99,55. Online ben je een stuk voordeliger uit en kost het zo’n €90,50. De voordeligste optie is het huismerk (namaak inkt). Deze koop je al vanaf €45,25. Lees ook het gedeelte over de plus- en minpunten van huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
HP 970XL CN625AE originele inkt€90,50
HP 970XL CN625AE multipack (merkcartridge)€181,00
HP 970XL CN625AE huismerk inkt * €45,25
HP 970XL CN625AE huismerk duopack * €90,50
Prijslijst van de CN625AE cartridge (black) in mei 2024. * Disclaimer: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van HP aanschaffen?

Snel HP 970XL CN625AE inkt bestellen? Deze inkt of huismerk alternatieven zijn goed verkrijgbaar. Zowel via internetshops als bij computerwinkels. Tip van onze medewerkers: bestel sowieso bij een online inktspeciaalzaak. Deze winkels bieden de beste service, kunnen uit eigen magazijn leveren en verstrekken vaak een uitmuntend huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Bruna, Albert Heijn, Action, Hema, Media Markt, Expert, Jumbo, Primera.
 • Bekende webshops als Amazon, Bol.com, Ebay, Blokker, Coolblue, Fonq hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • De bekende inktshops als 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben een handige zoektool en hebben doorgaans de beste deals.
hp-970xl-cn625ae-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte CN625AE inkt van HP kopen via internet

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De HP 970XL CN625AE originele zwarte inktcartridge is dan wat wij aanraden. Deze cartridges worden gemaakt door HP en bieden de hoogste printkwaliteit. De patronen doen altijd en je wordt niet verrast met hinderlijke foutmeldingen. Ons advies als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele patronen van HP voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen lastige errors of foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
 • Het grootste nadeel van de “echte” merk cartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld €90,50).

HP 970XL CN625AE huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Kies dan voor klooninkt van derde partijen. Het CN625AE huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Dat komt door een hele lage prijs per cartridge en doordat deze patronen tot de rand gevuld worden met inkt. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. De beste koop als je met name let op de prijs.

 • HP 970XL CN625AE zwart / black huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Het grootste voordeel is dat huismerkproducten meer inkt bevatten als je het vergelijkt met originele producten.
 • De kwaliteit is bijna net zo goed (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Het grootste nadeel van klooninkt is dat je soms wordt geconfronteerd met waarschuwingen of foutmeldingen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je deze zwart inkt van HP geplaatst maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de bijgaande tabel staan bekende problemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Komt vaak voor bij klooninkt. Sluit de pop-up en probeer een testafdruk te maken .
Printer herkent cartridge niet.Bekijk of je het ontluchtingslabel hebt weggedaan en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Ik zie strepen op mijn printjes.Voer een cartridges check uit en start een onderhoudsprogramma.
De cartridges zijn uitgedroogd.Probeer het reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Het is nog beter om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
Er lekt inkt in de printer.Annuleer de eventuele printopdracht, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en maak alles direct goed schoon. Zet er vervolgens een nieuwe in.
Alledaagse printproblemen bij de HP 970XL CN625AE inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Welk tarief heeft de HP 970XL CN625AE inktcartridge ?
De adviesprijs van de HP 970XL CN625AE met de kleur zwart (black) cartridge is ongeveer €74,79 excl. de btw (dus €90,50 inclusief btw). Zodra je een voordeelverpakking / multipack prefereert liggen de kosten op zo’n €181,00. Met een huismerk cartridge met het OEM-nummer CN625AE kan je fors besparen. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges is interessanter (+/- €45,25) en ze hebben meer printcapaciteit (meer inhoud).

De inktcartridge wordt niet gevonden, wat is de oplossing?
Er zijn situaties bekend waarbij een gloednieuwe inktcartridge weigert. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en controleer nog eens of je het beschermmateriaal verwijderd hebt. Loop de printersoftware na of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Neem de cartridge af met een pluisvrije doek en voer onderhoud aan de printkop uit.

Is een HP 970XL CN625AE huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Het huismerk CN625AE alternatief kiezen is doorgaans niet schadelijk. Namaak inkt is vaak wel 50% goedkoper ten opzichte van originele inktpatronen. De winkelprijs is goedkoper en de cartridges zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de prints is gewoon erg goed. Houd er wel rekening mee dat er zich situaties kunnen voordoen met foutcodes. Dit soort storingen kan je vaak zelf oplossen.

Hoe kan ik snel de HP 970XL CN625AE inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen kan je met een beetje ervaring zelf doen. Hiervoor kies je voor een navulset die speciaal bedoeld is voor het HP inktpatroon. Online is ondersteunende informatie te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. In de volgende stap injecteer je de zwarte inkt in het gaatje zoals aangegeven. Als laatste kun je alles weer terugzetten in originele staat. Nadien test je of de nieuwe HP inkt correct functioneert door een testprintje te maken.

Plaats een reactie