bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 932XL CN053AE zwart / black cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste HP 932XL CN053AE inktcartridge? Op deze website helpen wij jou aan een overzicht met de meest populaire winkels voor verrassend voordelige cartridges. Deze HP 932XL CN053AE met kleuromschrijving zwart (black) is te gebruiken voor het afdrukken van diepzwarte teksten en strakke lijnen. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de fabrikant (merk) patronen van HP. Velerlei inktwebshops zoals Office Centre & Inkt.nl faciliteren ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs is erg scherp, ze hebben een grotere inhoud inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€31,25
Huismerk tarief€15,63
FabrikantHP
ModelHP 932XL CN053AE
SeriecodeCN053AE
Kleurzwart
Inhoud (ml)22,5 milliliter
Printcapaciteit1.000 prints
EAN-code0886111749010

Goedkoopste HP 932XL CN053AE inkt bestellen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de CN053AE cartridge is 22,5 milliliter. De effectiviteit is 1.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Dat is qua prijs veel gunstiger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Bol.com of Paradigit zijn gespecialiseerde webshops waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele HP inktcartridges. Ze verkopen een groot aanbod en geven advies / service. Standaard voorzien ze ook in een prima huismerk.

 • De goedkoopste inkt is te bestellen via verkopers als Inktshop.nl en Alleeninkt.nl.
 • Originele CN053AE inktcartridges koop je vanaf €31,25.
 • HP imitatie inkt kost vaak maar de helft. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel ze niet los (per 1). De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (alssnel printen) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Courier en Brush Script.
 • Via onze website klik je eenvoudig door naar de beste aanbieders waar je probleemloos en snel CN053AE cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen HP 932XL CN053AE zwart / black vergelijken
HP inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze zwarte inktcartridge heeft een prijs van zo’n €34,38. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en betaal je circa €31,25. De goedkoopste optie is het huismerk (namaak inkt). Reken op een bedrag van €15,63. Meer daarover lees je onder het kopje voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
HP 932XL CN053AE originele inkt€31,25
HP 932XL CN053AE multipack (merkcartridge)€62,50
HP 932XL CN053AE huismerk inkt * €15,63
HP 932XL CN053AE huismerk duopack * €31,25
Prijslijst van de CN053AE cartridge (black) in juli 2024. * Let op: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Waar kan ik de inktpatronen van HP inkopen?

Snel HP 932XL CN053AE inkt kopen? Deze inkt of een alternatief huismerk kan je op veel plekken wel kopen. Zowel bij de online printshops als bij kantoorwinkels. Tip van onze medewerkers: bestel sowieso bij een inkt-speciaalzaak op internet. Dergelijke aanbieders helpen bij problemen, bezorgen supersnel aan huis en hanteren vaak een uitmuntend huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Action, Bruna, Hema, Albert Heijn, Jumbo, Media Markt, Kruidvat, Expert.
 • Grote webwinkels als Wehkamp, Ebay, Fonq, Coolblue, Amazon, Bol.com breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Populaire inktwinkels als Inktwereld.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl bieden het grootste aanbod, bieden de beste service en hebben de beste aanbiedingen.
hp-932xl-cn053ae-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte CN053AE inkt van HP bestellen via internet

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De HP 932XL CN053AE originele zwarte inktcartridge is dan wat je zoekt. Deze cartridges worden gemaakt door HP en bieden standaard een hoge kwaliteit. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je vermijdt lastige waarschuwingen of foutmeldingen. Ons advies als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en geen irritaties wilt.

 • Originele inktcartridges van HP zorgen voor het beste resultaat.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen irritante errors of foutmeldingen. Ze werken altijd.
 • Het nadeel van de “echte” merk cartridges is de relatief hoge prijs (gemiddeld kost het €31,25).

HP 932XL CN053AE huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Bestel dan eens namaak-inkt van een ander merk. Het CN053AE huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Dat komt door een scherpe stukprijs en doordat deze cartridges eenvoudigweg meer inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Een aanrader als je met name let op de prijs.

 • HP 932XL CN053AE zwart / black huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Een belangrijk voordeel is dat ze meer volume inkt bevatten in vergelijking met originele inktpatronen.
 • De kwaliteit van de printjes is bijna net zo goed (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Een aandachtspunt bij klooninkt is dat je te maken krijgt met foutmeldingen.

Lastige situaties bij het vervangen van je cartridges

Heb je deze zwart inkt van HP verwisseld maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de onderstaande tabel staan de meest gangbare problemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Dit zien we vaak bij namaak-inkt. Klik de foutmelding weg en hervat de afdruktaak.
Geen cartridge gevonden.Controleer of je het plakkertje weg hebt gehaald en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
De printer laat strepen achter op op het papier.Check allereerst of de cartridges juist geplaatst zijn en probeer een onderhoudsprogramma uit.
De printerinkt droogt uit.Start het interne reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Het is nog beter om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
De printer lekt inkt.Beëindig de huidige afdruktaken, verwijder de verschillende cartridge en zorg dat je alles grondig reinigt. Plaats altijd een nieuw product.
Meest gezochte problemen bij de HP 932XL CN053AE inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Welke prijzen zijn bekend voor de HP 932XL CN053AE inktcartridge ?
De adviesprijs van de HP 932XL CN053AE met de kleur zwart (black) cartridge is gemiddeld zo’n €25,83 excl. btw (dat maakt €31,25 inclusief btw). Op het moment dat je een multipack / voordeelverpakking kiest moet je denken aan €62,50. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met het serienummer CN053AE ben je doorgaans voordeliger uit. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges is voordeliger (+/- €15,63) en maximale aantal afdrukken is beter (meer ml).

De cartridge wordt niet herkend, wat nu?
Soms gebeurt het dat een net nieuwe inktcartridge niet wordt opgepakt. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en onderzoek of je het beschermingsmateriaal weg hebt gehaald. Loop de printersoftware na of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en start eventueel het reinigingsprogramma.

Is een HP 932XL CN053AE huismerk alternatief kopen een goed idee?
Een huismerk CN053AE alternatief bestellen is normaal gesproken zeer interessant. Namaak inkt is plus minus 50% goedkoper dan originele merkinkt. Het tarief is interessanter en deze patronen hebben een grotere inhoud inkt. De printkwaliteit is uitstekend. Nadelig effect is dat je wordt geconfronteerd met storing en meldingen. Dergelijke foutcodes kan je normaal gesproken eenvoudig herstellen.

Op welke manier kan ik de HP 932XL CN053AE inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen raden we alleen aan voor gevorderden. In dat geval neem je navulinkt set die ontwikkeld is voor het HP inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites is een groot aantal tips te vinden: Je haalt de cartridge uit elkaar. Nu spuit je de zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Dan kun jij het artikel opnieuw vastklikken. Tenslotte test je uit of de budget HP inkt goed op het papier komt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie