bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 932 CN057AE zwart / black cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste HP 932 CN057AE inktcartridge? Op deze website vergelijk je de beste printwinkels voor verrassend voordelige cartridges. De HP 932 CN057AE met de kleur zwart (black) komt van pas bij het afdrukken van al jouw dagelijkse documenten. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met “echte” cartridges van HP. Meerdere winkels als bijvoorbeeld inktknaller.nl & Inktweb.nl faciliteren ook een gigantisch aanbod huismerken. Je betaalt een stuk minder, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€19,25
Huismerk tarieven€9,63
MerkHP
ArtikelHP 932 CN057AE
ArtikelcodeCN057AE
Officiële kleurzwart
Volume (ml)8,5 milliliter
Effectiviteit400 prints
EAN0886111749003

Goedkoopste HP 932 CN057AE inkt kopen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de CN057AE cartridge is 8,5 milliliter. De capaciteit is 400 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Dit is financieel interessanter dan in een lokale shop. Go4inkt en Printabout.nl zijn betrouwbare winkels voor het kopen van originele HP inktcartridges. Ze hanteren over een ruim assortiment en hebben vriendelijke medewerkers. Dikwijls voeren ze ook een goed huismerk.

 • De voordeligste inkt is verkrijgbaar via winkels zoals coolblue.nl of Handyman.nl.
 • Originele CN057AE inktcartridges koop je online vanaf €19,25.
 • HP imitatie inkt heeft erg veel voordelen. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of een multipack (voordeelverpakking) en geen losse verpakkingen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (denk aan conceptmodus) & overweeg een lettertype als Courier of Brush Script.
 • Via dit portaal check je geschikte leveranciers waar je zonder gedoe CN057AE cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen HP 932 CN057AE zwart / black vergelijken
HP inktcartridges kunnen best duur zijn. Een dergelijke zwarte inktcartridge heeft een prijs van zo’n €21,18. Online ben je een stuk voordeliger uit en ligt de verkoopprijs rond de €19,25. Een optie met een scherpere prijs is het eigen huismerk. Deze is er omgerekend al voor €9,63. Zie hiervoor ook het kopje het hoe en waarom van huismerk-inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
HP 932 CN057AE originele inkt€19,25
HP 932 CN057AE multipack (merkcartridge)€38,50
HP 932 CN057AE huismerk inkt * €9,63
HP 932 CN057AE huismerk duopack * €19,25
Prijstabel voor de CN057AE cartridge (black) in juli 2024. * Disclaimer: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van HP aanvragen?

Snel HP 932 CN057AE inkt bestellen? Deze inkt of een budget huismerk alternatief hebben veel shops in hun assortiment. Zowel online als bij gespecialiseerde winkels. Belangrijk: bezoek een een internet printshop. Deze bedrijven hebben betrouwbare service, kunnen uit eigen magazijn leveren en verstrekken meestal een kwalitatief huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Handyman, Bruna, Hema, Albert Heijn, Kruidvat, Jumbo, Expert, Primera.
 • Landelijke winkels als Coolblue, Wehkamp, Bol.com, Ebay, Blokker, Amazon hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Populaire inktshops als Inktwereld.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl kunnen snel uit voorraad leveren, bieden de beste hulp en hebben vaak interessante kortingsacties.
hp-932-cn057ae-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte CN057AE inkt van HP kopen via internet

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De HP 932 CN057AE originele zwarte inktcartridge is dat een goede koop. De cartridges worden gefabriceerd door HP en zorgen voor de mooiste printjes. De patronen werken altijd en je hebt geen last van lastige waarschuwingen of foutmeldingen. De beste keuze als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele cartridges van HP zorgen voor het beste resultaat.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen lastige foutmeldingen of storingen. Het doet wat het met doen.
 • Een aandachtspunt bij originele cartridges is de hoge prijs (gemiddelde kosten liggen op €19,25).

HP 932 CN057AE huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Kijk eens naar klooninkt van derde fabrikanten. Het CN057AE huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is fors goedkoper. Je kunt zoveel besparen door een lagere prijs van de cartridge en doordat deze producten simpelweg meer ML inkt bevatten. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. De beste koop als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • HP 932 CN057AE zwart / black huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Dat komt met name omdat je meer inkt krijgt ten opzichte van originele inkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken doet nauwelijks onder (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • De negatieve kant van imitatie inkt is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen of storingen.

Issues bij het vervangen van de cartridges

Heb je de (huismerk) zwart inkt van HP vervangen maar lukt het nog niet om een printje te maken? In het volgende overzicht bieden we een overzicht met veel voorkomende inktproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Dit zien we vaak bij namaak-inkt. Klik op “doorgaan” en ga door met afdrukken.
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Controleer nog eens of je het beschermingsmateriaal helemaal hebt verwijderd en maak de contactpunten schoon.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Ga eerst na of de cartridges juist geplaatst zijn en start het onderhoudsprogramma op.
De printerinkt droogt uit.Zoek naar het reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Wat je kunt doen isom even elke week een testafdrukje te doen.
Het inktpatroon lekt.Wacht met het afdrukken, verwijder de lekkende cartridge en maak met een vochtig doekje alles schoon. Retourneer het product naar de leverancier.
Relevante afdrukproblemen in relatie tot HP 932 CN057AE inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Wat is prijs van de HP 932 CN057AE inktcartridge ?
De verkoopprijs van de HP 932 CN057AE met kleurcode zwart (black) cartridge is gemiddeld zo’n €15,91 excl. de btw (dat betekent €19,25 inclusief de btw). Wanneer je een multipack / voordeelverpakking prefereert liggen de kosten op zo’n €38,50. Als je kiest voor een huismerk cartridge met het OEM-nummer CN057AE betaal je veel minder. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge is interessanter (+/- €9,63) en hiermee kan veel meer geprint worden (ze zijn volledig gevuld met inkt).

De cartridge wordt niet gevonden, wat nu?
Af en toe valt het voor dat een gloednieuwe inktcartridge niet wordt gedetecteerd. Probeer eerst de volgende tips & tricks: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en check of je het beschermkapje helemaal hebt verwijderd. Loop de printersoftware na en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en inspecteer de printkop goed.

Is het HP 932 CN057AE huismerk alternatief kopen een goed idee?
Een huismerk CN057AE alternatief kopen is vaak niet verkeerd. Namaak inkt is vaak wel 50% goedkoper ten opzichte van merk-inkt. De aanbiedingsprijs is aantrekkelijker en de cartridges bevatten meer ML inkt. De kwaliteit is praktisch dezelfde. Een aandachtspunt is dat je wordt geconfronteerd met foutcodes. Dit soort storingen kan je doorgaans snel herstellen.

Kan ik ook zelf de HP 932 CN057AE inktcartridge navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je met een beetje ervaring zelf doen. Daarvoor bestel je een navulset die speciaal bedoeld is voor het HP inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites lees je daarvoor veel tips: Verwijder het veiligheidskapje. In de volgende stap injecteer je de zwarte inkt in het gaatje zoals aangegeven. Daaropvolgend mag je het product terugzetten in originele staat. Als check test je of de bijgevulde HP inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie