bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 364XL CN684EE zwart / black cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste HP 364XL CN684EE inktcartridge? Op Inktaanbieding.nl tref je de meest bekende verkooppunten voor extra voordelige cartridges. Artikel HP 364XL CN684EE met kleuromschrijving zwart (black) is uitermate geschikt voor jouw zakelijke documenten. Kies bijvoorbeeld voor fabrikant (merk) patronen van HP. Veel inktwebshops als bijv. Handyman.nl en Inktwereld.nl leveren ook een gigantisch aanbod huismerken. De verkoopprijs is erg interessant, je krijgt meer inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€21,50
Huismerk verkoopprijs€10,75
LeverancierHP
TypeHP 364XL CN684EE
SeriecodeCN684EE
Kleurcodezwart
Inhoud (ml)18 milliliter
Printvermogen550 prints
EAN-code0885631873663

Goedkoopste HP 364XL CN684EE inkt kopen juli 2024

De inhoud (ml) van de CN684EE cartridge is 18 milliliter. De effectiviteit is 550 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Je koopt het veel voordelige in vergelijking met kleine winkels. Inktcartridge store en Paradigit zijn gespecialiseerde webshops voor het kopen van originele HP inktcartridges. Ze hebben een groot aanbod en jij kan terecht voor service. Gewoonlijk verkopen ze ook een interessant huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is te koop bij webwinkels zoals Easy-ink & Alleeninkt.nl.
 • Originele CN684EE inktcartridges koop je online vanaf €21,50.
 • HP imitatie inkt kan veel geld besparen. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of multipacks (voordeelverpakkingen) en geen losse verpakkingen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Instructies om goedkoper te printen: stel de printer in op “zwart-wit”, kies de voordelige eco-printinstellingen (bijvoorbeeld draft mode) en test het gebruik van lettertypes als Ryman Eco of Brush Script.
 • Op Inktaanbieding.nl vergelijk je goede aanbieders waar je op een gebruiksvriendelijke manier CN684EE cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen HP 364XL CN684EE zwart / black vergelijken
HP inktcartridges zijn niet goedkoop. Dit model zwarte inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €23,65. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en ligt de verkoopprijs rond de €21,50. Een optie met een scherpere prijs is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze is te bestellen v.a. €10,75. Bekijk de details over de voordelen en nadelen van het huismerk. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
HP 364XL CN684EE originele inkt€21,50
HP 364XL CN684EE multipack (merkcartridge)€43,00
HP 364XL CN684EE huismerk inkt * €10,75
HP 364XL CN684EE huismerk duopack * €21,50
Tabel met prijzen voor de CN684EE cartridge (black) in juli 2024. * N.b.: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van HP verkrijgen?

Snel HP 364XL CN684EE inkt kopen? Dit type inkt of een budget huismerk alternatief bieden veel winkels aan. Zowel bij internet-aanbieders als bij winkeliers. Belangrijk: bestel sowieso bij een online inktspeciaalzaak. Deze winkels helpen bij problemen, de meeste voorraad en hanteren vaak een uitstekend huismerk.

 • Winkels in de buurt: Albert Heijn, Handyman, Hema, Bruna, Kruidvat, Primera, Media Markt, Expert.
 • Grote nationale winkels als Bol.com, Wehkamp, Coolblue, Amazon, Fonq, Ebay hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • De grote inktaanbieders als 123inkt.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl leveren alles uit voorraad, bieden een top-service en zijn het scherpst qua prijs.
hp-364xl-cn684ee-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte CN684EE inkt van HP kopen via internet

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De HP 364XL CN684EE originele zwarte inktcartridge is dan wat wij aanraden. De cartridges zijn afkomstig van HP en resulteren in de mooiste prints. De inktpatronen passen altijd en je hebt niet te maken met vervelende storing en meldingen. Ons advies als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en geen irritaties wilt.

 • Originele patronen van HP hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen vervelende foutmeldingen of storingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Een belangrijk nadeel van originele cartridges is de hoge prijs (gemiddeld €21,50).

HP 364XL CN684EE huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Kies dan voor imitatie inkt van derde fabrikanten. Het CN684EE huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Je bespaart door een lage stukprijs en omdat de inktpatronen tot de rand gevuld worden met inkt. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. Onze tip als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • HP 364XL CN684EE zwart / black huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Een belangrijk voordeel is dat ze gevuld zijn met meer inkt vergeleken met originele inktpatronen.
 • De kwaliteit van de prints is uitstekend (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Het ongunstige van huismerk inkt is dat je te maken krijgt met waarschuwingen of foutmeldingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je inmiddels de zwart inkt van HP geplaatst maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In het volgende overzicht zie je algemene afdrukproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is niet compatible.Komt vaak voor bij namaak-inkt. Klik op “ok” want meestal kan je gewoon printen.
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Bekijk of je het plasticje helemaal hebt verwijderd en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Ga eerst na of de cartridges juist geplaatst zijn en begin met het standaard onderhoud.
De printerinkt droogt uit.Selecteer het reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Wat je kunt doen isom even elke week een testafdrukje te doen.
Een lekkende inktcartridge.Breek de printopdracht af, verwijder de lekkende cartridge en maak met een vochtig doekje alles schoon. Je kunt de lekkende cartridge terugsturen.
Relevante problemen met betrekking tot HP 364XL CN684EE inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van de HP 364XL CN684EE inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de HP 364XL CN684EE met de kleur zwart (black) cartridge is gewoonlijk €17,77 excl. de btw (dus €21,50 inclusief de btw). Als je een voordeelverpakking of multipack prefereert kost het ongeveer €43,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met het serienummer CN684EE kan je nog meer besparen. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges is voordeliger (+/- €10,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (er zit meer inkt in).

De inktcartridge wordt niet gevonden, wat kan ik doen?
Het kan voorkomen dat een gloednieuw patroon weigert. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en achterhaal of je het plakkertje hebt weggedaan. Kijk of de printersoftware up-to-date is of reset de printer naar fabriek-instellingen. Check of de metalen contactpunten van de cartridge schoon zijn en start handmatig het reinigingsprogramma op.

Is het HP 364XL CN684EE huismerk alternatief verstandig?
Een huismerk CN684EE alternatief kiezen is in de basis een goed idee. Namaak inkt in om en nabij de 60% goedkoper in verhouding tot inkt van het merk zelf. De prijs is gunstiger en de inktpatronen bevatten meer ML inkt. De printkwaliteit is vrijwel hetzelfde. Nadeel is dat er sprake kan zijn van printerstoringen en foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je normaliter eenvoudig verhelpen.

Kan ik goedkoop zelf de HP 364XL CN684EE inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor dit karwei koop je een unieke navul inkt set die past bij het HP inktpatroon. Op verschillende websites kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Daarna injecteer je de zwarte inkt in het reservoir. Daaropvolgend mag je alles terugzetten in originele staat. Nadien check je of de nieuwe HP inkt op de juiste manier werkt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie