bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 940XL C4906AE zwart / black cartridge

Op zoek naar de goedkoopste HP 940XL C4906AE inktcartridge? Op www.inktaanbieding.nl vind je geschikte leveranciers voor betaalbare cartridges. Het patroon HP 940XL C4906AE met de kleur zwart (black) is uitermate geschikt voor al jouw basic zwart-wit printjes. Kies bijvoorbeeld voor echte merkartikelen van HP. Velerlei leveranciers als o.a. Inktbaas.nl en Inkclub verstrekken ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is veel lager, er zit meer inkt in en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€39,50
Huismerk prijs€19,75
LeverancierHP
ProductHP 940XL C4906AE
ArtikelnummerC4906AE
Kleurcodezwart
Inhoud (ml)49 milliliter
Effectiviteit2.200 prints
EAN-nummer0884420689751

Goedkoopste HP 940XL C4906AE inkt kopen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de C4906AE cartridge is 49 milliliter. De printcapaciteit is 2.200 prints. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Je krijgt het dan qua prijs veel gunstiger dan bij een regionale speciaalzaak. Officesavers & Inktbaas.nl zijn erkende verkooppunten voor het plaatsen van een bestelling van originele HP inktcartridges. Ze verkopen een uitstekend assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. Over het algemeen leveren zij ook een voordelig huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt schaf jij aan via bedrijven als Inkclub of Paradigit.
 • Originele C4906AE inktcartridges koop je online vanaf €39,50.
 • HP imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of een multipack (voordeelverpakking) en geen losse verpakkingen. Per printje is dat goedkoper.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, verdiep je in de eco-printinstellingen (onder ander snel printen) en probeer lettertypes zoals Courier & Baskerville Old Face.
 • Via onze vergelijker vind je toonaangevende shops waar je op een gebruiksvriendelijke manier C4906AE cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen HP 940XL C4906AE zwart / black vergelijken
HP inktcartridges zijn best prijzig. Dit type zwarte inktcartridge kent een vanafprijs van €43,45. Via internet is het goedkoper. Hier zijn ze er al vanaf €39,50. De beste optie is het huismerk (klooninkt). Deze zijn er al vanaf €19,75. Meer daarover lees je onder het kopje de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
HP 940XL C4906AE originele inkt€39,50
HP 940XL C4906AE multipack (merkcartridge)€79,00
HP 940XL C4906AE huismerk inkt * €19,75
HP 940XL C4906AE huismerk duopack * €39,50
Tabel met prijzen voor de C4906AE cartridge (black) in juli 2024. * Disclaimer: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van HP bestellen?

Gelijk HP 940XL C4906AE inkt bestellen? Dit inktpatroon of een budget huismerk alternatief zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel online als bij gespecialiseerde winkels. Onze tip: ga naar een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze shops hebben betrouwbare service, een grote voorraad en hebben bovendien een voortreffelijk huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Albert Heijn, Handyman, Action, Bruna, Jumbo, Expert, Primera, Kruidvat.
 • Landelijke winkels als Wehkamp, Coolblue, Fonq, Bol.com, Amazon, Ebay hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Erkende inktaanbieders als Printabout.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste service en hebben de beste acties en kortingen.
hp-940xl-c4906ae-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte C4906AE inkt van HP kopen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De HP 940XL C4906AE originele zwarte inktcartridge is in dat geval een aanrader. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van HP en leveren een optimaal resultaat. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je wordt niet verrast met vervelende waarschuwingen of foutmeldingen. De beste koop als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en geen irritaties wilt.

 • Originele patronen van HP hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen frustrerende foutmeldingen of storingen. Printen werkt altijd.
 • Een aandachtspunt bij merkcartridges is de hoge prijs (gemiddeld €39,50).

HP 940XL C4906AE huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Kies dan voor namaak-inkt van een ander merk. Het C4906AE huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is fors goedkoper. Dit heeft te maken met een lage stukprijs en doordat deze producten meer inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. Een aanrader als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • HP 940XL C4906AE zwart / black huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Een belangrijk voordeel is dat ze meer volume inkt bevatten ten opzichte van merk-inkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken is uitstekend (vooral als je veel in zwart print).
 • De schaduwkant van imitatie inkt is dat je hinder kunt hebben van foutmeldingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van je cartridges

Heb je deze zwart inkt van HP vervangen maar lukt het nog niet om een printje te maken? In het onderstaande overzicht staan de meest gangbare problemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Gebeurt vaak bij imitatie inkt. Sluit de pop-up en probeer een testafdruk te maken .
Geen cartridge gevonden.Controleer nog eens of je het kapje helemaal hebt verwijderd en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Voer een cartridges check uit en selecteer het onderhoudsprogramma.
Uitgedroogd inkt in de printer.Selecteer het reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Het advies van experts is om elke week een testpagina te printen.
De printer lekt inkt.Stop de afdruktaak, haal de betreffende cartridges uit de printer en zorg dat je alles grondig reinigt. Plaats altijd een nieuw product.
Algemene problemen m.b.t. HP 940XL C4906AE inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Welke prijzen zijn bekend voor de HP 940XL C4906AE inktcartridge ?
De verkoopprijs van de HP 940XL C4906AE met kleur zwart (black) cartridge is doorgaans +/- €32,64 excl. btw (wat neerkomt op €39,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking / duopack selecteert betaal je uiteindelijk zo’n €79,00. Door te printen met een huismerk cartridge met het serienummer C4906AE kan je fors besparen. De adviesprijs van de huismerk-cartridges ligt lager (+/- €19,75) en je kunt er meer afdrukken mee maken (gevuld met meer inkt).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, hoe los ik dit op?
Het kan voorkomen dat een net nieuw patroon niet wordt opgepakt. Probeer eerst de volgende tips & tricks: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en check of je het lipje los hebt gemaakt. Loop de printersoftware na of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak de contactpunten van de cartridge goed schoon en neem de printkop onder handen.

Is het HP 940XL C4906AE huismerk alternatief een slimme keuze?
Het huismerk C4906AE alternatief aanschaffen is meestal niet schadelijk. Namaak inkt in om en nabij de 65% goedkoper in vergelijking met originele producten. De prijs is goedkoper en de cartridges zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de prints wordt nauwelijks beïnvloed. Het belangrijkste nadeel is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals foutcodes. Zulke storingen kan je normaal gesproken gemakkelijk herstellen.

Op welke manier kan ik de HP 940XL C4906AE inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor die werkzaamheden koop je de navulinkt set die beschikbaar is voor het HP inktpatroon. Online is ondersteunende informatie te vinden: Verwijder de capsule. In de volgende stap spuit je de zwarte inkt in het gaatje zoals aangegeven. Afsluitend kan je het product opnieuw vastklikken. Achteraf test je uit of de nagevulde HP inkt goed op het papier komt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie