bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 920 CD971AE zwart / black cartridge

Interesse in de goedkoopste HP 920 CD971AE inktcartridge? Via Inktaanbieding.nl tref je toonaangevende verkopers voor voordelige cartridges. Het patroon HP 920 CD971AE met kleurcode zwart (black) is geschikt voor het afdrukken van al jouw dagelijkse documenten. Denk dan aan merkproducten van HP. Verschillende aanbieders als Inktbaas.nl en Easy-ink hanteren ook zogenaamde huismerk-cartridges. De prijs is veel lager, de cartridges zijn gevuld met meer inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€21,50
Huismerk tarieven€10,75
LeverancierHP
ModelHP 920 CD971AE
ProductcodeCD971AE
Kleurcodezwart
Inhoud (ml)10 milliliter
Capaciteit420 prints
EAN-nummer0884420649205

Goedkoopste HP 920 CD971AE inkt bestellen juli 2024

De inhoud (ml) van de CD971AE cartridge is 10 milliliter. Het printvermogen is 420 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Je koopt het veel voordelige in vergelijking met kleine winkels. Officesavers of Printabout.nl zijn betrouwbare winkels voor het aanschaffen van originele HP inktcartridges. Ze verkopen duizenden producten en hebben vriendelijke medewerkers. Gewoonlijk hebben zij ook een prima huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is aan te schaffen bij verkooppunten zoals Officesavers en Inktdiscount.nl.
 • Originele CD971AE inktcartridges kosten je ongeveer €21,50.
 • HP imitatie inkt kost vaak maar de helft. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of een multipack (voordeelverpakking) en geen losse verpakkingen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Onze tips om goedkoper te printen: stel de printer in op “zwart-wit”, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (onder ander eco-modus) & probeer lettertypes zoals Ecofont of Calibri.
 • Via onze website check je geschikte webshops waar je voordelig en snel CD971AE cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen HP 920 CD971AE zwart / black vergelijken
HP inktcartridges zijn niet goedkoop. Deze specifieke zwarte inktcartridge heeft een adviesprijs van €23,65. Via internet is het goedkoper. Online vind je de cartridges al voor €21,50. De meest betaalbare optie is alternatieve huismerk inkt. Reken op een bedrag van €10,75. Zie hiervoor ook het kopje de voordelen en nadelen van het huismerk. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
HP 920 CD971AE originele inkt€21,50
HP 920 CD971AE multipack (merkcartridge)€43,00
HP 920 CD971AE huismerk inkt * €10,75
HP 920 CD971AE huismerk duopack * €21,50
Prijstabel voor de CD971AE cartridge (black) in juli 2024. * Voorwaarden: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van HP inkopen?

Direkt HP 920 CD971AE inkt kopen? Dit type inkt (en eigen-merk alternatieven) bieden veel winkels aan. Zowel via webshops als bij winkeliers. Tip van onze medewerkers: shop bij een online inktshop. Deze partijen helpen bij problemen, kunnen snel thuisbezorgen en hebben bovendien een prima huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Bruna, Action, Hema, Handyman, Expert, Jumbo, Primera, Kruidvat.
 • Bekende webshops als Coolblue, Blokker, Fonq, Amazon, Ebay, Wehkamp verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Online inktwinkels als Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl onderscheiden zich met hun aanbod, hebben de beste ondersteuning en hebben de beste aanbiedingen.
hp-920-cd971ae-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte CD971AE inkt van HP bestellen en laten bezorgen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De HP 920 CD971AE originele zwarte inktcartridge is dat een goede koop. Deze cartridges worden geproduceerd door HP en bieden de hoogste printkwaliteit. De patronen werken altijd en je vermijdt vervelende foutcodes. De beste koop als je hoge kwaliteit prints wilt en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele cartridges van HP leveren de mooiste printjes.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen vervelende foutcodes en printerstoringen. Het doet wat het met doen.
 • De negatieve kant van originele merkcartridges is dat het vrij duur is (gemiddeld kost het €21,50).

HP 920 CD971AE huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Kies dan voor imitatie inkt van derde fabrikanten. Het CD971AE huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Deze besparing is mogelijk dankzij een scherpe stukprijs en omdat deze patronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. De beste keuze als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • HP 920 CD971AE zwart / black huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Een belangrijk voordeel is dat ze meer volume inkt bevatten dan inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit van de prints is uitstekend (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Een minpunt van huismerk inkt is dat je last hebt van foutmeldingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je ondertussen de zwart inkt van HP vervangen maar kan je niet afdrukken? In de tabel hieronder vind je veel voorkomende printproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde cartridge.Gebeurt vaak bij imitatie inkt. Sluit de pop-up en check of je gewoon kunt afdrukken.
Printer herkent cartridge niet.Kijk of je het kapje goed verwijderd hebt en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Voer een cartridges check uit en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
De inkt is uitgedroogd.Voer het reinigingsprogramma uit waarna de printkop gereinigd zal worden. Een goede oplossing is om elke week een testpagina te printen.
De inktcartridge lekt.Wacht met het afdrukken, klik de cartridge uit de gleuven en maak de houder schoon. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Alledaagse afdrukproblemen met de HP 920 CD971AE inkt.

Veelgestelde vragen

Wat betaal ik voor de HP 920 CD971AE inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de HP 920 CD971AE met kleurcode zwart (black) cartridge is gewoonlijk €17,77 excl. btw (€21,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking / multipack neemt betaal je zo’n €43,00. Door te printen met een huismerk cartridge met het nummer CD971AE betaal je veel minder. De adviesprijs van de huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €10,75) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer ml).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, wat is het stappenplan?
Soms komt het voor dat een net nieuw inktpatroon niet meteen werkt. Dit los je als volgt op: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en achterhaal of je het plasticje juist verwijderd hebt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Maak de contactpunten van de cartridge goed schoon en reinig de printkop met het programma.

Is een HP 920 CD971AE huismerk alternatief interessant?
Het huismerk CD971AE alternatief selecteren is doorgaans erg aantrekkelijk. Namaak inkt is tot wel 60% goedkoper ten opzichte van originele inkt. De prijs is goedkoper en deze cartridges zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printjes is uitstekend. De schaduwkant is dat je te maken kunt krijgen met storingen en foutcodes. Zulke storingen kan je veelal gemakkelijk verhelpen.

Kan ik de HP 920 CD971AE inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je eventueel ook zelf doen. Voor dit klusje kies je voor de navulinkt set die beschikbaar is voor het HP inktpatroon. Online is ondersteunende informatie te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. In stap 2 spuit je de zwarte inkt in het gaatje zoals aangegeven. Daarna mag je alles in elkaar zetten. Tenslotte achterhaal je of de gekloonde HP inkt goed werkt door een testprint te doen.

Plaats een reactie