bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 21XL C9351CE zwart / black cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste HP 21XL C9351CE inktcartridge? Op deze pagina bieden wij erkende inktshops voor extra goedkope cartridges. Deze HP 21XL C9351CE met kleuromschrijving zwart (black) is uitermate geschikt voor het printen van documenten in hoogwaardige kwaliteit. Denk dan aan verschillende merkartikelen van HP. Steeds meer printwinkels zoals Inktdiscount.nl of Inktweb.nl bezorgen ook zogenaamde huismerk-cartridges. Je betaalt een stuk minder, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€36,50
Huismerk prijzen€18,25
FabrikantHP
TypeHP 21XL C9351CE
ArtikelcodeC9351CE
Kleur omschrijvingzwart
Hoeveelheid (ml)12 milliliter
Capaciteit475 prints
EAN-nummer0884420028932

Goedkoopste HP 21XL C9351CE inkt kopen juli 2024

De inhoud (ml) van de C9351CE cartridge is 12 milliliter. De capaciteit is 475 prints. Originele merkcartridges koop je het beste online. Je koopt het veel gunstiger dan bij een plaatselijke verkoper. Bol.com of Handyman.nl zijn betrouwbare winkels waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele HP inktcartridges. Ze bieden heel veel verschillende producten en geven advies / service. Gewoonlijk leveren zij ook een betrouwbaar huismerk.

 • De goedkoopste inkt koop je via internet bij verkopers zoals 112supplies & Vikingdirect.nl.
 • Originele C9351CE inktcartridges haal je in huis vanaf €36,50.
 • HP imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of een multipack (voordeelverpakking) en neem geen losse modellen. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, test de diverse eco-printinstellingen (alsminimale kwaliteit) & kies een zuinig lettertype zoals Ryman Eco & Garamond.
 • Via dit portaal klik je eenvoudig door naar betrouwbare winkels waar je op een gebruiksvriendelijke manier C9351CE cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen HP 21XL C9351CE zwart / black vergelijken
HP inktcartridges hebben een prijskaartje. Dit model zwarte inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €40,15. Bij de inktshops is het goedkoper en betaal je gemiddeld €36,50. De aantrekkelijkste optie is alternatieve huismerk inkt. Deze is er omgerekend al voor €18,25. Lees ook het gedeelte over besparen dankzij huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
HP 21XL C9351CE originele inkt€36,50
HP 21XL C9351CE multipack (merkcartridge)€73,00
HP 21XL C9351CE huismerk inkt * €18,25
HP 21XL C9351CE huismerk duopack * €36,50
Prijstabel voor de C9351CE cartridge (black) in juli 2024. * Belangrijk: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van HP kopen?

Direkt HP 21XL C9351CE inkt kopen? Dit type cartridge of huismerk alternatieven bieden veel winkels aan. Zowel via webshops als bij gespecialiseerde winkels. Tip van onze medewerkers: kies voor een online inktshop. Deze shops helpen bij problemen, een grote voorraad en hanteren meestal een goed huismerk.

 • Lokale winkels: Hema, Handyman, Bruna, Action, Media Markt, Expert, Kruidvat, Primera.
 • Bekende webshops als Blokker, Bol.com, Fonq, Wehkamp, Ebay, Coolblue hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Toonaangevende inktwebshops als Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste hulp en hebben doorgaans de beste deals.
hp-21xl-c9351ce-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte C9351CE inkt van HP bestellen via internet

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De HP 21XL C9351CE originele zwarte inktcartridge voorziet hierin. De cartridges worden gefabriceerd door HP en resulteren in de mooiste prints. De inktpatronen passen altijd en je wordt niet lastig gevallen met vervelende foutmeldingen. Onze tip als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele patronen van HP leveren de mooiste printjes.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen frustrerende foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
 • Het grootste nadeel van de “echte” merk cartridges is dat het vrij duur is (gemiddeld betaal je €36,50).

HP 21XL C9351CE huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Koop dan eens namaak-inkt van een ander merk. Het C9351CE huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een scherpe stukprijs en doordat deze patronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Ons advies als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • HP 21XL C9351CE zwart / black huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat imitatie producten meer inkt bevatten ten opzichte van merk-inkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken is bijna net zo goed (zeker in zwart-wit).
 • Het nadeel van budget inkt is dat je soms te maken hebt met storing en meldingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je deze zwart inkt van HP vervangen maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de volgende tabel tref je alledaagse inktproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Soms gebeurt dit bij klooninkt. Klik het venster weg en check of je gewoon kunt afdrukken.
Geen cartridge gedetecteerd.Controleer of je het beschermingsmateriaal los hebt gemaakt en maak de contactpunten schoon.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Ga eerst na of de cartridges juist geplaatst zijn en start het onderhoudsprogramma op.
De printkop is uitgedroogd.Start handmatig het reinigingsprogramma op om de printkop schoon te maken. Het is nog verstandiger om de testpagina maandelijks af te drukken.
Er lekt inkt in de printer.Stop direct met printen, verwijder de verschillende cartridge en zorg dat je alles grondig reinigt. Stuur het defecte product retour.
Algemene problemen bij de HP 21XL C9351CE inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Welke prijzen zijn bekend voor de HP 21XL C9351CE inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de HP 21XL C9351CE bedoeld voor de kleur zwart (black) cartridge is gemiddeld zo’n €30,17 excl. de btw (wat neerkomt op €36,50 inclusief de btw). Zodra je een multipack / voordeelverpakking neemt liggen de kosten op zo’n €73,00. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met het nummer C9351CE kan je nog meer besparen. De aanschafprijs van een huismerk-cartridge is interessanter (+/- €18,25) en ze hebben meer printcapaciteit (ze zijn volledig gevuld met inkt).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, wat nu?
Soms komt het voor dat een gloednieuwe inktcartridge niet meteen werkt. Dat is op de volgende manier op te lossen: achterhaal de status van de patronen in de printer, en controleer of je het lipje helemaal hebt verwijderd. Download de juiste printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Controleer of de contactpunten schoon zijn en kijk of de printkop niet verstopt zit.

Is het HP 21XL C9351CE huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Het huismerk C9351CE alternatief selecteren is een veel gevallen lucratief. Namaak inkt is doorgaans 55% goedkoper vergeleken met merkinkt. De kostprijs is goedkoper en deze inktpatronen bevatten meer ML inkt. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar. Nadeel is dat er sprake kan zijn van foutcodes en printerstoringen. Dit soort storingen kan je gewoonlijk snel verhelpen.

Op welke manier kan ik de HP 21XL C9351CE inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Om dat te doen kies je voor navulinkt sets die toepasbaar zijn op het HP inktpatroon. Op internet zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Hierna injecteer je de zwarte inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Als dat gelukt is mag je het product in elkaar zetten. Nadien probeer je of de bijgevulde HP inkt op de goede manier op het papier terecht komt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie