bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP cartridge

Wil jij ook de goedkoopste HP inktcartridge? Op deze website vind je de populairste winkels voor goedkope cartridges. De HP met de kleur zwart (of kleur) is te gebruiken voor printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. Kies bijvoorbeeld voor echte merkartikelen van HP. Een groeiend aantal aanbieders zoals bijvoorbeeld Inkt-bestellen.nl of bol.com leveren ook zogenaamde huismerk-cartridges. De verkoopprijs is erg interessant, ze hebben een grotere inhoud inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

Waar kan ik de inktpatronen van HP inkopen?

Meteen HP inkt kopen? Dit inktpatroon (en eigen-merk alternatieven) kan je op veel plekken wel kopen. Zowel online als bij kantoorwinkels. Advies van de specialist: kies voor een webwinkel die zich focust op inkt. Deze leveranciers hebben betrouwbare service, kunnen snel thuisbezorgen en voeren vaak een kwalitatief huismerk.

 • Lokale winkels: Action, Bruna, Handyman, Hema, Kruidvat, Expert, Primera, Media Markt.
 • Grote nationale winkels als Ebay, Blokker, Amazon, Coolblue, Bol.com, Fonq zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Echte inktshops als Inktweb.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl bieden het grootste aanbod, hebben een handige zoektool en hebben vaak interessante kortingsacties.

Originele kleuren inkt van HP kopen via internet

Wil jij printen in topkwaliteit? De HP originele kleuren inktcartridge is dat een goede koop. Deze cartridges worden vervaardigd door HP en bieden de beste kwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je hebt geen last van hinderlijke storing en meldingen. Onze aanbeveling als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele inktcartridges van HP bieden de beste kwaliteit prints.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen frustrerende foutcodes. Ze werken altijd.
 • Een belangrijk nadeel van originele cartridges is dat ze niet goedkoop zijn.

HP huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Overweeg dan klooninkt van derde leveranciers. Het HP huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is tot wel 50% goedkoper. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lage stukprijs en omdat deze cartridges meer inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Onze aanbeveling als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • HP huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat huismerkproducten meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen inkt van het merk zelf.
 • De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Het belangrijkste nadeel van huismerk inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutcodes.