bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 88XL C9391AE cyaan / blauw cartridge

Wil jij ook de goedkoopste HP 88XL C9391AE inktcartridge? Op deze website vergelijk je goede webshops voor extra voordelige cartridges. Deze HP 88XL C9391AE met kleurcode cyaan (blauw) kun je gebruiken voor foto’s en mooie kleurenafdrukken. Het meest voor de hand liggend zijn de “echte” cartridges van HP. Diverse inktaanbieders als bijv. Inkt-bestellen.nl & Inkt.nl bieden ook huismerken die een goed alternatief vormen. Deze zijn een stuk goedkoper, ze bevatten meer inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€30,50
Huismerk prijs€15,25
LeverancierHP
SoortHP 88XL C9391AE
ArtikelcodeC9391AE
Officiële kleurcyaan
Hoeveelheid (ml)17,1 milliliter
Capaciteit1.200 prints
EAN-code0882780155152

Goedkoopste HP 88XL C9391AE inkt kopen februari 2024

De hoeveelheid (ml) van de C9391AE cartridge is 17,1 milliliter. De capaciteit is 1.200 prints. Originele merkcartridges koop je het beste online. Je koopt het stukken voordeliger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Bol.com en Printabout.nl zijn erkende verkooppunten waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele HP inktcartridges. Ze beschikken over een gigantisch aanbod en geven extra ondersteuning. In de basis verkopen ze ook een aantrekkelijk huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is aan te schaffen bij bedrijven als bol.com & Handyman.nl.
 • Originele C9391AE inktcartridges koop je vanaf €30,50.
 • HP imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of een voordeelverpakking (multipack) in plaats van losse kleuren. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (denk aan eco-modus) of selecteer een zuinig lettertype als Ecofont Sans en Brush Script.
 • Via inktaanbieding.nl vind je de directe links naar geschikte inktaanbieders waar je goedkope C9391AE cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen HP 88XL C9391AE cyaan / blauw vergelijken
HP inktcartridges kunnen best duur zijn. Een dergelijke blauwe inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €33,55. Bij de inktshops is het goedkoper. Hier betaal je gemiddeld €30,50. De beste optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze is er omgerekend al voor €15,25. Ook relevant: de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
HP 88XL C9391AE originele inkt€30,50
HP 88XL C9391AE multipack (merkcartridge)€61,00
HP 88XL C9391AE huismerk inkt * €15,25
HP 88XL C9391AE huismerk duopack * €30,50
Geschatte prijzen van de C9391AE cartridge (blauw) in februari 2024. * Disclaimer: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van HP inkopen?

Meteen HP 88XL C9391AE inkt bestellen? Dit type cartridge of een budget huismerk alternatief zijn goed verkrijgbaar. Zowel via webshops als bij boekenwinkels. Advies van de specialist: bezoek een een inkt-speciaalzaak op internet. Deze bedrijven bieden de beste service, kunnen snel thuisbezorgen en hebben doorgaans een goed huismerk.

 • Lokale winkels: Hema, Albert Heijn, Handyman, Bruna, Jumbo, Media Markt, Expert, Kruidvat.
 • Bekende webshops als Coolblue, Amazon, Blokker, Ebay, Wehkamp, Bol.com bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Populaire inktwebwinkels als Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden een top-service en bieden de hoogste kortingen.
hp-88xl-c9391ae-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe C9391AE inkt van HP bestellen via internet

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De HP 88XL C9391AE originele blauwe inktcartridge voorziet hierin. De cartridges worden gefabriceerd door HP en bieden de hoogste printkwaliteit. De patronen werken altijd en je hebt niet te maken met hinderlijke storing en meldingen. Een aanrader als je hoge kwaliteit prints wilt en geen irritaties wilt.

 • Originele inktcartridges van HP bieden de beste kwaliteit prints.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen irritante printerstoringen en foutmeldingen. Ze werken altijd.
 • Het grootste nadeel van originele cartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €30,50).

HP 88XL C9391AE huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Kijk eens naar namaak-inkt van een ander merk. Het C9391AE huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is soms wel de helft zo goedkoop. De besparing komt tot stand door cartridges die simpelweg goedkoper zijn en omdat de patronen wél helemaal gevuld worden. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. De beste optie als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • HP 88XL C9391AE cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Het grootste voordeel is dat huismerkproducten meer inkt bevatten ten opzichte van originele producten.
 • De printkwaliteit is nagenoeg hetzelfde (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Het belangrijkste nadeel van imitatie inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met storingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van je cartridges

Heb je de (huismerk) cyaan inkt van HP vervangen maar kan je nog niet printen? In het volgende overzicht zie je veel voorkomende printproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Komt vaak voor bij huismerk-cartridges. Klik op “ok” en probeer een testafdruk te maken .
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Loop nog eens na of je het stukje tape goed verwijderd hebt en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Bekijk of de cartridges in de goede gleuven zitten en probeer een onderhoudsprogramma uit.
Uitgedroogd inkt in de printer.Selecteer het reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Het is nog beter om regelmatig een testpagina af te drukken.
Lekkende inktcartridges.Breek de printopdracht af, verwijder de lekkende cartridge en maak alles direct goed schoon. Retourneer het product naar de leverancier.
De meest voorkomende afdrukproblemen met de HP 88XL C9391AE inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Hoe duur is de HP 88XL C9391AE inktcartridge ?
De adviesprijs van de HP 88XL C9391AE met kleuromschrijving cyaan (blauw) cartridge is ongeveer €25,21 excl. btw (dat is €30,50 inclusief btw). Zodra je een voordeelverpakking of multipack wenst kost het ongeveer €61,00. Met een huismerk cartridge met de code C9391AE betaal je veel minder. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge is goedkoper (+/- €15,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer volume).

De printer detecteert de cartridge niet, wat is het stappenplan?
Soms komt het voor dat een net nieuw patroon niet meteen werkt. Dit los je als volgt op: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en check of je het beschermmateriaal weg hebt gehaald. Installeer de nieuwste printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en kies voor het reinigingsprogramma.

Is het HP 88XL C9391AE huismerk alternatief een slimme keuze?
Het huismerk C9391AE alternatief proberen is bijna altijd niet schadelijk. Namaak inkt is soms wel 60% goedkoper dan merkinkt. De prijs is interessanter en de patronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de afdrukken is gewoon erg goed. Het belangrijkste nadeel is dat je wordt geconfronteerd met errors of foutcodes. Zulke storingen kan je vaak zelfstandig oplossen.

Op welke manier kan ik de HP 88XL C9391AE inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen kan je zelf ook thuis doen. Hiervoor gebruik je een navulset die speciaal bedoeld is voor het HP inktpatroon. Op internet vind je precies hoe dit werkt: Start met het verwijderen van het omhulsel. Vervolgens injecteer je de blauwe inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Als laatste mag je alles terugzetten in originele staat. Ter controle probeer je of de vernieuwde HP inkt goed op het papier komt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie