bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 90 C5060A cyaan / blauw cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste HP 90 C5060A inktcartridge? Via onze vergelijker bieden wij de beste leveranciers voor spotgoedkope cartridges. Het product HP 90 C5060A met kleuromschrijving cyaan (blauw) is te gebruiken voor scherpe kleurrijke afdrukken. Je kunt kiezen uit merkproducten van HP. Heel wat winkels als Mediamarkt.nl of Sneltoner.nl verkopen ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs is veel lager, ze hebben een grotere inhoud inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€162,50
Huismerk prijs€81,25
LeverancierHP
TypeHP 90 C5060A
ArtikelnummerC5060A
Officiële kleurcyaan
Hoeveelheid (ml)225 milliliter
Printcapaciteitonbekend
EAN0829160222615

Goedkoopste HP 90 C5060A inkt kopen juli 2024

Het volume (ml) van de C5060A cartridge is 225 milliliter. De effectiviteit is onbekend. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Dit kan daar financieel interessanter als je het vergelijkt met fysieke winkels. Inktshop.nl & Office Centre zijn betrouwbare winkels voor het aanschaffen van originele HP inktcartridges. Ze faciliteren over een ruim assortiment en geven advies / service. Standaard hebben zij ook een goedkoop huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is verkrijgbaar via webshops zoals coolblue.nl of Goedkoopprinten.nl.
 • Originele C5060A inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €162,50.
 • HP imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of een voordeelverpakking (multipack) en bestel de individuele kleuren niet los. Per printje is dat goedkoper.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (bijvoorbeeld lage kwaliteit) en test het gebruik van lettertypes als Century Gothic & Brush Script.
 • Via dit portaal klik je eenvoudig door naar de beste bedrijven waar je snel en simpel C5060A cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen HP 90 C5060A cyaan / blauw vergelijken
HP inktcartridges zijn niet goedkoop. Een dergelijke blauwe inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €178,75. Online ben je een stuk voordeliger uit en betaal je circa €162,50. De meest betaalbare optie is het huismerk (namaak inkt). Deze koop je al vanaf €81,25. Klik verder naar: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
HP 90 C5060A originele inkt€162,50
HP 90 C5060A multipack (merkcartridge)€325,00
HP 90 C5060A huismerk inkt * €81,25
HP 90 C5060A huismerk duopack * €162,50
Geschatte prijzen van de C5060A cartridge (blauw) in juli 2024. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van HP bestellen?

Meteen HP 90 C5060A inkt bestellen? Deze inkt of een budget huismerk alternatief zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel via internetwinkels als bij kantoorspeciaalzaken. Advies van de specialist: shop bij een online inktshop. Deze shops bieden de beste service, bezorgen supersnel aan huis en faciliteren doorgaans een voortreffelijk huismerk.

 • Retailers: Handyman, Albert Heijn, Action, Hema, Kruidvat, Primera, Jumbo, Expert.
 • Grote webwinkels als Coolblue, Amazon, Ebay, Wehkamp, Bol.com, Fonq breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • De bekende inktwinkels als 123inkt.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl bieden het grootste aanbod, bieden de beste zoekfunctie en bieden de hoogste kortingen.
hp-90-c5060a-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe C5060A inkt van HP bestellen via internet

Wil jij de mooiste printjes maken? De HP 90 C5060A originele blauwe inktcartridge is dan de beste koop. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van HP en bieden de beste kwaliteit. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je vermijdt vervelende storing en meldingen. Ons advies als je wilt printen in hoge kwaliteit en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele inktcartridges van HP geven de mooiste prints.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen irritante errors of foutcodes. Na plaatsing direct printen.
 • De schaduwkant van de “echte” merk cartridges is de hoge prijs (gemiddeld €162,50).

HP 90 C5060A huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Overweeg dan klooninkt van een ander merk. Het C5060A huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lagere prijs van de cartridge en omdat de patronen wél helemaal gevuld worden. Meer inkt voor minder geld. Ons advies als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • HP 90 C5060A cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Het grootste voordeel is dat imitatie producten meer inkt bevatten dan originele producten.
 • De kwaliteit van de prints is vrijwel hetzelfde (zeker in zwart-wit).
 • Het ongunstige van namaak inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutcodes.

Storingen en fouten bij het vervangen van de cartridges

Heb je inmiddels de cyaan inkt van HP vervangen maar weigert de printer om af te drukken? In de onderstaande tabel check je bekende printproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de cartridge is beschadigd.Dit kan voorkomen bij imitatie inkt. Sluit de pop-up en probeer een testafdruk te maken .
Geen cartridge gedetecteerd.Onderzoek of je het plakkertje los hebt gemaakt en maak de contactpunten schoon.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Ga eerst na of de cartridges juist geplaatst zijn en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
De cartridges zijn uitgedroogd.Start handmatig het reinigingsprogramma op om op die manier de printkop te reinigen. Het is nog beter om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
Er lekt inkt in de printer.Stop met printen, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en reinig de complete printer. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Meest gezochte issues met betrekking tot HP 90 C5060A inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Wat is de adviesprijs van de HP 90 C5060A inktcartridge ?
De kostprijs van een HP 90 C5060A met de kleur cyaan (blauw) cartridge is om en nabij de €134,30 excl. btw (dat betekent €162,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack of duoverpakking prefereert liggen de kosten op zo’n €325,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met het serienummer C5060A kan je fors besparen. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges is interessanter (+/- €81,25) en het aantal printjes ligt hoger (meer inkt).

De cartridge wordt niet gevonden, welke stappen moet ik doorlopen?
Er zijn situaties bekend waarbij een net nieuw inktpatroon niet wordt gedetecteerd. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: Controleer of de patronen goed vast zitten, en achterhaal of je het kapje los hebt gemaakt. Update de printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Maak de cartridge schoon met een droge doek en inspecteer de printkop goed.

Is een HP 90 C5060A huismerk alternatief een aanrader?
Het huismerk C5060A alternatief aanschaffen is over het algemeen een goed idee. Namaak inkt is vaak wel 65% goedkoper vergeleken met originele merkinkt. Het tarief is gunstiger en de cartridges bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit wordt nauwelijks beïnvloed. Houd er wel rekening mee dat er sprake kan zijn van foutcodes en printerstoringen. Zulke storingen kan je normaal gesproken zelfstandig herstellen.

Op welke manier kan ik de HP 90 C5060A inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. In dat geval kies je voor navulinkt sets die toepasbaar zijn op het HP inktpatroon. Online kan je achtergrondinformatie opzoeken: Verwijder de capsule. Daarop volgend spuit je de blauwe inkt in het inktpatroon. Afsluitend kan je het product met elkaar verbinden. Ter controle probeer je of de vernieuwde HP inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie