bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 90 C5061A cyaan / blauw cartridge

Wil jij ook de goedkoopste HP 90 C5061A inktcartridge? Via Inktaanbieding.nl vergelijk je geschikte inktshops voor spotgoedkope cartridges. Het patroon HP 90 C5061A met kleur cyaan (blauw) biedt uitkomst voor prachtige kleurrijke printjes. Het meest voor de hand liggend zijn de verschillende merkartikelen van HP. Meer en meer inktshops als o.a. Goedkoopprinten.nl en bol.com faciliteren ook zogenaamde huismerk-cartridges. De prijs is erg scherp, er zit meer inkt in en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€197,50
Huismerk vanafprijs€98,75
MerkHP
TypeHP 90 C5061A
SerienummerC5061A
Kleurcodecyaan
Hoeveelheid (ml)400 milliliter
Printomvangonbekend
EAN0829160222622

Goedkoopste HP 90 C5061A inkt kopen december 2023

De inhoud (ml) van de C5061A cartridge is 400 milliliter. Het printvermogen is onbekend. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Dit kan daar qua prijs veel gunstiger als je het vergelijkt met fysieke winkels. replacedirect & Inktdiscount.nl zijn erkende verkooppunten waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele HP inktcartridges. Ze hebben een gigantisch aanbod en staan bekend om hun goede klantenservice. Vaak hebben zij ook een betrouwbaar huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is aan te schaffen bij bedrijven als 112supplies en Handyman.nl.
 • Originele C5061A inktcartridges zijn te bestellen v.a. €197,50.
 • HP imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De kwaliteit is uitstekend.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel ze niet los (per 1). De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Onze tips om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, kies de voordelige eco-printinstellingen (bijvoorbeeld printen in concept) en probeer lettertypes zoals Courier en Times New Roman.
 • Via dit portaal vind je de directe links naar gespecialiseerde verkooppunten waar je snel en simpel C5061A cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen HP 90 C5061A cyaan / blauw vergelijken
HP inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Deze specifieke blauwe inktcartridge kent een vanafprijs van €217,25. Bij online printshops kan dat voordeliger en kost het zo’n €197,50. De gunstige optie is het huismerk (namaak inkt). Reken op een bedrag van €98,75. Klik verder naar: voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
HP 90 C5061A originele inkt€197,50
HP 90 C5061A multipack (merkcartridge)€395,00
HP 90 C5061A huismerk inkt * €98,75
HP 90 C5061A huismerk duopack * €197,50
Tabel met prijzen voor de C5061A cartridge (blauw) in december 2023. * N.b.: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van HP inkopen?

Snel HP 90 C5061A inkt bestellen? Dit type inkt of huismerk alternatieven kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via online winkels als bij computerwinkels. Ons advies: kies voor een online inktshop. Zij hebben betrouwbare service, bezorgen supersnel aan huis en verkopen doorgaans een heel behoorlijk huismerk.

 • Lokale winkels: Hema, Albert Heijn, Action, Handyman, Expert, Jumbo, Media Markt, Kruidvat.
 • Grote webwinkels als Coolblue, Bol.com, Ebay, Fonq, Wehkamp, Blokker zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Online inktwinkels als Inktwereld.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden een top-service en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
hp-90-c5061a-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe C5061A inkt van HP bestellen via internet

Wil jij gewoon de beste inkt? De HP 90 C5061A originele blauwe inktcartridge is dan wat wij aanraden. Deze cartridges worden gemaakt door HP en resulteren in de mooiste prints. De patronen doen altijd en je hebt geen last van irritante foutmeldingen. Een aanrader als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en geen irritaties wilt.

 • Originele inktcartridges van HP geven de mooiste prints.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen vervelende storing en meldingen. Na plaatsing direct printen.
 • Het grootste nadeel van merkcartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld betaal je €197,50).

HP 90 C5061A huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Overweeg in dat geval eens namaak-inkt van derde fabrikanten. Het C5061A huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Dat komt door cartridges die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze producten simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. Een aanrader als je met name let op de prijs.

 • HP 90 C5061A cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Het grootste voordeel is dat er meer inkt in zit in vergelijking met originele inkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken is prima (vooral als je veel in zwart print).
 • Het nadeel van klooninkt is dat je soms te maken hebt met errors of foutcodes.

Lastige situaties bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je de (huismerk) cyaan inkt van HP geplaatst maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de volgende tabel zie je veel voorkomende printproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Gebeurt vaak bij klooninkt. Negeer de melding en hervat de afdruktaak.
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Kijk of je het plakkertje weg hebt gehaald en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Voer een cartridges check uit en start het onderhoudsprogramma op.
Uitgedroogd inkt in de printer.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Het is ook een idee om elke week een testpagina te printen.
De inktcartridge lekt.Beëindig de huidige afdruktaken, verwijder de verschillende cartridge en zorg dat je alles grondig reinigt. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Veel voorkomende printproblemen aangaande HP 90 C5061A inkt.

Veelgestelde vragen

Hoeveel betaal ik voor een HP 90 C5061A inktcartridge ?
De verkoopprijs van de HP 90 C5061A met kleuromschrijving cyaan (blauw) cartridge is gemiddeld zo’n €163,22 excl. de btw (dat maakt €197,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack / voordeelverpakking neemt betaal je ongeveer €395,00. Dankzij een huismerk cartridge met het OEM-nummer C5061A betaal je een veel lagere prijs. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges ligt lager (+/- €98,75) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer ml).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, wat nu?
Af en toe valt het voor dat een vol inktpatroon wordt geweigerd door de printer. Er zijn een aantal easy fixes bekend: achterhaal de status van de patronen in de printer, en bekijk of je het stukje tape verwijderd hebt. Onderzoek de printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Check of de metalen contactpunten van de cartridge schoon zijn en voer reiniging van de printkop uit.

Is een HP 90 C5061A huismerk alternatief kopen een goed idee?
Het huismerk C5061A alternatief kopen is vaak lucratief. Namaak inkt in om en nabij de 65% goedkoper in vergelijking met originele producten. De aanbiedingsprijs is aantrekkelijker en de patronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De afdrukkwaliteit is praktisch dezelfde. Een negatieve kant is dat je soms te maken hebt met storingscodes en foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je vaak snel herstellen.

Kan ik ook zelf de HP 90 C5061A inktcartridge navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je eventueel ook zelf doen. Voor dit klusje neem je een handige navulset inclusief inkt voor het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse website vind je precies hoe dit werkt: Je haalt de cartridge uit elkaar. In de volgende stap spuit je de blauwe inkt in het aangegeven gaatje. Nu kun je alles weer in elkaar klikken. Nadien test je of de budget HP inkt goed op het papier komt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie