bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 45 51645AE zwart / black cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste HP 45 51645AE inktcartridge? Op Inktaanbieding.nl bekijk je geschikte winkels voor spotgoedkope cartridges. Het artikel HP 45 51645AE met de kleur zwart (black) is te gebruiken voor het printen van haarscherpe zwarte teksten. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met “echte” cartridges van HP. Veel inktshops zoals bijvoorbeeld Inktdiscount.nl & Inkt.nl bezorgen ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs is veel lager, je krijgt meer inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€44,50
Huismerk tarief€22,25
FabrikantHP
ProductHP 45 51645AE
Productnummer51645AE
Kleurcodezwart
Volume (ml)42 milliliter
Printcapaciteit833 prints
EAN-code0088698603628

Goedkoopste HP 45 51645AE inkt kopen februari 2024

De inhoud (ml) van de 51645AE cartridge is 42 milliliter. De intensiteit is 833 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Je koopt het qua prijs veel gunstiger dan bij een plaatselijke verkoper. Officesavers en Staples zijn erkende verkooppunten waar jij kunt zoeken naar originele HP inktcartridges. Ze bieden een uitstekend assortiment en jij kan terecht voor service. In de regel voeren ze ook een interessant huismerk.

 • De voordeligste inkt bestel je online bij winkels zoals Easy-ink & Inktdiscount.nl.
 • Originele 51645AE inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €44,50.
 • HP imitatie inkt is de helft zo goedkoop. Je levert maar weinig kwaliteit in.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel ze niet los (per 1). Per printje is dat goedkoper.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, kies de voordelige eco-printinstellingen (bijvoorbeeld conceptmodus) en overweeg een lettertype als Ecofont Sans & Calibri.
 • Via deze site klik je eenvoudig door naar goede verkooppunten waar je voordelig en snel 51645AE cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen HP 45 51645AE zwart / black vergelijken
HP inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit type zwarte inktcartridge kent een vanafprijs van €48,95. Bij online printshops kan dat voordeliger. Hier zijn ze er al vanaf €44,50. De gunstige optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze koop je al vanaf €22,25. Lees ook het gedeelte over voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
HP 45 51645AE originele inkt€44,50
HP 45 51645AE multipack (merkcartridge)€89,00
HP 45 51645AE huismerk inkt * €22,25
HP 45 51645AE huismerk duopack * €44,50
Prijslijst van de 51645AE cartridge (black) in februari 2024. * Disclaimer: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van HP inkopen?

Meteen HP 45 51645AE inkt kopen? Deze inkt of alternatieven van het huismerk zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij online bedrijven als bij boekenwinkels. Onze tip: bezoek een een online inktspeciaalzaak. Deze bedrijven hebben betrouwbare service, bezorgen supersnel aan huis en verkopen meestal een uitmuntend huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Albert Heijn, Handyman, Bruna, Action, Primera, Jumbo, Kruidvat, Expert.
 • Grote webwinkels als Bol.com, Amazon, Coolblue, Wehkamp, Blokker, Ebay breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • De bekende inktaanbieders als Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste service en communiceren dikwijls fikse kortingen.
hp-45-51645ae-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte 51645AE inkt van HP bestellen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De HP 45 51645AE originele zwarte inktcartridge is in dat geval een aanrader. De cartridges zijn afkomstig van HP en leveren de mooiste afdrukken. De inktpatronen passen altijd en je hebt niet te maken met storende storingscodes en foutmeldingen. Onze tip als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele patronen van HP voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen irritante foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
 • Het nadeel van originele merkcartridges is dat het nogal duur is (gemiddeld genomen €44,50).

HP 45 51645AE huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Koop dan eens namaak-inkt van derden. Het 51645AE huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Deze besparing is mogelijk dankzij cartridges die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze producten eenvoudigweg meer inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. De beste koop als je vooral goedkoop wilt printen.

 • HP 45 51645AE zwart / black huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat imitatie producten meer inkt bevatten in vergelijking met inkt van het merk zelf.
 • De afdrukkwaliteit is prima (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Het ongunstige van imitatie inkt is dat je te maken krijgt met foutcodes.

Fouten en storingen bij het vervangen van de cartridges

Heb je deze zwart inkt van HP verwisseld maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de tabel hieronder staan alledaagse inktproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible cartridge.Gebeurt vaak bij huismerken. Negeer de melding en check of je gewoon kunt afdrukken.
Cartridge wordt niet herkend.Bekijk of je het plasticje weg hebt gehaald en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Slechte afdrukken of strepen op de afdrukken.Check allereerst of de cartridges juist geplaatst zijn en begin met het standaard onderhoud.
Uitgedroogd inkt in de printer.Probeer het reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Wat je kunt doen isom iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
Er lekt inkt in de printer.Stop de afdruktaak, verwijder de verschillende cartridge en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Gangbare afdrukproblemen in relatie tot HP 45 51645AE inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat is de verkoopprijs van de HP 45 51645AE inktcartridge ?
De kostprijs van een HP 45 51645AE bedoeld voor de kleur zwart (black) cartridge is om en nabij de €36,78 excl. de btw (dat is €44,50 inclusief de btw). Indien je een voordeelverpakking / multipack prefereert betaal je uiteindelijk zo’n €89,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met de code 51645AE betaal je veel minder. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges is voordeliger (+/- €22,25) en ze hebben meer printcapaciteit (er zit meer inkt in).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, wat nu?
Er zijn voorvallen waarbij een nieuw patroon weigert. Dit los je als volgt op: controleer of het patroon juist geplaatst is, en loop nog eens na of je het plasticje weg hebt gehaald. Kijk of de printersoftware up-to-date is of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Check of de metalen contactpunten van de cartridge schoon zijn en onderzoek de printkop.

Is een HP 45 51645AE huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Het huismerk 51645AE alternatief proberen is over het algemeen een juiste beslissing. Namaak inkt is doorgaans 60% goedkoper in verhouding tot originele producten. De kostprijs is interessanter en de cartridges bevatten meer ML inkt. De kwaliteit wordt nauwelijks beïnvloed. Waar je op moet letten is dat je eventueel last kan krijgen van waarschuwingen of foutmeldingen. Dit kan je normaliter snel oplossen.

Kan ik de HP 45 51645AE inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen kan je zelf ook thuis doen. Om dat te doen koop je een complete navulset met inkt voor het HP inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder het veiligheidskapje. Vervolgens plaats je de injectiespuit met zwarte inkt in het inktpatroon. Daarna kan je het product opnieuw vastklikken. Aansluitend probeer je of de nieuwe HP inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te doen.

Plaats een reactie