bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 10 C4844AE zwart / black cartridge

Koop jij ook altijd de goedkoopste HP 10 C4844AE inktcartridge? Op deze pagina bekijk je de populairste inktwebshops voor verrassend voordelige cartridges. Het product HP 10 C4844AE met kleur zwart (black) kun je gebruiken voor het afdrukken van diepzwarte teksten en strakke lijnen. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met fabrikant (merk) patronen van HP. Flink wat verkooppunten zoals bijvoorbeeld Goedkoopprinten.nl of printershop leveren ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is veel lager, de cartridges zijn gevuld met meer inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€42,50
Huismerk tarieven€21,25
FabrikantHP
TypeHP 10 C4844AE
ProductcodeC4844AE
Kleurenzwart
Volume (ml)69 milliliter
Effectiviteit1.750 prints
EAN0088698519653

Goedkoopste HP 10 C4844AE inkt kopen juli 2024

De inhoud (ml) van de C4844AE cartridge is 69 milliliter. De printcapaciteit is 1.750 prints. Originele merkcartridges koop je het beste online. Dat is qua prijs veel gunstiger dan in een lokale shop. Sneltoner.nl & Inkt-bestellen.nl zijn prima printshops waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele HP inktcartridges. Ze hanteren een gigantisch aanbod en geven advies / service. In de basis verkopen ze ook een aantrekkelijk huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is aan te schaffen bij shops zoals 123inkt & Paradigit.
 • Originele C4844AE inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €42,50.
 • HP imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel de individuele kleuren niet los. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, verdiep je in de eco-printinstellingen (denk aan minimale kwaliteit) & probeer lettertypes zoals Ecofont of Calibri.
 • Via dit portaal vind je de directe links naar goede verkooppunten waar je de beste C4844AE cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen HP 10 C4844AE zwart / black vergelijken
HP inktcartridges zijn niet goedkoop. Een dergelijke zwarte inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €46,75. Bij de inktshops is het goedkoper. Online vind je de cartridges al voor €42,50. De aantrekkelijkste optie is het huismerk. Deze kosten komen neer op zo’n €21,25. Bekijk ook info over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
HP 10 C4844AE originele inkt€42,50
HP 10 C4844AE multipack (merkcartridge)€85,00
HP 10 C4844AE huismerk inkt * €21,25
HP 10 C4844AE huismerk duopack * €42,50
Overzicht met prijzen van de C4844AE cartridge (black) in juli 2024. * Disclaimer: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van HP kopen?

Direkt HP 10 C4844AE inkt bestellen? Dit cartridgetype of alternatieven van het huismerk zijn vaak op voorraad. Zowel bij internet-leveranciers als bij kantoorspeciaalzaken. Ons advies: bezoek een een online inktspeciaalzaak. Deze partijen bieden altijd ondersteuning, bezorgen supersnel aan huis en leveren tevens een uitstekend huismerk.

 • Winkels in de buurt: Hema, Albert Heijn, Bruna, Handyman, Primera, Jumbo, Expert, Media Markt.
 • Landelijke winkels als Bol.com, Wehkamp, Coolblue, Fonq, Amazon, Blokker zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • De grote inktwebshops als Inktweb.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben een handige zoektool en hebben de beste acties en kortingen.
hp-10-c4844ae-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte C4844AE inkt van HP bestellen via internet

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De HP 10 C4844AE originele zwarte inktcartridge is dan wat wij aanraden. Deze cartridges worden vervaardigd door HP en zorgen voor de mooiste afdrukken. De patronen werken altijd en je wordt niet lastig gevallen met hinderlijke storingscodes en foutmeldingen. Onze aanbeveling als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en je niet houdt van gedoe.

 • Originele inktcartridges van HP zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen lastige storingen en foutcodes. Je kunt altijd printen.
 • De negatieve kant van originele cartridges is dat het nogal duur is (gemiddeld genomen €42,50).

HP 10 C4844AE huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Kijk eens naar namaak-inkt van derde leveranciers. Het C4844AE huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Je kunt zoveel besparen door een lage stukprijs en doordat deze producten simpelweg meer ML inkt bevatten. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. De beste koop als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • HP 10 C4844AE zwart / black huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Een belangrijk voordeel is dat imitatie producten meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen originele merkinkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken is bijzonder goed (zeker in zwart-wit).
 • Het nadeel van huismerk inkt is dat je soms te maken hebt met errors of foutmeldingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van de cartridges

Heb je inmiddels de zwart inkt van HP verwisseld maar weigert de printer om af te drukken? In het onderstaande overzicht zie je de meest voorkomende printproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is niet compatible.Gebeurt vaak bij namaak-inkt. Klik op “ok” want meestal kan je gewoon printen.
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Controleer of je het stukje tape goed verwijderd hebt en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Ik zie strepen op mijn printjes.Voer een cartridges check uit en voer het onderhoudsproces uit.
De printkop is uitgedroogd.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Het is nog beter om regelmatig een testpagina af te drukken.
Er lekt inkt in de printer.Zet je printopdracht in de wacht, verwijder de lekkende cartridge en maak met een vochtig doekje alles schoon. Je kunt de lekkende cartridge terugsturen.
Relevante inktproblemen met de HP 10 C4844AE inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Hoe duur is de HP 10 C4844AE inktcartridge ?
De verkoopprijs van de HP 10 C4844AE bedoeld voor de kleur zwart (black) cartridge is om en nabij de €35,12 excl. btw (€42,50 inclusief btw). Op het moment dat je een voordeelverpakking / duopack selecteert betaal je zo’n €85,00. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met de code C4844AE kan je nog meer besparen. De adviesprijs van de huismerk-cartridges is voordeliger (+/- €21,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (gevuld met meer inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende cartridge, hoe los ik dit op?
Er zijn voorvallen waarbij een gloednieuwe inktcartridge niet meteen werkt. We bieden daarom een aantal oplossingen: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en achterhaal of je het beschermkapje verwijderd hebt. Update de printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en voer het reinigingsprogramma uit.

Is het HP 10 C4844AE huismerk alternatief een slimme keuze?
Een huismerk C4844AE alternatief inkopen is doorgaans een juiste beslissing. Namaak inkt is soms wel 55% goedkoper in vergelijking met merk-inkt. De verkoopprijs is lager en de inktpatronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de prints is praktisch dezelfde. Houd er wel rekening mee dat er sprake kan zijn van storingscodes en foutmeldingen. Dit soort storingen kan je veelal gemakkelijk herstellen.

Kan ik vanuit huis de HP 10 C4844AE inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen met inkt kan je met een beetje ervaring zelf doen. Daarvoor kies je voor een speciale set navulinkt voor het HP inktpatroon. Op verschillende websites is een groot aantal tips te vinden: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. Voorts plaats je de injectiespuit met zwarte inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Daaropvolgend kan je het patroon opnieuw vastklikken. Als afronding bekijk je of de vernieuwde HP inkt correct functioneert door een testprint te draaien.

Plaats een reactie