bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 51604A zwart / black cartridge

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste HP 51604A inktcartridge? Op deze website helpen wij jou aan een overzicht met de meest populaire verkooppunten voor betaalbare cartridges. Het patroon HP 51604A met de kleur zwart (black) kan jij toepassen voor het afdrukken van al jouw dagelijkse documenten. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de originele patronen van HP. Verschillende verkooppunten als bijv. Alleeninkt.nl en inktcartridge store faciliteren ook een gigantisch aanbod huismerken. Je betaalt een stuk minder, je krijgt meer inkt en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€11,50
Huismerk prijzen€5,75
MerkHP
SoortHP 51604A
Productnummer51604A
Officiële kleurzwart
Inhoud (ml)ml onbekend
Capaciteitonbekend
EAN-code0088698004388

Goedkoopste HP 51604A inkt bestellen juli 2024

Het volume (ml) van de 51604A cartridge is ml onbekend. De printcapaciteit is onbekend. Originele merkcartridges koop je het beste online. Dit is stukken voordeliger dan bij een regionale speciaalzaak. Sneltoner.nl of Totaalinkt.shop zijn betrouwbare winkels waar jij kunt zoeken naar originele HP inktcartridges. Ze beschikken over een uitstekend assortiment en jij kan terecht voor service. In de regel voeren ze ook een prima huismerk.

 • De voordeligste inkt bestel je online bij verkopers zoals bol.com en Staples.
 • Originele 51604A inktcartridges koop je vanaf €11,50.
 • HP imitatie inkt is een stuk goedkoper. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of een multipack (voordeelverpakking) en bestel ze niet los (per 1). De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Instructies om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (o.a draft mode) en kies een zuinig lettertype zoals Century Gothic en Calibri.
 • Via onze website klik je direct door naar geschikte shops waar je zonder gedoe 51604A cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen HP 51604A zwart / black vergelijken
HP inktcartridges zijn best prijzig. Dit soort zwarte inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €12,65. In de webshops is dat voordeliger en kost het zo’n €11,50. De meest betaalbare optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze is te bestellen v.a. €5,75. Klik verder naar: besparen dankzij huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
HP 51604A originele inkt€11,50
HP 51604A multipack (merkcartridge)€23,00
HP 51604A huismerk inkt * €5,75
HP 51604A huismerk duopack * €11,50
Prijsoverzicht van de 51604A cartridge (black) in juli 2024. * Voorwaarden: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Waar kan ik de inktpatronen van HP kopen?

Direkt HP 51604A inkt bestellen? Dit cartridgetype of een budget huismerk alternatief bieden veel winkels aan. Zowel bij online bedrijven als in de retail. Belangrijk: ga naar een online inktshop. Deze shops bieden altijd ondersteuning, een grote voorraad en voeren meestal een uitstekend huismerk.

 • Retailers: Handyman, Albert Heijn, Hema, Action, Kruidvat, Jumbo, Expert, Media Markt.
 • Grote webwinkels als Coolblue, Amazon, Fonq, Wehkamp, Bol.com, Ebay zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Echte inktspecialisten als Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl kunnen snel uit voorraad leveren, bieden een top-service en hebben vaak interessante kortingsacties.
hp-51604a-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte 51604A inkt van HP bestellen

Wil jij printen in topkwaliteit? De HP 51604A originele zwarte inktcartridge is in dat geval een aanrader. De cartridges zijn afkomstig van HP en bieden de hoogste printkwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je hebt geen last van hinderlijke foutcodes. Onze tip als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele cartridges van HP hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen lastige waarschuwingen of foutmeldingen. Printen werkt altijd.
 • Het grootste nadeel van originele cartridges is dat het nogal duur is (gemiddeld betaal je €11,50).

HP 51604A huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Kies dan voor imitatie inkt van derde fabrikanten. Het 51604A huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en kan een besparing opleveren van wel 60%. Je kunt zoveel besparen door een lagere verkoopprijs en omdat deze cartridges wél helemaal gevuld worden. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. Onze tip als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • HP 51604A zwart / black huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat er veel meer inkt in het patroon zit ten opzichte van inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit van de afdrukken is erg goed (zeker in zwart-wit).
 • De schaduwkant van huismerk inkt is dat je soms te maken hebt met waarschuwingen of foutmeldingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je de (huismerk) zwart inkt van HP verwisseld maar kan je niet afdrukken? In het onderstaande overzicht bieden we een overzicht met veel voorkomende problemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is leeg.Komt soms voor bij namaak-inkt. Klik op “ok” want meestal kan je gewoon printen.
Cartridge wordt niet herkend.Loop nog eens na of je het lipje los hebt gemaakt en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Kijk allereerst of de cartridges goed vast zitten en begin met het standaard onderhoud.
De inkt is uitgedroogd.Kies voor het reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Een goede oplossing is om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
Lekkende inktcartridges.Stop meteen met printen, haal de betreffende cartridges uit de printer en reinig de complete printer. Je kunt de lekkende cartridge terugsturen.
Alledaagse problemen in relatie tot HP 51604A inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Wat is de verkoopprijs van de HP 51604A inktcartridge ?
De prijs van een HP 51604A met kleur zwart (black) cartridge is doorgaans +/- €9,50 excl. btw (dat is €11,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking / multipack neemt moet je denken aan €23,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met de fabrikantcode 51604A kan je fors besparen. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge ligt lager (+/- €5,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer inkt).

De cartridge wordt niet herkend, wat is het stappenplan?
Af en toe valt het voor dat een nieuw patroon weigert. Loopt dan de volgende checklist na: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en kijk of je het lipje hebt weggedaan. Installeer de nieuwste printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Maak de cartridge schoon en laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren.

Is het HP 51604A huismerk alternatief slim?
Een huismerk 51604A alternatief gebruiken is bijna altijd niet schadelijk. Namaak inkt is vaak wel 55% goedkoper in verhouding tot originele producten. De verkoopprijs is gunstiger en de inktpatronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de printeradrukken doet amper onder voor merkinkt. Waar je op moet letten is dat er sprake kan zijn van storing en meldingen. Dergelijke problemen kan je normaliter gemakkelijk oplossen.

Kan ik ook zelf de HP 51604A inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor die werkzaamheden neem je een speciale set navulinkt voor het HP inktpatroon. Op verschillende websites lees je daarvoor veel tips: Verwijder de capsule. Voorts injecteer je de zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Als laatste kun je alles weer opnieuw assembleren. Aansluitend check je of de nagevulde HP inkt op de juiste manier werkt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie