bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 20 C6614DE zwart / black cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste HP 20 C6614DE inktcartridge? Op www.inktaanbieding.nl tref je de betrouwbaarste webshops voor betaalbare cartridges. De HP 20 C6614DE met de kleur zwart (black) kun je gebruiken voor jouw zwart-wit printjes. Je kunt kiezen uit merkproducten van HP. Een groeiend aantal webshops als o.a. Totaalinkt.shop & Inkclub faciliteren ook hele goede huismerk-patronen. De prijs is erg scherp, je krijgt meer inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€37,50
Huismerk prijzen€18,75
FabrikantHP
ArtikelHP 20 C6614DE
ArtikelnummerC6614DE
Kleurzwart
Hoeveelheid (ml)28 milliliter
Printvermogen455 prints
EAN-code0025184178482

Goedkoopste HP 20 C6614DE inkt kopen juli 2024

Het volume (ml) van de C6614DE cartridge is 28 milliliter. De printomvang is 455 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Je koopt het veel gunstiger dan in de winkel. printershop & Totaalinkt.shop zijn goede adressen waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele HP inktcartridges. Ze faciliteren een uitstekend assortiment en geven extra ondersteuning. Doorgaans beschikken ze over een voordelig huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is te bestellen via verkopers als Sneltoner.nl of Vikingdirect.nl.
 • Originele C6614DE inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €37,50.
 • HP imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) en geen losse verpakkingen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (denk dan aan eco-modus) & probeer lettertypes zoals Courier & Calibri.
 • Via deze site vergelijk je de meest populaire inktwebshops waar je de beste C6614DE cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen HP 20 C6614DE zwart / black vergelijken
HP inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze zwarte inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €41,25. In de webshops is dat voordeliger en kost het zo’n €37,50. De meest gunstige optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze zijn er al vanaf €18,75. Zie hiervoor ook het kopje de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
HP 20 C6614DE originele inkt€37,50
HP 20 C6614DE multipack (merkcartridge)€75,00
HP 20 C6614DE huismerk inkt * €18,75
HP 20 C6614DE huismerk duopack * €37,50
Tabel met prijzen voor de C6614DE cartridge (black) in juli 2024. * Voorwaarden: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van HP aanvragen?

Snel HP 20 C6614DE inkt bestellen? Deze inkt of een budget huismerk alternatief bieden veel winkels aan. Zowel via online winkels als bij winkeliers. Belangrijk: bestel sowieso bij een inkt-speciaalzaak op internet. Deze leveranciers bieden altijd ondersteuning, kunnen snel thuisbezorgen en faciliteren bovendien een uitstekend huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Bruna, Albert Heijn, Handyman, Action, Jumbo, Expert, Media Markt, Kruidvat.
 • Populaire internetwinkels als Ebay, Wehkamp, Bol.com, Fonq, Blokker, Coolblue zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Toonaangevende inktwebwinkels als Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste service en hebben de beste acties en kortingen.
hp-20-c6614de-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte C6614DE inkt van HP kopen via internet

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De HP 20 C6614DE originele zwarte inktcartridge is dan de beste keuze. Deze cartridges worden vervaardigd door HP en resulteren in de mooiste prints. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je krijgt geen vervelende foutmeldingen. Onze tip als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele inktpatronen van HP bieden de beste kwaliteit prints.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen frustrerende storingscodes en foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
 • Het nadeel van merkcartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddelde kosten liggen op €37,50).

HP 20 C6614DE huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Kijk eens naar klooninkt van goedkope merken. Het C6614DE huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is soms wel de helft zo goedkoop. Deze besparing is mogelijk dankzij een lage stukprijs en omdat deze patronen gevuld worden met meer inkt. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Een aanrader als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • HP 20 C6614DE zwart / black huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Een belangrijk voordeel is dat huismerkproducten meer inkt bevatten vergeleken met originele producten.
 • De kwaliteit van de prints is verrassend goed (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Een aandachtspunt bij huismerk inkt is dat je hinder kunt hebben van foutmeldingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je deze zwart inkt van HP verwisseld maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In het volgende overzicht staan veel voorkomende afdrukproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Soms gebeurt dit bij huismerk-inkt. Klik de foutmelding weg en ga door met afdrukken.
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Controleer of je het lipje helemaal hebt verwijderd en maak de cartridge schoon met een droge doek.
Er zitten lelijke strepen op mijn afdruk.Check of je cartridges goed in de printer zitten en probeer een onderhoudsprogramma uit.
De printerinkt droogt uit.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Een voordeliger alternatief is om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
De cartridge lekt inkt.Breek de printopdracht af, verwijder de lekkende cartridge en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Download het retourformulier en stuur het terug.
Algemene inktproblemen met de HP 20 C6614DE inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Hoeveel betaal ik voor een HP 20 C6614DE inktcartridge ?
De prijs van een HP 20 C6614DE met de kleur zwart (black) cartridge is om en nabij de €30,99 excl. btw (€37,50 inclusief btw). Zodra je een multipack of voordeelverpakking bestelt betaal je zo’n €75,00. Dankzij een huismerk cartridge met de fabrikantcode C6614DE kan je nog meer besparen. De aanschafprijs van een huismerk-cartridge is voordeliger (+/- €18,75) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer volume).

De cartridge wordt niet herkend, moet moet ik doen?
Soms komt het voor dat een net nieuwe inktcartridge wordt geweigerd door de printer. Er zijn een aantal easy fixes bekend: achterhaal de status van de patronen in de printer, en loop nog eens na of je het dopje / plastic helemaal hebt verwijderd. Update de printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Maak de contactpunten van de cartridge goed schoon en start het interne reinigingsprogramma.

Is een HP 20 C6614DE huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Een huismerk C6614DE alternatief proberen is bijna altijd een juiste beslissing. Namaak inkt is +/- 55% goedkoper in vergelijking met originele merkinkt. Het tarief is lager en deze patronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de prints is gewoon erg goed. Het belangrijkste nadeel is dat je eventueel last kan krijgen van storingen en foutcodes. Dergelijke problemen kan je vaak simpel herstellen.

Hoe kan ik snel de HP 20 C6614DE inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge kan je zelf ook thuis doen. Voor die werkzaamheden werk je met navulinkt sets die toepasbaar zijn op het HP inktpatroon. Online vind je precies hoe dit werkt: Je haalt de cartridge uit elkaar. Vervolgens spuit je de zwarte inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Afsluitend kan je het product in elkaar klikken. Tenslotte test je uit of de vernieuwde HP inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie