bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 934 C2P19AE zwart / black cartridge

Op zoek naar de goedkoopste HP 934 C2P19AE inktcartridge? Via Inktaanbieding.nl kan je aan de slag met de populairste verkopers voor goedkope cartridges. Het patroon HP 934 C2P19AE met de kleur zwart (black) is ideaal voor al jouw basic zwart-wit printjes. Er zijn diverse opties binnen de echte merkartikelen van HP. Flink wat winkels zoals bijvoorbeeld Inkt-bestellen.nl & coolblue.nl bieden ook hele goede huismerk-patronen. De prijs is vele malen lager, er zit meer inkt in en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€17,00
Huismerk tarieven€8,50
LeverancierHP
SoortHP 934 C2P19AE
SerienummerC2P19AE
Kleur beschrijvingzwart
Volume (ml)10 milliliter
Printvermogen400 prints
EAN-nummeronbekend

Goedkoopste HP 934 C2P19AE inkt kopen juli 2024

Het volume (ml) van de C2P19AE cartridge is 10 milliliter. De intensiteit is 400 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Je bestelt het dan stukken voordeliger dan bij een regionale speciaalzaak. Sneltoner.nl & Totaalinkt.shop zijn gespecialiseerde webshops voor het plaatsen van een bestelling van originele HP inktcartridges. Ze verkopen een gigantisch aanbod en geven advies / service. Meestal bieden ze ook een prima huismerk.

 • De voordeligste inkt is verkrijgbaar via verkooppunten als 112supplies of Alleeninkt.nl.
 • Originele C2P19AE inktcartridges kosten je ongeveer €17,00.
 • HP imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De afdrukkwaliteit is erg goed.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of voordeelverpakkingen (multipacks) in plaats van losse kleuren. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Adviezen om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, kies de voordelige eco-printinstellingen (denk aan beperkte kwaliteit) & test het gebruik van lettertypes als Ecofont Sans of Brush Script.
 • Via inktaanbieding.nl vind je betrouwbare winkels waar je de beste C2P19AE cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen HP 934 C2P19AE zwart / black vergelijken
HP inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze specifieke zwarte inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €18,70. Via internet is het goedkoper. Daar kost het zo’n €17,00. De gunstige optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze is er omgerekend al voor €8,50. Klik verder naar: voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
HP 934 C2P19AE originele inkt€17,00
HP 934 C2P19AE multipack (merkcartridge)€34,00
HP 934 C2P19AE huismerk inkt * €8,50
HP 934 C2P19AE huismerk duopack * €17,00
Prijstabel voor de C2P19AE cartridge (black) in juli 2024. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van HP aanvragen?

Direkt HP 934 C2P19AE inkt kopen? Deze inkt of een alternatief huismerk kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via internetwinkels als bij computerzaken. Tip van onze medewerkers: bezoek een een online inktshop. Dit soort aanbieders bieden de beste service, een grote voorraad en voeren doorgaans een voortreffelijk huismerk.

 • Winkels in de regio: Albert Heijn, Hema, Handyman, Bruna, Primera, Media Markt, Expert, Jumbo.
 • Grote webwinkels als Wehkamp, Ebay, Blokker, Coolblue, Bol.com, Amazon verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • De bekende inktaanbieders als Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl leveren alles uit voorraad, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en bieden de hoogste kortingen.
hp-934-c2p19ae-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte C2P19AE inkt van HP kopen via internet

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De HP 934 C2P19AE originele zwarte inktcartridge is dan wat wij aanraden. Deze cartridges worden geproduceerd door HP en bieden de beste kwaliteit. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je vermijdt storende foutmeldingen of storingen. Ons advies als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en niet van gepruts houdt.

 • Originele inktcartridges van HP zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen irritante printerstoringen en foutmeldingen. Printen werkt altijd.
 • Het nadeel van originele cartridges is de hoge prijs (gemiddeld kost het €17,00).

HP 934 C2P19AE huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Probeer dan eens namaak-inkt van derde fabrikanten. Het C2P19AE huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is fors goedkoper. Dit heeft te maken met een lagere prijs van de cartridge en doordat deze inktpatronen gevuld worden met meer inkt. Meer inkt voor minder geld. De beste optie als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • HP 934 C2P19AE zwart / black huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Dit komt vooral door het feit dat ze gevuld zijn met meer inkt ten opzichte van originele merkinkt.
 • De kwaliteit van de printjes is vergelijkbaar (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Een minpunt van namaak inkt is dat je soms te maken hebt met errorcodes.

Problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je de zwart inkt van HP verwisseld maar kan je niet afdrukken? In het volgende overzicht bieden we een overzicht met algemene cartridge problemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de cartridge is beschadigd.Dit zien we vaak bij huismerk-cartridges. Klik op “ok” want meestal kan je gewoon printen.
Printer herkent cartridge niet.Controleer of je het beschermmateriaal goed verwijderd hebt en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Ik zie strepen op mijn printjes.Ga eerst na of de cartridges juist geplaatst zijn en voer het onderhoudsproces uit.
De cartridges zijn uitgedroogd.Probeer het reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. De beste tips is om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
Een lekkende inktcartridge.Annuleer de eventuele printopdracht, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en maak alles grondig schoon. Je kunt de lekkende cartridge terugsturen.
Meest gezochte printproblemen met de HP 934 C2P19AE inkt.

Veelgestelde vragen

Wat betaal ik voor de HP 934 C2P19AE inktcartridge ?
De prijs van een HP 934 C2P19AE met kleurcode zwart (black) cartridge is om en nabij de €14,05 excl. btw (wat neerkomt op €17,00 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking / multipack selecteert liggen de kosten op zo’n €34,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met het nummer C2P19AE betaal je een veel lagere prijs. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge is goedkoper (+/- €8,50) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer inhoud).

De cartridge wordt niet gevonden, wat is de oplossing?
Het kan voorkomen dat een nieuw inktpatroon niet wordt gedetecteerd. Loopt dan de volgende checklist na: achterhaal de status van de patronen in de printer, en controleer nog eens of je het lipje verwijderd hebt. Installeer de nieuwste printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken en open het reinigingsprogramma.

Is een HP 934 C2P19AE huismerk alternatief interessant?
Een huismerk C2P19AE alternatief kiezen is meestal niet schadelijk. Namaak inkt is tot wel 55% goedkoper vergeleken met inkt van het merk zelf. De aanschafprijs is voordeliger en deze cartridges worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de afdrukken is uitstekend. Nadeel is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals foutcodes en printerstoringen. Deze kan je gewoonlijk eenvoudig oplossen.

Kan ik de HP 934 C2P19AE inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een cartridge kan je thuis doen. Daarvoor werk je met navulinkt set die ontwikkeld is voor het HP inktpatroon. Online kan je achtergrondinformatie opzoeken: Verwijder de capsule. Hierna injecteer je de zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Daaropvolgend mag je het product opnieuw assembleren. Als laatste bekijk je of de bijgevulde HP inkt goed op het papier komt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie