bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 364 CB317EE zwart kleurrijk / foto zwart cartridge

Koop jij ook altijd de goedkoopste HP 364 CB317EE inktcartridge? Op www.inktaanbieding.nl helpen wij jou aan een overzicht met de meest populaire printwinkels voor betaalbare cartridges. Het patroon HP 364 CB317EE met de kleur zwart kleurrijk (foto zwart) is uitermate geschikt voor eenvoudige tekstdocumenten. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de merkproducten van HP. Verschillende aanbieders als Paradigit of Go4inkt verstrekken ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs ligt een stuk lager, er zit meer inkt in en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€11,50
Huismerk tarief€5,75
MerkHP
ArtikelHP 364 CB317EE
SerienummerCB317EE
Kleurenzwart kleurrijk
Inhoud (ml)3 milliliter
Printomvang130 prints
EAN-nummer0883585705146

Goedkoopste HP 364 CB317EE inkt kopen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de CB317EE cartridge is 3 milliliter. De effectiviteit is 130 prints. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Je krijgt het dan financieel interessanter als je het vergelijkt met fysieke winkels. Officesavers en Vikingdirect.nl zijn erkende verkooppunten waar jij kunt zoeken naar originele HP inktcartridges. Ze bieden duizenden producten en jij kan terecht voor service. Vaak hebben zij ook een betrouwbaar huismerk.

 • De beste inkt schaf jij aan via webshops zoals Inkclub en Printabout.nl.
 • Originele CB317EE inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €11,50.
 • HP imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of een voordeelverpakking (multipack) in plaats van losse kleuren. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Adviezen om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (onder ander eco-stand) en selecteer een zuinig lettertype als Ecofont & Times New Roman.
 • Via onze vergelijker klik je eenvoudig door naar goede verkopers waar je zonder gedoe CB317EE cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen HP 364 CB317EE zwart kleurrijk / foto zwart vergelijken
HP inktcartridges hebben een prijskaartje. Dit type zwarte inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €12,65. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en ligt de verkoopprijs rond de €11,50. Een optie met een scherpere prijs is het huismerk. Deze zijn er al vanaf €5,75. Klik verder naar: besparen dankzij huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
HP 364 CB317EE originele inkt€11,50
HP 364 CB317EE multipack (merkcartridge)€23,00
HP 364 CB317EE huismerk inkt * €5,75
HP 364 CB317EE huismerk duopack * €11,50
Overzicht met prijzen van de CB317EE cartridge (foto zwart) in juli 2024. * Disclaimer: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van HP verkrijgen?

Vandaag nog HP 364 CB317EE inkt bestellen? Deze cartridge (en huismerk alternatieven) zijn goed verkrijgbaar. Zowel online als bij gespecialiseerde winkels. Onze tip: koop altijd bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze partijen hebben betrouwbare service, kunnen razendsnel bezorgen en faciliteren normaal gesproken een uitmuntend huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Albert Heijn, Hema, Bruna, Handyman, Expert, Media Markt, Kruidvat, Jumbo.
 • Grote platformen als Blokker, Wehkamp, Amazon, Ebay, Fonq, Bol.com bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Toonaangevende inktshops als 123inkt.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl bieden het grootste aanbod, bieden de beste hulp en hebben de beste aanbiedingen.
hp-364-cb317ee-zwart-kleurrijk-foto-zwart-inktcartridge

Originele zwarte CB317EE inkt van HP bestellen en laten bezorgen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De HP 364 CB317EE originele zwarte inktcartridge is dan wat je zoekt. Deze cartridges worden vervaardigd door HP en leveren de mooiste afdrukken. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je krijgt geen frustrerende foutcodes. Ons advies als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en je niet houdt van gedoe.

 • Originele inktpatronen van HP voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen lastige printerstoringen en foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
 • Het grootste nadeel van originele cartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld betaal je €11,50).

HP 364 CB317EE huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Probeer dan eens namaak-inkt van derde partijen. Het CB317EE huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Dat komt door een lage stukprijs en omdat de patronen tot de rand gevuld worden met inkt. Meer inkt, lagere kosten dus. Ons advies als je met name let op de prijs.

 • HP 364 CB317EE zwart kleurrijk / foto zwart huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Dit komt vooral door het feit dat er veel meer inkt in het patroon zit vergeleken met merk-inkt.
 • De kwaliteit van de prints is erg goed (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • De negatieve kant van klooninkt is dat je soms wordt geconfronteerd met errorcodes.

Mogelijke problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je ondertussen de zwart kleurrijk inkt van HP geplaatst maar weigert de printer om af te drukken? In de tabel hieronder bekijk je de meest voorkomende issues inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible cartridge.Soms gebeurt dit bij namaak-inkt. Klik op “doorgaan” want meestal kan je gewoon printen.
Cartridge wordt niet herkend.Bekijk of je het kapje helemaal hebt verwijderd en maak de contactpunten schoon.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Bekijk of de cartridges in de goede gleuven zitten en voer het onderhoudsproces uit.
Printerinkt is uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Als oplossing raden we aan om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
Het inktpatroon lekt.Zet de printer meteen stil, haal de betreffende cartridges uit de printer en maak de houder schoon. Je kunt de lekkende cartridge terugsturen.
De meest voorkomende afdrukproblemen bij de HP 364 CB317EE inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Hoeveel betaal ik voor een HP 364 CB317EE inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de HP 364 CB317EE met kleur zwart kleurrijk (foto zwart) cartridge is ongeveer €9,50 excl. btw (€11,50 inclusief de btw). Wanneer je een duopack of voordeelverpakking prefereert liggen de kosten op zo’n €23,00. Met een huismerk cartridge met het nummer CB317EE kan je fors besparen. De adviesprijs van de huismerk-cartridges ligt beduidend lager (+/- €5,75) en je kunt er meer printjes mee maken (meer inkt).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, wat nu?
Het kan voorkomen dat een vol inktpatroon weigert. Je kunt een aantal dingen proberen: check of de patronen goed geplaatst zijn, en onderzoek of je het beschermingsmateriaal weg hebt gehaald. Onderzoek de printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak de cartridge schoon met een droge doek en open het reinigingsprogramma.

Is een HP 364 CB317EE huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Een huismerk CB317EE alternatief kiezen is vaak een juiste beslissing. Namaak inkt is vaak wel 65% goedkoper dan originele inkt. De kostprijs is interessanter en deze patronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de prints is gewoon erg goed. De schaduwkant is dat je te maken kunt krijgen met waarschuwingen of foutmeldingen. Zulke storingen kan je meestal simpel verhelpen.

Voor een voordelige prijs de HP 364 CB317EE inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je zelf ook thuis doen. Voor dit karwei kan je aan de slag met een een complete navulset met inkt voor het HP inktpatroon. Op verschillende DIY-websites is een groot aantal tips te vinden: Verwijder de capsule. Daarop volgend spuit je de zwarte inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Verder mag je het product in elkaar klikken. Nadien bekijk je of de nagevulde HP inkt op de juiste manier werkt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie