bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 912XL 3YL84AE zwart / black cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste HP 912XL 3YL84AE inktcartridge? Op deze website tref je geschikte verkopers voor extra goedkope cartridges. De HP 912XL 3YL84AE met kleuromschrijving zwart (black) biedt uitkomst voor het afdrukken van diepzwarte teksten en strakke lijnen. Kies bijvoorbeeld voor fabrikant (merk) patronen van HP. Meer en meer verkopers zoals Inktbaas.nl of 112supplies verstrekken ook zogenaamde huismerk-cartridges. De verkoopprijs is erg interessant, je krijgt meer inkt en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€32,00
Huismerk vanafprijs€16,00
LeverancierHP
SoortHP 912XL 3YL84AE
Productcode3YL84AE
Kleurenzwart
Inhoud (ml)21,7 milliliter
Printcapaciteit825 prints
EAN-codeonbekend

Goedkoopste HP 912XL 3YL84AE inkt kopen juli 2024

Het volume (ml) van de 3YL84AE cartridge is 21,7 milliliter. De intensiteit is 825 prints. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Dat is qua prijs veel gunstiger dan in een lokale shop. replacedirect en Paradigit zijn betrouwbare winkels waar men terecht kan voor originele HP inktcartridges. Ze bieden heel veel verschillende producten en hebben vriendelijke medewerkers. Doorgaans verkopen ze ook een betrouwbaar huismerk.

 • De goedkoopste inkt koop je via internet bij winkels zoals Go4inkt en Printabout.nl.
 • Originele 3YL84AE inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €32,00.
 • HP imitatie inkt is een stuk goedkoper. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of voordeelverpakkingen (multipacks) en neem geen losse modellen. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (zoals eco-stand) of overweeg een lettertype als Ryman Eco & Brush Script.
 • Via onze vergelijker check je erkende aanbieders waar je voordelig en snel 3YL84AE cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen HP 912XL 3YL84AE zwart / black vergelijken
HP inktcartridges zijn best prijzig. Dit type zwarte inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €35,20. Bij de inktshops is het goedkoper en kost het om en nabij de €32,00. De voordeligste optie is het huismerk (namaak inkt). Deze is te bestellen v.a. €16,00. Zie hiervoor ook het kopje het hoe en waarom van huismerk-inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
HP 912XL 3YL84AE originele inkt€32,00
HP 912XL 3YL84AE multipack (merkcartridge)€64,00
HP 912XL 3YL84AE huismerk inkt * €16,00
HP 912XL 3YL84AE huismerk duopack * €32,00
Prijsoverzicht van de 3YL84AE cartridge (black) in juli 2024. * Disclaimer: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Waar kan ik de inktpatronen van HP bestellen?

Gelijk HP 912XL 3YL84AE inkt kopen? Dit type cartridge of een budget huismerk alternatief hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via online shops als bij boekhandels. Ons advies: shop bij een webwinkel die zich focust op inkt. Dit soort aanbieders hebben verstand van zaken, een grote voorraad en hebben bovendien een voortreffelijk huismerk.

 • Winkels in de buurt: Handyman, Action, Hema, Albert Heijn, Kruidvat, Media Markt, Primera, Expert.
 • Populaire internetwinkels als Amazon, Fonq, Blokker, Ebay, Wehkamp, Bol.com hebben ook een uitstekend aanbod.
 • De grote inktaanbieders als Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, hebben een handige zoektool en hebben vaak interessante kortingsacties.
hp-912xl-3yl84ae-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte 3YL84AE inkt van HP kopen via internet

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De HP 912XL 3YL84AE originele zwarte inktcartridge voorziet hierin. De cartridges zijn afkomstig van HP en bieden de hoogste printkwaliteit. De patronen werken altijd en je krijgt geen vervelende waarschuwingen of foutmeldingen. Onze aanbeveling als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en niet van gepruts houdt.

 • Originele inktpatronen van HP zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen vervelende storing en meldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Het grootste nadeel van merk cartridges is dat het nogal duur is (gemiddeld €32,00).

HP 912XL 3YL84AE huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Overweeg dan namaak-inkt van derde fabrikanten. Het 3YL84AE huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en is soms wel de helft zo goedkoop. Dit heeft te maken met een hele lage prijs per cartridge en doordat deze inktpatronen wél helemaal gevuld worden. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. Een aanrader als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • HP 912XL 3YL84AE zwart / black huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Een belangrijk voordeel is dat er meer inkt in zit dan originele inkt.
 • De kwaliteit van de printjes is bijzonder goed (zeker in zwart-wit).
 • Het ongunstige van budget inkt is dat je ongemak kunt ervaren door errors of foutmeldingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je onderhand de zwart inkt van HP vervangen maar weigert de printer om af te drukken? In de bijgaande tabel check je veel voorkomende afdrukproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde cartridge.Dit kan voorkomen bij klooninkt. Sluit de melding en ga door met afdrukken.
Geen cartridge gedetecteerd.Bekijk of je het ontluchtingslabel verwijderd hebt en maak de cartridge schoon met een droge doek.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Voer een cartridges check uit en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
Uitgedroogd inkt in de printer.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. Een alternatief is om de testpagina maandelijks af te drukken.
Een lekkende inktcartridge.Stop met printen, verwijder de lekkende cartridge en maak met een vochtig doekje alles schoon. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
De meest gangbare printproblemen in relatie tot HP 912XL 3YL84AE inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Wat is de verkoopprijs van de HP 912XL 3YL84AE inktcartridge ?
De verkoopprijs van de HP 912XL 3YL84AE bedoeld voor de kleur zwart (black) cartridge is om en nabij de €26,45 excl. de btw (wat neerkomt op €32,00 inclusief de btw). Zodra je een multipack / voordeelverpakking kiest betaal je uiteindelijk zo’n €64,00. Door te printen met een huismerk cartridge met het nummer 3YL84AE dalen de printkosten aanzienlijk. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges is interessanter (+/- €16,00) en je kunt er veel meer printjes mee maken (gevuld met meer inkt).

De cartridge wordt niet gevonden, welke stappen moet ik doorlopen?
Soms komt het voor dat een net nieuw patroon wordt geweigerd door de printer. Je kunt het volgende proberen: loop de patronen in de printer na, en loop nog eens na of je het plasticje hebt losgemaakt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Maak de cartridge schoon en voer reiniging van de printkop uit.

Is het HP 912XL 3YL84AE huismerk alternatief verstandig?
Het huismerk 3YL84AE alternatief inkopen is over het algemeen lucratief. Namaak inkt in om en nabij de 60% goedkoper ten opzichte van originele merkinkt. Het tarief is aantrekkelijker en de patronen zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de afdrukken is vergelijkbaar. Het grootste nadeel is dat je eventueel last kan krijgen van storingscodes en foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je doorgaans zelf verhelpen.

Tegen lage kosten de HP 912XL 3YL84AE inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge kan je eventueel ook zelf doen. Voor dit karwei kies je voor navulinkt set die ontwikkeld is voor het HP inktpatroon. Online is ondersteunende informatie te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. Voorts injecteer je de zwarte inkt in het inktpatroon. Daarna kan je het patroon opnieuw assembleren. Als laatste check je of de vernieuwde HP inkt op de juiste manier werkt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie