bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 83 C4940A UV zwart / black cartridge

Wil jij ook de goedkoopste HP 83 C4940A UV inktcartridge? Op www.inktaanbieding.nl tref je de betrouwbaarste inktshops voor goedkope cartridges. De HP 83 C4940A UV met de kleur zwart (black) is uitermate geschikt voor documenten met heldere zwarte tekst. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met verschillende merkartikelen van HP. Heel wat winkels zoals bijvoorbeeld Vikingdirect.nl en inktcartridge store leveren ook een gigantisch aanbod huismerken. Deze zijn een stuk goedkoper, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€302,50
Huismerk tarieven€151,25
FabrikantHP
TypeHP 83 C4940A UV
SeriecodeC4940A
Kleur beschrijvingzwart
Inhoud (ml)680 milliliter
Capaciteitonbekend
EAN0025184252748

Goedkoopste HP 83 C4940A UV inkt kopen februari 2024

De hoeveelheid (ml) van de C4940A cartridge is 680 milliliter. De printomvang is onbekend. Originele merkcartridges koop je het beste online. Je krijgt het dan qua prijs veel gunstiger als je het vergelijkt met fysieke winkels. 123inkt of Handyman.nl zijn betrouwbare winkels voor het plaatsen van een bestelling van originele HP inktcartridges. Ze beschikken over over een ruim assortiment en hebben vriendelijke medewerkers. In de basis bieden ze ook een aantrekkelijk huismerk.

 • De beste inkt schaf jij aan via verkopers als Inktwereld.nl of Totaalinkt.shop .
 • Originele C4940A inktcartridges kosten je ongeveer €302,50.
 • HP imitatie inkt is de helft zo goedkoop. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of multipacks (voordeelverpakkingen) i.p.v. enkele verpakkingen. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, test de diverse eco-printinstellingen (zoals lage kwaliteit) of overweeg een lettertype als Courier en Baskerville Old Face.
 • Via inktaanbieding.nl vergelijk je de meest populaire verkooppunten waar je goedkope C4940A cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen HP 83 C4940A UV zwart / black vergelijken
HP inktcartridges kunnen best duur zijn. Dit model zwarte inktcartridge heeft een prijs van zo’n €332,75. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Online vind je de cartridges al voor €302,50. De meest gunstige optie is het huismerk (klooninkt). Deze koop je al vanaf €151,25. Lees meer over de plus- en minpunten van huismerk inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
HP 83 C4940A UV originele inkt€302,50
HP 83 C4940A UV multipack (merkcartridge)€605,00
HP 83 C4940A UV huismerk inkt * €151,25
HP 83 C4940A UV huismerk duopack * €302,50
Geschatte prijzen van de C4940A cartridge (black) in februari 2024. * Disclaimer: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van HP kopen?

Vandaag nog HP 83 C4940A UV inkt bestellen? Dit inktpatroon of een budget huismerk alternatief zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel via online shops als in de retail. Ons advies: koop altijd bij een online inktshop. Deze bedrijven bieden altijd ondersteuning, kunnen snel thuisbezorgen en bieden meestal een heel behoorlijk huismerk.

 • Retailers: Action, Albert Heijn, Bruna, Hema, Kruidvat, Media Markt, Expert, Jumbo.
 • Grote nationale winkels als Ebay, Wehkamp, Coolblue, Bol.com, Blokker, Fonq verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • De grote inktwebwinkels als Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste service en bieden de hoogste kortingen.
hp-83-c4940a-uv-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte C4940A inkt van HP bestellen via internet

Wil jij printen in topkwaliteit? De HP 83 C4940A UV originele zwarte inktcartridge voorziet hierin. De cartridges zijn afkomstig van HP en zorgen voor de mooiste afdrukken. De patronen werken altijd en je voorkomt storende storing en meldingen. De beste koop als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele patronen van HP zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen lastige errors of foutcodes. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • De negatieve kant van originele cartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld genomen €302,50).

HP 83 C4940A UV huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Kies dan voor namaak-inkt van derde leveranciers. Het C4940A huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en de prijs is erg concurrerend. Je bespaart door een fors lagere adviesprijs en doordat deze patronen wél helemaal gevuld worden. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. Onze aanbeveling als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • HP 83 C4940A UV zwart / black huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Een belangrijk voordeel is dat imitatie producten meer inkt bevatten dan merk-inkt.
 • De kwaliteit van de prints is erg goed (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • De schaduwkant van namaak inkt is dat je te maken krijgt met storingen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je intussen de zwart inkt van HP geplaatst maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het onderstaande overzicht zie je bekende inktproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met cartridge.Gebeurt vaak bij klooninkt. Klik de foutmelding weg en ga door met afdrukken.
Cartridge wordt niet herkend.Controleer of je het plakkertje helemaal hebt verwijderd en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Achterhaal of de cartridges goed in de houders zitten en probeer een onderhoudsprogramma uit.
De cartridges zijn uitgedroogd.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Het advies van experts is om de testpagina maandelijks af te drukken.
De printer lekt inkt.Stop de afdruktaak, klik de cartridge uit de gleuven en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Retourneer het product naar de leverancier.
Veel voorkomende problemen aangaande HP 83 C4940A UV inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Wat is de adviesprijs van de HP 83 C4940A UV inktcartridge ?
De kostprijs van een HP 83 C4940A UV bedoeld voor de kleur zwart (black) cartridge is doorgaans +/- €250,00 excl. de btw (dat maakt €302,50 inclusief btw). Wanneer je een duopack of voordeelverpakking koopt betaal je uiteindelijk zo’n €605,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met het OEM-nummer C4940A dalen de printkosten aanzienlijk. De adviesprijs van de huismerk-cartridges is aantrekkelijker (+/- €151,25) en maximale aantal afdrukken is beter (ze bevatten meer inkt).

De inktcartridge wordt niet gevonden, wat kan ik doen?
Er zijn situaties bekend waarbij een nieuw patroon niet wordt herkend. Dit los je als volgt op: Check of de patronen wel goed vastzitten, en controleer nog eens of je het beschermkapje verwijderd hebt. Installeer de nieuwste printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak de contactpunten van de cartridge goed schoon en open het reinigingsprogramma.

Is het HP 83 C4940A UV huismerk alternatief slim?
Het huismerk C4940A alternatief kopen is doorgaans niet schadelijk. Namaak inkt is plus minus 60% goedkoper ten opzichte van originele merkinkt. De prijs is voordeliger en deze inktpatronen zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de afdrukken is vergelijkbaar. Het belangrijkste nadeel is dat je te maken kunt krijgen met printerstoringen en foutmeldingen. Dit kan je veelal gemakkelijk herstellen.

Kan ik ook zelf de HP 83 C4940A UV inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. In dat geval kies je voor navulinkt set die ontwikkeld is voor het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse website is een groot aantal tips te vinden: Verwijder de capsule. Hierna injecteer je de zwarte inkt in het reservoir. Afsluitend kun je alles weer in elkaar klikken. Als check check je of de budget HP inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie