bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 70 C9450A grijs / grey cartridge

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste HP 70 C9450A inktcartridge? Op Inktaanbieding.nl vind je de meest bekende webshops voor verrassend goedkope cartridges. Deze HP 70 C9450A met de kleur grijs (grey) is relevant voor mooie levendige kleurenafdrukken. Denk dan aan echte merkartikelen van HP. Flink wat printshops als o.a. Office Centre & 112supplies leveren ook zogenaamde huismerk-cartridges. De prijs is vele malen lager, je krijgt meer inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€77,50
Huismerk tarief€38,75
LeverancierHP
ArtikelHP 70 C9450A
SerienummerC9450A
Kleur beschrijvinggrijs
Inhoud (ml)130 milliliter
Effectiviteitonbekend
EAN-code0882780528673

Goedkoopste HP 70 C9450A inkt kopen oktober 2023

De inhoud (ml) van de C9450A cartridge is 130 milliliter. De intensiteit is onbekend. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Dit kan daar financieel interessanter dan bij een regionale speciaalzaak. 112supplies & Staples zijn gespecialiseerde webshops waar jij kunt zoeken naar originele HP inktcartridges. Ze faciliteren over een ruim assortiment en jij kan terecht voor service. Over het algemeen voeren ze ook een aantrekkelijk huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt bestel je online bij webwinkels zoals Inkt.nl en Handyman.nl.
 • Originele C9450A inktcartridges zijn te bestellen v.a. €77,50.
 • HP imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel ze niet los (per 1). De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Adviezen om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, kies de voordelige eco-printinstellingen (denk dan aan printen in concept) & probeer lettertypes zoals Century Gothic en Garamond.
 • Via ons platform check je de betrouwbaarste winkels waar je snel en simpel C9450A cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen HP 70 C9450A grijs / grey vergelijken
HP inktcartridges zijn best prijzig. Deze grijze inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €85,25. Bij de inktshops is het goedkoper. Hier betaal je gemiddeld €77,50. De aantrekkelijkste optie is het huismerk (namaak inkt). Deze is te bestellen v.a. €38,75. Ook relevant: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
HP 70 C9450A originele inkt€77,50
HP 70 C9450A multipack (merkcartridge)€155,00
HP 70 C9450A huismerk inkt * €38,75
HP 70 C9450A huismerk duopack * €77,50
Prijslijst van de C9450A cartridge (grey) in oktober 2023. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van HP bestellen?

Meteen HP 70 C9450A inkt bestellen? Dit type cartridge (en eigen-merk alternatieven) hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via online winkels als bij winkeliers. Kooptip: bestel sowieso bij een online inktspeciaalzaak. Dit soort aanbieders bieden altijd ondersteuning, bezorgen supersnel aan huis en faciliteren normaal gesproken een goed huismerk.

 • Regionale winkels: Albert Heijn, Hema, Handyman, Action, Expert, Jumbo, Media Markt, Kruidvat.
 • Grote platformen als Fonq, Wehkamp, Ebay, Coolblue, Amazon, Blokker zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Echte inktwebshops als Inkt.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl leveren alles uit voorraad, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben de beste acties en kortingen.
hp-70-c9450a-grijs-grey-inktcartridge

Originele grijze C9450A inkt van HP bestellen via internet

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De HP 70 C9450A originele grijze inktcartridge is dat een goede koop. De cartridges worden gefabriceerd door HP en bieden de hoogste printkwaliteit. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je wordt niet lastig gevallen met irritante storing en meldingen. De beste keuze als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en geen irritaties wilt.

 • Originele inktcartridges van HP geven de mooiste prints.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen vervelende foutcodes en printerstoringen. Meteen printen na plaatsing.
 • Een aandachtspunt bij merkcartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €77,50).

HP 70 C9450A huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Overweeg dan namaak-inkt van derde partijen. Het C9450A huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is soms wel de helft zo goedkoop. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lagere prijs van de cartridge en omdat de patronen meer inkt bevatten. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. De beste optie als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • HP 70 C9450A grijs / grey huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Dat komt met name omdat er meer inkt in zit wanneer je het afzet tegen originele merkinkt.
 • De printkwaliteit is nagenoeg hetzelfde (vooral als je veel in zwart print).
 • Een aandachtspunt bij namaak inkt is dat je te maken krijgt met foutmeldingen.

Lastige situaties bij het vervangen van de cartridges

Heb je intussen de grijs inkt van HP verwisseld maar weigert de printer om af te drukken? In de bijgaande tabel staan de meest voorkomende inktproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is niet compatible.Dit kan voorkomen bij huismerk-inkt. Sluit de melding want meestal kan je gewoon printen.
Geen cartridge gevonden.Controleer nog eens of je het beschermingsmateriaal weg hebt gehaald en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Achterhaal of de cartridges goed in de houders zitten en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
Printerinkt is uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. De beste tips is om even elke week een testafdrukje te doen.
Lekkende inktcartridges.Beëindig de huidige afdruktaken, verwijder de lekkende cartridge en reinig de printer grondig. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
De meest gangbare issues aangaande HP 70 C9450A inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Wat is prijs van de HP 70 C9450A inktcartridge ?
De adviesprijs van de HP 70 C9450A met de kleur grijs (grey) cartridge is gemiddeld zo’n €64,05 excl. de btw (dus €77,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een duopack of voordeelverpakking kiest liggen de kosten op zo’n €155,00. Met een huismerk cartridge met het OEM-nummer C9450A dalen de printkosten aanzienlijk. Het tarief voor huismerk-cartridges is aantrekkelijker (+/- €38,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (gevuld met meer inkt).

De printer detecteert de cartridge niet, welke stappen moet ik doorlopen?
Er zijn situaties bekend waarbij een gloednieuwe inktcartridge niet wordt herkend. Dit los je als volgt op: check of de patronen goed geplaatst zijn, en controleer of je het lipje hebt weggedaan. Loop de printersoftware na of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken en kies voor het reinigingsprogramma.

Is het HP 70 C9450A huismerk alternatief een goede keuze?
Het huismerk C9450A alternatief gebruiken is vaak lucratief. Namaak inkt is doorgaans 65% goedkoper in vergelijking met originele inkt. De verkoopprijs is aantrekkelijker en de patronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de prints is uitstekend. Het belangrijkste nadeel is dat je te maken kunt krijgen met foutmeldingen of storingen. Dit kan je gewoonlijk gemakkelijk oplossen.

Kan ik ook zelf de HP 70 C9450A inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge kan je thuis doen. Voor die werkzaamheden gebruik je een complete navulset met inkt voor het HP inktpatroon. Op verschillende websites kan je achtergrondinformatie opzoeken: Verwijder het veiligheidskapje. In de volgende stap injecteer je de grijze inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Nu kun jij het artikel met elkaar verbinden. Als afronding bekijk je of de vernieuwde HP inkt correct functioneert door een testprint te starten.

Plaats een reactie