bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 72 C9374A grijs / grey cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste HP 72 C9374A inktcartridge? Op deze pagina tref je de populairste winkels voor extra goedkope cartridges. Het product HP 72 C9374A met kleur grijs (grey) kan jij toepassen voor prachtige kleurrijke printjes. Je kunt kiezen uit fabrikant (merk) patronen van HP. Meer en meer webshops zoals bijvoorbeeld Staples & replacedirect bieden ook huismerken die een goed alternatief vormen. De verkoopprijs is erg interessant, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€64,50
Huismerk prijs€32,25
FabrikantHP
ProductHP 72 C9374A
SerienummerC9374A
Officiële kleurgrijs
Hoeveelheid (ml)130 milliliter
Capaciteitonbekend
EAN-nummer0808736779845

Goedkoopste HP 72 C9374A inkt kopen december 2023

De inhoud (ml) van de C9374A cartridge is 130 milliliter. De effectiviteit is onbekend. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Dit is een stuk goedkoper dan in de winkel. Easy-ink en Printabout.nl zijn prima printshops voor het aanschaffen van originele HP inktcartridges. Ze hebben een groot aanbod en hebben vriendelijke medewerkers. Standaard voeren ze ook een prima huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is te koop bij verkooppunten zoals bol.com en Totaalinkt.shop .
 • Originele C9374A inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €64,50.
 • HP imitatie inkt kan veel geld besparen. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) i.p.v. enkele verpakkingen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, loop alle eco-printinstellingen na (denk dan aan snel printen) of probeer lettertypes zoals Courier of Calibri.
 • Via deze site klik je direct door naar betrouwbare webshops waar je de beste C9374A cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen HP 72 C9374A grijs / grey vergelijken
HP inktcartridges hebben een prijskaartje. Deze specifieke grijze inktcartridge kost in de winkel al snel €70,95. Bij de inktshops is het goedkoper en kost het om en nabij de €64,50. Een optie met een scherpere prijs is alternatieve huismerk inkt. Daarvoor moet je denken aan €32,25. Klik verder naar: besparen dankzij huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
HP 72 C9374A originele inkt€64,50
HP 72 C9374A multipack (merkcartridge)€129,00
HP 72 C9374A huismerk inkt * €32,25
HP 72 C9374A huismerk duopack * €64,50
Tabel met de geschatte prijzen van de C9374A cartridge (grey) in december 2023. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van HP verkrijgen?

Meteen HP 72 C9374A inkt kopen? Deze cartridge (en eigen-merk alternatieven) hebben veel shops in hun assortiment. Zowel bij internet-aanbieders als bij gespecialiseerde winkels. Kooptip: kies voor een online inktshop. Deze bedrijven bieden top-service, de meeste voorraad en hanteren bovendien een prima huismerk.

 • Winkels in de buurt: Hema, Bruna, Handyman, Action, Kruidvat, Primera, Media Markt, Jumbo.
 • Populaire internetwinkels als Bol.com, Amazon, Coolblue, Blokker, Fonq, Ebay verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Online inktwebwinkels als 123inkt.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl kunnen snel uit voorraad leveren, hebben de beste ondersteuning en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
hp-72-c9374a-grijs-grey-inktcartridge

Originele grijze C9374A inkt van HP bestellen en laten bezorgen

Wil jij gewoon de beste inkt? De HP 72 C9374A originele grijze inktcartridge is in dat geval een aanrader. Deze cartridges worden vervaardigd door HP en je bent verzekerd van de beste afdruk. Deze doen wat ze moeten doen en je voorkomt irritante storingscodes en foutmeldingen. Onze aanbeveling als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en geen irritaties wilt.

 • Originele patronen van HP zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen lastige errors of foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
 • Het grootste nadeel van originele cartridges is de relatief hoge prijs (gemiddeld betaal je €64,50).

HP 72 C9374A huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Kies dan voor klooninkt van een ander merk. Het C9374A huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Dat komt door een fors lagere adviesprijs en omdat deze cartridges tot de rand gevuld worden met inkt. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste keuze als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • HP 72 C9374A grijs / grey huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat ze gevuld zijn met meer inkt vergeleken met inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit van de prints is bijna net zo goed (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Het belangrijkste nadeel van klooninkt is dat je soms wordt geconfronteerd met storingscodes en foutmeldingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je intussen de grijs inkt van HP geplaatst maar blijf je problemen ondervinden? In het schema hieronder check je veel voorkomende printproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is niet compatible.Soms gebeurt dit bij namaak-inkt. Klik het venster weg en probeer een testafdruk te maken .
Printer herkent cartridge niet.Check of je het stukje tape weg hebt gehaald en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Achterhaal of de cartridges goed in de houders zitten en begin met het standaard onderhoud.
Printerinkt is uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Een alternatief is om regelmatig een testpagina af te drukken.
Er lekt inkt in de printer.Stop de afdruktaak, verwijder de lekkende cartridge en maak alles direct goed schoon. Plaats altijd een nieuw product.
Gangbare printproblemen met betrekking tot HP 72 C9374A inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Wat is de verkoopprijs van de HP 72 C9374A inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de HP 72 C9374A met kleur grijs (grey) cartridge is gewoonlijk €53,31 excl. btw (€64,50 inclusief btw). Indien je een voordeelverpakking / duopack selecteert kost het ongeveer €129,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met het nummer C9374A ben je doorgaans voordeliger uit. De adviesprijs van de huismerk-cartridges ligt lager (+/- €32,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (ze bevatten meer inkt).

De printer detecteert de cartridge niet, wat nu?
Soms gebeurt het dat een gloednieuwe inktcartridge het niet doet. Je kunt het volgende proberen: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en kijk of je de beschermingstape verwijderd hebt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken en selecteer het reinigingsprogramma.

Is het HP 72 C9374A huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Een huismerk C9374A alternatief kiezen is bijna altijd lucratief. Namaak inkt is +/- 65% goedkoper in verhouding tot originele inktpatronen. De verkoopprijs is gunstiger en deze patronen zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de afdrukken is gewoon erg goed. Een minpunt is dat er sprake kan zijn van storing en meldingen. Dergelijke problemen kan je normaal gesproken simpel verhelpen.

Tegen lage kosten de HP 72 C9374A inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen met inkt raden we alleen aan voor gevorderden. Hiervoor neem je een navulset die speciaal bedoeld is voor het HP inktpatroon. Op verschillende DIY-websites lees je daarvoor veel tips: Je haalt de cartridge uit elkaar. In stap 2 plaats je de injectiespuit met grijze inkt in het gaatje zoals aangegeven. Daaropvolgend kan je het product opnieuw vastklikken. Nadien check je of de nieuwe HP inkt goed werkt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie