bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 730 P2V66A grijs / grey cartridge

Wil jij ook de goedkoopste HP 730 P2V66A inktcartridge? Via onze vergelijker vergelijk je toonaangevende shops voor verrassend goedkope cartridges. De HP 730 P2V66A met de kleur grijs (grey) biedt uitkomst voor het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. Het meest voor de hand liggend zijn de merkproducten van HP. Veel leveranciers als bijv. Inkt-bestellen.nl en printershop hanteren ook uitstekende huismerk-artikelen. Je betaalt een stuk minder, ze bevatten meer ML inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€72,50
Huismerk prijs€36,25
MerkHP
ProductHP 730 P2V66A
ArtikelnummerP2V66A
Kleurcodegrijs
Volume (ml)130 milliliter
Printvermogenonbekend
EAN0190781726975

Goedkoopste HP 730 P2V66A inkt kopen juli 2024

Het volume (ml) van de P2V66A cartridge is 130 milliliter. De printomvang is onbekend. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dit is stukken voordeliger dan bij een plaatselijke verkoper. replacedirect & Totaalinkt.shop zijn betrouwbare winkels waar men terecht kan voor originele HP inktcartridges. Ze beschikken over over een ruim assortiment en jij kan terecht voor service. Doorgaans beschikken ze over een aantrekkelijk huismerk.

 • Inkt deals is te koop bij webshops als Easy-ink & Staples.
 • Originele P2V66A inktcartridges koop je vanaf €72,50.
 • HP imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel de individuele kleuren niet los. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Onze tips om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (onder ander beperkte kwaliteit) & test het gebruik van lettertypes als Century Gothic of Garamond.
 • Op Inktaanbieding.nl klik je direct door naar toonaangevende verkooppunten waar je goedkope P2V66A cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen HP 730 P2V66A grijs / grey vergelijken
HP inktcartridges zijn best prijzig. Deze grijze inktcartridge kost in de winkel al snel €79,75. Bij online printshops kan dat voordeliger en kost het om en nabij de €72,50. De meest gunstige optie is het eigen huismerk. Deze koop je al vanaf €36,25. Ook relevant: de plus- en minpunten van huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
HP 730 P2V66A originele inkt€72,50
HP 730 P2V66A multipack (merkcartridge)€145,00
HP 730 P2V66A huismerk inkt * €36,25
HP 730 P2V66A huismerk duopack * €72,50
Tabel met prijzen voor de P2V66A cartridge (grey) in juli 2024. * Let op: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van HP kopen?

Snel HP 730 P2V66A inkt kopen? Dit cartridgetype (en huismerk alternatieven) zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via internet als bij kantoorspeciaalzaken. Advies van de specialist: bestel sowieso bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Zij bieden de beste service, kunnen snel thuisbezorgen en bieden meestal een heel behoorlijk huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Action, Hema, Handyman, Albert Heijn, Kruidvat, Media Markt, Jumbo, Expert.
 • Grote webwinkels als Bol.com, Fonq, Blokker, Coolblue, Wehkamp, Amazon zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • De bekende inktshops als Printabout.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste service en hebben vaak de scherpste prijs.
hp-730-p2v66a-grijs-grey-inktcartridge

Originele grijze P2V66A inkt van HP kopen en laten bezorgen

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De HP 730 P2V66A originele grijze inktcartridge is dan wat wij aanraden. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van HP en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. De inktpatronen passen altijd en je hebt niet te maken met hinderlijke storing en meldingen. De beste koop als je hoge kwaliteit prints wilt en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele cartridges van HP bieden de beste kwaliteit prints.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen hinderlijke storingen en foutcodes. Je kunt altijd printen.
 • Het nadeel van merkcartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld €72,50).

HP 730 P2V66A huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Overweeg dan klooninkt van derde fabrikanten. Het P2V66A huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Deze besparing is mogelijk dankzij cartridges die simpelweg goedkoper zijn en omdat deze patronen wél helemaal gevuld worden. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. Ons advies als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • HP 730 P2V66A grijs / grey huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Het grootste voordeel is dat er meer inkt in zit wanneer je het afzet tegen originele producten.
 • De printkwaliteit doet nauwelijks onder (zeker in zwart-wit).
 • De negatieve kant van imitatie inkt is dat je last hebt van storing en meldingen.

Issues bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je ondertussen de grijs inkt van HP verwisseld maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de volgende tabel zie je veel voorkomende afdrukproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is niet compatible.Soms gebeurt dit bij namaak-inkt. Klik op “ok” want meestal kan je gewoon printen.
Geen cartridge gedetecteerd.Kijk of je het stukje tape helemaal hebt verwijderd en controleer of de contactpunten schoon zijn.
De printer laat strepen achter op op het papier.Achterhaal of de cartridges goed in de houders zitten en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
De cartridges zijn uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Wat je kunt doen isom even elke week een testafdrukje te doen.
Lekkende inktcartridges.Beëindig de huidige afdruktaken, verwijder de lekkende cartridge en reinig de complete printer. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
De meest bekende problemen bij de HP 730 P2V66A inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Hoeveel betaal ik voor een HP 730 P2V66A inktcartridge ?
De prijs van een HP 730 P2V66A met kleuromschrijving grijs (grey) cartridge is om en nabij de €59,92 excl. btw (€72,50 inclusief btw). Indien je een multipack / voordeelverpakking selecteert betaal je ongeveer €145,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met de code P2V66A kan je fors besparen. De adviesprijs van de huismerk-cartridges is voordeliger (+/- €36,25) en ze hebben meer printcapaciteit (je krijgt meer inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende cartridge, hoe los ik dit op?
Er zijn voorvallen waarbij een gloednieuw inktpatroon niet wordt herkend. Dat is op de volgende manier op te lossen: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en onderzoek of je het ontluchtingslabel hebt weggedaan. Loop de printersoftware na of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken en kies voor het reinigingsprogramma.

Is het HP 730 P2V66A huismerk alternatief een aanrader?
Het huismerk P2V66A alternatief selecteren is meestal niet schadelijk. Namaak inkt is doorgaans 50% goedkoper in vergelijking met inkt van het merk zelf. Het tarief is aantrekkelijker en de cartridges bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit van de printadrukken is gewoon erg goed. Een minpunt is dat er sprake kan zijn van errors of foutcodes. Dit soort storingen kan je veelal snel oplossen.

Voor een voordelige prijs de HP 730 P2V66A inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen kan je met een beetje ervaring zelf doen. Daarvoor gebruik je een navulset die speciaal bedoeld is voor het HP inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites is een groot aantal tips te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. Vervolgens injecteer je de grijze inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Als laatste kun jij het artikel in elkaar zetten. Achteraf probeer je of de budget HP inkt juist op het papier gespoten wordt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie