bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 302XL F6U67AE kleur / color cartridge

Wil jij ook de goedkoopste HP 302XL F6U67AE inktcartridge? Op Inktaanbieding.nl vind je toonaangevende verkopers voor verrassend voordelige cartridges. Het patroon HP 302XL F6U67AE met kleur kleur (color) is relevant voor perfect ogende kleurenafdrukken. Er zijn diverse opties binnen de “echte” cartridges van HP. Een groeiend aantal inktwebshops zoals Inktbaas.nl & 123inkt verkopen ook hele goede huismerk-patronen. De prijs ligt een stuk lager, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€28,50
Huismerk tarief€14,25
MerkHP
ArtikelHP 302XL F6U67AE
SerienummerF6U67AE
Officiële kleurkleur
Inhoud (ml)8 milliliter
Effectiviteit330 prints
EAN0888793803097

Goedkoopste HP 302XL F6U67AE inkt bestellen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de F6U67AE cartridge is 8 milliliter. De effectiviteit is 330 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Je koopt het veel voordelige dan bij een regionale speciaalzaak. Inkt.nl & Vikingdirect.nl zijn goede adressen voor het plaatsen van een bestelling van originele HP inktcartridges. Ze bieden een groot aanbod en jij kan terecht voor service. Doorgaans beschikken ze over een voordelig huismerk.

 • De beste inkt is aan te schaffen bij aanbieders als inktcartridge store & Alleeninkt.nl.
 • Originele F6U67AE inktcartridges koop je online vanaf €28,50.
 • HP imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of multipacks (voordeelverpakkingen) en neem geen losse modellen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Andere tips om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (alseco-modus) & kies een zuinig lettertype zoals Ryman Eco of Times New Roman.
 • Via inktaanbieding.nl check je populaire leveranciers waar je goedkope F6U67AE cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen HP 302XL F6U67AE kleur / color vergelijken
HP inktcartridges zijn best prijzig. Deze meerkleurige inktcartridge kost in de winkel al snel €31,35. Bij online printshops kan dat voordeliger. Online vind je de cartridges al voor €28,50. De aantrekkelijkste optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze is er omgerekend al voor €14,25. Klik verder naar: voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
HP 302XL F6U67AE originele inkt€28,50
HP 302XL F6U67AE multipack (merkcartridge)€57,00
HP 302XL F6U67AE huismerk inkt * €14,25
HP 302XL F6U67AE huismerk duopack * €28,50
Geschatte prijzen van de F6U67AE cartridge (color) in juli 2024. * Let op: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van HP verkrijgen?

Gelijk HP 302XL F6U67AE inkt kopen? Dit type inkt (en eigen-merk alternatieven) kan je op veel plekken wel kopen. Zowel op internetplatformen als bij winkeliers. Kooptip: bestel sowieso bij een inkt-speciaalzaak op internet. Deze partijen bieden top-service, kunnen snel thuisbezorgen en faciliteren bovendien een uitmuntend huismerk.

 • Winkels in de regio: Albert Heijn, Action, Handyman, Hema, Expert, Media Markt, Kruidvat, Primera.
 • Bekende webshops als Wehkamp, Amazon, Ebay, Bol.com, Blokker, Coolblue bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • De bekende inktaanbieders als 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben een handige zoektool en hebben doorgaans de beste deals.
hp-302xl-f6u67ae-kleur-color-inktcartridge

Originele meerkleurige F6U67AE inkt van HP bestellen en laten bezorgen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De HP 302XL F6U67AE originele meerkleurige inktcartridge is dan de beste koop. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van HP en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je hebt niet te maken met irritante foutmeldingen. Onze tip als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en niet van gepruts houdt.

 • Originele patronen van HP zorgen voor het beste resultaat.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen lastige errors of foutmeldingen. Ze werken altijd.
 • Een belangrijk nadeel van merkcartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld €28,50).

HP 302XL F6U67AE huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Bestel dan eens namaak-inkt van goedkope merken. Het F6U67AE huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is tot wel de helft zo goedkoop. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een scherpe stukprijs en omdat deze cartridges tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste optie als je met name let op de prijs.

 • HP 302XL F6U67AE kleur / color huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat ze meer volume inkt bevatten wanneer je het afzet tegen merk-inkt.
 • De printkwaliteit is uitstekend (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Het belangrijkste nadeel van huismerk inkt is dat je last hebt van printerstoringen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je de (huismerk) kleur inkt van HP verwisseld maar kan je niet afdrukken? In het volgende overzicht vind je de meest voorkomende inktproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met cartridge.Komt vaak voor bij klooninkt. Sluit de pop-up en probeer gewoon te printen.
Cartridge wordt niet herkend.Bekijk of je het plakkertje goed verwijderd hebt en gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Voer een cartridges check uit en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
Last van opgedroogde inkt.Start handmatig het reinigingsprogramma op voor correcte printkop functionaliteiten. Het is nog beter om de testpagina maandelijks af te drukken.
Er lekt inkt in de printer.Zet je printopdracht in de wacht, verwijder de verschillende cartridge en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Retourneer het product naar de leverancier.
Veel voorkomende afdrukproblemen met de HP 302XL F6U67AE inkt.

Veelgestelde vragen

Welk tarief heeft de HP 302XL F6U67AE inktcartridge ?
De prijs van een HP 302XL F6U67AE met de kleur kleur (color) cartridge is standaard zo’n €23,55 excl. de btw (dus €28,50 inclusief btw). Wanneer je een duopack of voordeelverpakking kiest betaal je uiteindelijk zo’n €57,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met het nummer F6U67AE kan je nog meer besparen. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges is voordeliger (+/- €14,25) en je kunt er meer printjes mee maken (gevuld met meer inkt).

De inktcartridge wordt niet gevonden, hoe los ik dit op?
Soms gebeurt het dat een nieuwe inktcartridge niet wordt opgepakt. Je kunt het volgende proberen: achterhaal de status van de patronen in de printer, en controleer nog eens of je het beschermmateriaal hebt weggedaan. Onderzoek de printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en selecteer het reinigingsprogramma.

Is het HP 302XL F6U67AE huismerk alternatief kopen een goed idee?
Het huismerk F6U67AE alternatief gebruiken is over het algemeen niet schadelijk. Namaak inkt is soms wel 50% goedkoper in verhouding tot originele producten. Het tarief is lager en de cartridges zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printjes doet amper onder voor merkinkt. Een aandachtspunt is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen of storingen. Zulke storingen kan je normaal gesproken eenvoudig herstellen.

Kan ik goedkoop zelf de HP 302XL F6U67AE inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen met inkt kan je zelf ook thuis doen. Hiervoor gebruik je een complete navulset met inkt voor het HP inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites is ondersteunende informatie te vinden: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. Daarop volgend injecteer je de meerkleurige inkt in het aangegeven gaatje. Afsluitend kun je alles weer opnieuw vastklikken. Achteraf bekijk je of de budget HP inkt op de juiste manier werkt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie