bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 62XL C2P07AE kleur / color cartridge

Interesse in de goedkoopste HP 62XL C2P07AE inktcartridge? Via onze vergelijk-tool vind je goede inktshops voor extra goedkope cartridges. Het patroon HP 62XL C2P07AE met kleuromschrijving kleur (color) kan jij toepassen voor al jouw kleurrijke afdrukken. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de verschillende merkartikelen van HP. Meerdere inktwebshops zoals bijvoorbeeld Staples & printershop verkopen ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs is erg scherp, ze hebben een grotere inhoud inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€37,50
Huismerk verkoopprijs€18,75
FabrikantHP
SoortHP 62XL C2P07AE
SerienummerC2P07AE
Kleur beschrijvingkleur
Inhoud (ml)11,5 milliliter
Printomvang415 prints
EAN0888793376805

Goedkoopste HP 62XL C2P07AE inkt bestellen juli 2024

De inhoud (ml) van de C2P07AE cartridge is 11,5 milliliter. Het printvermogen is 415 prints. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Je bestelt het dan veel voordelige dan in de winkel. Officesavers of Printabout.nl zijn goede adressen waar men terecht kan voor originele HP inktcartridges. Ze hanteren heel veel verschillende producten en staan bekend om hun goede klantenservice. In de basis hanteren zij ook een prima huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is verkrijgbaar via webshops als inktcartridge store en Inktbaas.nl.
 • Originele C2P07AE inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €37,50.
 • HP imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of een voordeelverpakking (multipack) in plaats van losse kleuren. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Adviezen om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (denk aan lage kwaliteit) & kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Courier & Calibri.
 • Via ons platform check je de meest bekende printshops waar je moeiteloos C2P07AE cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen HP 62XL C2P07AE kleur / color vergelijken
HP inktcartridges hebben een prijskaartje. Dit soort meerkleurige inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €41,25. Bij online printshops kan dat voordeliger en betaal je gemiddeld €37,50. De aantrekkelijkste optie is alternatieve huismerk inkt. Deze kosten komen neer op zo’n €18,75. Zie hiervoor ook het kopje de plus- en minpunten van huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
HP 62XL C2P07AE originele inkt€37,50
HP 62XL C2P07AE multipack (merkcartridge)€75,00
HP 62XL C2P07AE huismerk inkt * €18,75
HP 62XL C2P07AE huismerk duopack * €37,50
Prijsoverzicht van de C2P07AE cartridge (color) in juli 2024. * N.b.: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van HP bestellen?

Gelijk HP 62XL C2P07AE inkt bestellen? Deze inkt (en eigen-merk alternatieven) kan je op veel plekken wel kopen. Zowel online als in de winkel in de buurt. Advies van de specialist: shop bij een inkt-speciaalzaak op internet. Deze bedrijven bieden altijd ondersteuning, kunnen snel thuisbezorgen en hebben normaal gesproken een kwalitatief huismerk.

 • Winkels in de buurt: Handyman, Hema, Action, Albert Heijn, Kruidvat, Expert, Jumbo, Primera.
 • Landelijke winkels als Bol.com, Ebay, Fonq, Wehkamp, Amazon, Blokker breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Online inktwebshops als Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, hebben de beste ondersteuning en hebben vaak de scherpste prijs.
hp-62xl-c2p07ae-kleur-color-inktcartridge

Originele meerkleurige C2P07AE inkt van HP kopen via internet

Wil jij printen in topkwaliteit? De HP 62XL C2P07AE originele meerkleurige inktcartridge is dan wat je zoekt. Deze cartridges worden gemaakt door HP en je bent verzekerd van de beste afdruk. De inktpatronen passen altijd en je hebt niet te maken met hinderlijke storingscodes en foutmeldingen. De beste keuze als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en je niet houdt van gedoe.

 • Originele inktpatronen van HP bieden de beste kwaliteit prints.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen vervelende storing en meldingen. Na plaatsing direct printen.
 • Een belangrijk nadeel van originele merkcartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld betaal je €37,50).

HP 62XL C2P07AE huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Bestel dan eens klooninkt van derde fabrikanten. Het C2P07AE huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. Je bespaart door een hele lage prijs per cartridge en doordat deze cartridges wél helemaal gevuld worden. Meer inkt voor minder geld. De beste keuze als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • HP 62XL C2P07AE kleur / color huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat imitatie producten meer inkt bevatten dan originele inktpatronen.
 • De kwaliteit doet nauwelijks onder (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • De schaduwkant van huismerk inkt is dat je te maken krijgt met foutmeldingen of storingen.

Problemen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je inmiddels de kleur inkt van HP verwisseld maar weigert de printer om af te drukken? In het onderstaande overzicht bieden we een overzicht met de meest gangbare afdrukproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met cartridge.Dit kan voorkomen bij imitatie inkt. Klik op “doorgaan” en ga door met afdrukken.
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Loop nog eens na of je het plasticje helemaal hebt verwijderd en maak de cartridge schoon met een droge doek.
Slechte afdrukken of strepen op de afdrukken.Ga eerst na of de cartridges juist geplaatst zijn en start het onderhoudsprogramma op.
De cartridges zijn uitgedroogd.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren om de printkop weer vrij te maken. Het advies van experts is om de testpagina maandelijks af te drukken.
De printer lekt inkt.Wacht met het afdrukken, klik de cartridge uit de gleuven en reinig de complete printer. Plaats altijd een nieuw product.
De meest gangbare inktproblemen m.b.t. HP 62XL C2P07AE inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is de verkoopprijs van de HP 62XL C2P07AE inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de HP 62XL C2P07AE met kleurcode kleur (color) cartridge is gewoonlijk €30,99 excl. btw (dat betekent €37,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een duopack of voordeelverpakking prefereert kost het ongeveer €75,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met het serienummer C2P07AE betaal je veel minder. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge is voordeliger (+/- €18,75) en het aantal printjes ligt hoger (er zit meer inkt in).

Ik krijg een melding van een ontbrekende cartridge, welke stappen moet ik doorlopen?
Soms komt het voor dat een nieuwe inktcartridge niet wordt gedetecteerd. Dit los je als volgt op: Check of de patronen wel goed vastzitten, en kijk of je het beschermmateriaal weg hebt gehaald. Installeer de nieuwste printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en kijk of de printkop niet verstopt zit.

Is een HP 62XL C2P07AE huismerk alternatief een aanrader?
Een huismerk C2P07AE alternatief nemen is in de basis niet verkeerd. Namaak inkt in om en nabij de 60% goedkoper vergeleken met originele inkt. De verkoopprijs is voordeliger en de patronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De afdrukkwaliteit is nagenoeg hetzelfde. De schaduwkant is dat er zich situaties kunnen voordoen met storingscodes en foutmeldingen. Zulke storingen kan je gewoonlijk gemakkelijk herstellen.

Kan ik de HP 62XL C2P07AE inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen met inkt kan je met een beetje ervaring zelf doen. Voor deze handeling kan je aan de slag met een een unieke navul inkt set die past bij het HP inktpatroon. Op verschillende DIY-websites is ondersteunende informatie te vinden: Verwijder de capsule. Hierna injecteer je de meerkleurige inkt in het gaatje zoals aangegeven. Daaropvolgend kan je het patroon met elkaar verbinden. Als check test je of de vernieuwde HP inkt op de juiste manier werkt door een testprint te doen.

Plaats een reactie