bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 300 CC643EE kleur / color cartridge

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste HP 300 CC643EE inktcartridge? Via onze vergelijk-tool bieden wij de beste inktaanbieders voor betaalbare cartridges. Artikel HP 300 CC643EE met kleurcode kleur (color) kan jij toepassen voor mooie levendige kleurenafdrukken. Populair zijn de “echte” cartridges van HP. Veel shops zoals printerinktshop.nl en replacedirect bieden ook zogenaamde huismerk-cartridges. Deze zijn een stuk goedkoper, ze hebben een grotere inhoud inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€19,50
Huismerk prijzen€9,75
MerkHP
SoortHP 300 CC643EE
ArtikelnummerCC643EE
Kleur omschrijvingkleur
Inhoud (ml)4 milliliter
Intensiteit165 prints
EAN0883585763511

Goedkoopste HP 300 CC643EE inkt bestellen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de CC643EE cartridge is 4 milliliter. De printomvang is 165 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Dit is financieel interessanter dan bij een plaatselijke verkoper. Easy-ink of Office Centre zijn gespecialiseerde webshops voor het aanschaffen van originele HP inktcartridges. Ze hanteren duizenden producten en geven advies / service. Dikwijls leveren zij ook een goed huismerk.

 • De voordeligste inkt is te bestellen via webwinkels als replacedirect & Totaalinkt.shop .
 • Originele CC643EE inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €19,50.
 • HP imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of een multipack (voordeelverpakking) i.p.v. enkele verpakkingen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (zoals conceptmodus) en selecteer een zuinig lettertype als Ecofont en Calibri.
 • Via onze vergelijker vergelijk je geschikte shops waar je probleemloos en snel CC643EE cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen HP 300 CC643EE kleur / color vergelijken
HP inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Dit type meerkleurige inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €21,45. Via internet is het goedkoper. Hier betaal je gemiddeld €19,50. De goedkoopste optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Reken op een bedrag van €9,75. Ook relevant: de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
HP 300 CC643EE originele inkt€19,50
HP 300 CC643EE multipack (merkcartridge)€39,00
HP 300 CC643EE huismerk inkt * €9,75
HP 300 CC643EE huismerk duopack * €19,50
Prijsoverzicht van de CC643EE cartridge (color) in juli 2024. * Belangrijk: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van HP aanschaffen?

Direkt HP 300 CC643EE inkt kopen? Dit type cartridge of een budget huismerk alternatief zijn doorgaans goed voorradig. Zowel bij internet-leveranciers als bij kantoorwinkels. Advies van de specialist: kies voor een inkt-speciaalzaak op internet. Dergelijke aanbieders hebben betrouwbare service, een grote voorraad en bieden vaak een uitmuntend huismerk.

 • Winkels in de buurt: Bruna, Hema, Albert Heijn, Action, Kruidvat, Jumbo, Media Markt, Primera.
 • Bekende webshops als Ebay, Blokker, Wehkamp, Amazon, Bol.com, Coolblue hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Toonaangevende inktshops als Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl bieden het grootste aanbod, bieden de beste hulp en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
hp-300-cc643ee-kleur-color-inktcartridge

Originele meerkleurige CC643EE inkt van HP kopen en laten bezorgen

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De HP 300 CC643EE originele meerkleurige inktcartridge is dan de beste koop. Deze cartridges worden vervaardigd door HP en zorgen voor de mooiste printjes. Deze doen wat ze moeten doen en je hebt geen last van lastige storingscodes en foutmeldingen. Onze aanbeveling als je hoge kwaliteit prints wilt en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele cartridges van HP zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen lastige foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
 • Een minpunt van merk cartridges is dat het nogal duur is (gemiddeld genomen €19,50).

HP 300 CC643EE huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Bestel dan eens namaak-inkt van derden. Het CC643EE huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Dit heeft te maken met een hele lage prijs per cartridge en omdat deze cartridges tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste keuze als je met name let op de prijs.

 • HP 300 CC643EE kleur / color huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Een belangrijk voordeel is dat er veel meer inkt in het patroon zit dan originele inktpatronen.
 • De kwaliteit van de printjes is uitstekend (vooral als je veel in zwart print).
 • Het nadeel van huismerk inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met errors of foutmeldingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je onderhand de kleur inkt van HP vervangen maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de tabel hieronder bekijk je gangbare afdrukproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Soms gebeurt dit bij klooninkt. Klik op “doorgaan” en hervat de afdruktaak.
Cartridge wordt niet herkend.Check of je het stukje tape verwijderd hebt en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Controleer of de cartridges juist zijn geplaatst en begin met het standaard onderhoud.
Printerinkt is uitgedroogd.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren om op die manier de printkop te reinigen. Een alternatief is om regelmatig een testpagina af te drukken.
Het inktpatroon lekt.Stop de afdruktaak, verwijder snel alle cartridges en maak alles grondig schoon. Download het retourformulier en stuur het terug.
Gangbare issues bij de HP 300 CC643EE inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Wat is prijs van de HP 300 CC643EE inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de HP 300 CC643EE met de kleur kleur (color) cartridge is standaard zo’n €16,12 excl. de btw (dat is €19,50 inclusief btw). Op het moment dat je een voordeelverpakking / multipack selecteert betaal je ongeveer €39,00. Door te printen met een huismerk cartridge met de code CC643EE kan je nog meer besparen. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges ligt beduidend lager (+/- €9,75) en ze hebben meer printcapaciteit (je krijgt meer inkt).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, wat is de oplossing?
Soms komt het voor dat een net nieuw patroon het niet doet. Je kunt een aantal dingen proberen: Check of de patronen wel goed vastzitten, en bekijk of je het beschermkapje hebt weggedaan. Kijk of de printersoftware up-to-date is of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en start het interne reinigingsprogramma.

Is het HP 300 CC643EE huismerk alternatief interessant?
Het huismerk CC643EE alternatief gebruiken is meestal zeer interessant. Namaak inkt in om en nabij de 60% goedkoper dan originele inktpatronen. De aanschafprijs is goedkoper en de inktpatronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printjes is vrijwel hetzelfde. Het grootste nadeel is dat je eventueel last kan krijgen van printerstoringen en foutmeldingen. Zulke storingen kan je doorgaans gemakkelijk herstellen.

Tegen lage kosten de HP 300 CC643EE inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Voor die werkzaamheden neem je de navulinkt set die beschikbaar is voor het HP inktpatroon. Op verschillende DIY-websites is een groot aantal tips te vinden: Verwijder de capsule. Daarop volgend spuit je de meerkleurige inkt in het aangegeven gaatje. Daarna kan je het patroon terugzetten in originele staat. Achteraf test je of de bijgevulde HP inkt op de juiste manier werkt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie