bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 304 N9K05AE kleur / color cartridge

Koop jij ook altijd de goedkoopste HP 304 N9K05AE inktcartridge? Op deze website tref je goede aanbieders voor voordelige cartridges. Artikel HP 304 N9K05AE met kleur kleur (color) is te gebruiken voor printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. Je kunt kiezen uit fabrikant (merk) patronen van HP. Velerlei inktwebshops zoals bijvoorbeeld Paradigit of printershop hanteren ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs is vele malen lager, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€11,50
Huismerk tarief€5,75
LeverancierHP
SoortHP 304 N9K05AE
ArtikelcodeN9K05AE
Kleur omschrijvingkleur
Volume (ml)2 milliliter
Capaciteit100 prints
EAN-code0889894860736

Goedkoopste HP 304 N9K05AE inkt bestellen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de N9K05AE cartridge is 2 milliliter. De printomvang is 100 prints. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Je koopt het veel voordelige als je het vergelijkt met fysieke winkels. Inktshop.nl en Paradigit zijn erkende verkooppunten waar men terecht kan voor originele HP inktcartridges. Ze hanteren een gigantisch aanbod en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Meestal beschikken ze over een betrouwbaar huismerk.

 • De goedkoopste inkt bestel je online bij leveranciers als bol.com en Inkt-bestellen.nl.
 • Originele N9K05AE inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €11,50.
 • HP imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of multipacks (voordeelverpakkingen) i.p.v. enkele verpakkingen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (bijv. draft mode) of kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Century Gothic en Baskerville Old Face.
 • Via deze site klik je direct door naar bekende shops waar je snel en simpel N9K05AE cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen HP 304 N9K05AE kleur / color vergelijken
HP inktcartridges kunnen best duur zijn. Dit soort meerkleurige inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €12,65. In de webshops is dat voordeliger en ligt de verkoopprijs rond de €11,50. De goedkoopste optie is het huismerk (imitatie inkt). Reken op een bedrag van €5,75. Meer daarover lees je onder het kopje de plus- en minpunten van huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
HP 304 N9K05AE originele inkt€11,50
HP 304 N9K05AE multipack (merkcartridge)€23,00
HP 304 N9K05AE huismerk inkt * €5,75
HP 304 N9K05AE huismerk duopack * €11,50
Overzicht met prijzen van de N9K05AE cartridge (color) in juli 2024. * Let op: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van HP verkrijgen?

Direkt HP 304 N9K05AE inkt bestellen? Dit type inkt of een budget huismerk alternatief zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij de online printshops als bij boekenwinkels. Belangrijk: ga naar een online inktspeciaalzaak. Deze winkels bieden de beste service, een grote voorraad en voeren bovendien een uitstekend huismerk.

 • Winkels in de buurt: Handyman, Bruna, Albert Heijn, Action, Expert, Primera, Media Markt, Jumbo.
 • Grote platformen als Blokker, Bol.com, Fonq, Amazon, Coolblue, Ebay zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Erkende inktwebwinkels als Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl bieden het grootste aanbod, hebben de beste ondersteuning en hebben doorgaans de beste deals.
hp-304-n9k05ae-kleur-color-inktcartridge

Originele meerkleurige N9K05AE inkt van HP bestellen via internet

Wil jij printen in topkwaliteit? De HP 304 N9K05AE originele meerkleurige inktcartridge is dan de beste koop. Deze cartridges worden geproduceerd door HP en leveren de mooiste afdrukken. Deze doen wat ze moeten doen en je voorkomt vervelende storingscodes en foutmeldingen. Ons advies als je wilt printen in hoge kwaliteit en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele inktpatronen van HP bieden de beste kwaliteit prints.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen irritante foutcodes en printerstoringen. Na plaatsing direct printen.
 • Het nadeel van originele cartridges is dat het vrij duur is (gemiddeld €11,50).

HP 304 N9K05AE huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Kijk eens naar imitatie inkt van derde fabrikanten. Het N9K05AE huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Je bespaart door een lagere verkoopprijs en doordat deze inktpatronen gevuld worden met meer inkt. Meer inkt voor een betere prijs. De beste koop als je met name let op de prijs.

 • HP 304 N9K05AE kleur / color huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Dat komt met name omdat ze meer inkt bevatten vergeleken met originele inktpatronen.
 • De printkwaliteit is bijzonder goed (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Het nadeel van klooninkt is dat je soms wordt geconfronteerd met errors of foutmeldingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van je cartridges

Heb je ondertussen de kleur inkt van HP vervangen maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het onderstaande overzicht tref je algemene cartridge problemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible cartridge.Komt soms voor bij klooninkt. Sluit de pop-up en ga door met afdrukken.
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Controleer nog eens of je het beschermingsmateriaal weg hebt gehaald en maak de cartridge schoon met een droge doek.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Voer een cartridges check uit en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
De printerinkt droogt uit.Voer het reinigingsprogramma uit voor een goed werkende printkop. Een alternatief is om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
Lekkende inktcartridges.Wacht met het afdrukken, haal de betreffende cartridges uit de printer en maak de houder schoon. Plaats altijd een nieuw product.
De meest gangbare cartridge problemen bij de HP 304 N9K05AE inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Wat is de verkoopprijs van de HP 304 N9K05AE inktcartridge ?
De adviesprijs van de HP 304 N9K05AE met kleuromschrijving kleur (color) cartridge is om en nabij de €9,50 excl. btw (wat neerkomt op €11,50 inclusief btw). Indien je een voordeelverpakking of multipack bestelt betaal je ongeveer €23,00. Door te printen met een huismerk cartridge met de code N9K05AE betaal je een veel lagere prijs. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges is voordeliger (+/- €5,75) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer ml).

De printer detecteert de cartridge niet, welke stappen moet ik doorlopen?
Er zijn situaties bekend waarbij een net nieuw inktpatroon niet meteen werkt. Dat is op de volgende manier op te lossen: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en kijk of je de beschermingstape juist verwijderd hebt. Download de juiste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken en voer onderhoud aan de printkop uit.

Is een HP 304 N9K05AE huismerk alternatief een slimme keuze?
Een huismerk N9K05AE alternatief bestellen is doorgaans een juiste beslissing. Namaak inkt is tot wel 55% goedkoper in vergelijking met inkt van het merk zelf. De verkoopprijs is gunstiger en deze cartridges worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de afdrukken is praktisch dezelfde. Vervelend is wel dat je soms te maken hebt met printerstoringen en foutmeldingen. Zulke storingen kan je gewoonlijk zelf oplossen.

Hoe kan ik snel de HP 304 N9K05AE inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen kan je zelf ook thuis doen. Voor deze handeling neem je een navulset die speciaal bedoeld is voor het HP inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites zijn hiervoor handleidingen te vinden: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. Daarna spuit je de meerkleurige inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Verder mag je alles in elkaar zetten. Achteraf check je of de nieuwe HP inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie