bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 304XL N9K07AE kleur / color cartridge

Interesse in de goedkoopste HP 304XL N9K07AE inktcartridge? Op Inktaanbieding.nl bieden wij erkende winkels voor spotgoedkope cartridges. De HP 304XL N9K07AE met de kleur kleur (color) kun je gebruiken voor scherpe kleurrijke afdrukken. Denk dan aan fabrikant (merk) patronen van HP. Meer en meer printwinkels zoals Totaalinkt.shop of printershop faciliteren ook uitstekende huismerk-artikelen. Deze zijn een stuk goedkoper, ze bevatten meer inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€27,50
Huismerk tarieven€13,75
FabrikantHP
SoortHP 304XL N9K07AE
ProductnummerN9K07AE
Officiële kleurkleur
Hoeveelheid (ml)7 milliliter
Intensiteit300 prints
EAN0889894860798

Goedkoopste HP 304XL N9K07AE inkt kopen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de N9K07AE cartridge is 7 milliliter. Het printvermogen is 300 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Dat kan daar veel voordelige dan in een lokale shop. 123inkt en Handyman.nl zijn goede adressen waar men terecht kan voor originele HP inktcartridges. Ze bieden een uitstekend assortiment en geven extra ondersteuning. Doorgaans hanteren zij ook een interessant huismerk.

 • De voordeligste inkt is aan te schaffen bij shops als Inkclub of Inktdiscount.nl.
 • Originele N9K07AE inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €27,50.
 • HP imitatie inkt is een stuk goedkoper. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of multipacks (voordeelverpakkingen) en neem geen losse modellen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (alsminimale kwaliteit) en test het gebruik van lettertypes als Ecofont & Baskerville Old Face.
 • Via ons platform vind je de directe links naar geschikte printshops waar je probleemloos en snel N9K07AE cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen HP 304XL N9K07AE kleur / color vergelijken
HP inktcartridges kunnen best duur zijn. Een dergelijke meerkleurige inktcartridge heeft een prijs van zo’n €30,25. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Daar kost het zo’n €27,50. De goedkoopste optie is het eigen huismerk. Deze zijn er al vanaf €13,75. Lees meer over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
HP 304XL N9K07AE originele inkt€27,50
HP 304XL N9K07AE multipack (merkcartridge)€55,00
HP 304XL N9K07AE huismerk inkt * €13,75
HP 304XL N9K07AE huismerk duopack * €27,50
Prijsoverzicht van de N9K07AE cartridge (color) in juli 2024. * Let op: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van HP kopen?

Gelijk HP 304XL N9K07AE inkt kopen? Dit cartridgetype of alternatieven van het huismerk zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via online shops als in de retail. Belangrijk: kies voor een inkt-speciaalzaak op internet. Deze bedrijven hebben verstand van zaken, kunnen snel thuisbezorgen en hanteren tevens een prima huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Action, Handyman, Albert Heijn, Hema, Expert, Primera, Jumbo, Media Markt.
 • Grote platformen als Coolblue, Amazon, Blokker, Ebay, Fonq, Bol.com hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Toonaangevende inktwebwinkels als Printabout.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, hebben de beste ondersteuning en bieden de hoogste kortingen.
hp-304xl-n9k07ae-kleur-color-inktcartridge

Originele meerkleurige N9K07AE inkt van HP kopen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De HP 304XL N9K07AE originele meerkleurige inktcartridge is dan wat je zoekt. Deze cartridges worden geproduceerd door HP en resulteren in de mooiste prints. De inktpatronen passen altijd en je vermijdt vervelende storing en meldingen. Onze aanbeveling als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele cartridges van HP hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen vervelende waarschuwingen of foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
 • Het ongunstige van merkcartridges is de relatief hoge prijs (gemiddeld €27,50).

HP 304XL N9K07AE huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Kijk eens naar klooninkt van derden. Het N9K07AE huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Je kunt zoveel besparen door cartridges die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze patronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. De beste koop als je met name let op de prijs.

 • HP 304XL N9K07AE kleur / color huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Het grootste voordeel is dat imitatie producten meer inkt bevatten ten opzichte van originele producten.
 • De kwaliteit van de printjes is vrijwel hetzelfde (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Het nadeel van imitatie inkt is dat je last hebt van foutmeldingen of storingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je inmiddels de kleur inkt van HP geplaatst maar blijf je problemen ondervinden? In de volgende tabel zie je veel voorkomende cartridge problemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is niet compatible.Komt vaak voor bij klooninkt. Klik de foutmelding weg en probeer een testafdruk te maken .
Cartridge wordt niet herkend.Bekijk of je het beschermingsmateriaal hebt weggedaan en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Bekijk of de cartridges in de goede gleuven zitten en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
Last van opgedroogde inkt.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Het is nog verstandiger om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
Er lekt inkt in de printer.Zet de printer meteen stil, haal de betreffende cartridges uit de printer en zorg dat je alles grondig reinigt. Retourneer het product naar de leverancier.
De meest gangbare printproblemen aangaande HP 304XL N9K07AE inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Wat is de verkoopprijs van de HP 304XL N9K07AE inktcartridge ?
De adviesprijs van de HP 304XL N9K07AE met de kleur kleur (color) cartridge is gemiddeld zo’n €22,73 excl. de btw (dat is €27,50 inclusief btw). Op het moment dat je een voordeelverpakking of multipack neemt betaal je zo’n €55,00. Dankzij een huismerk cartridge met het nummer N9K07AE betaal je een veel lagere prijs. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges is voordeliger (+/- €13,75) en het aantal printjes ligt hoger (meer inkt).

De cartridge wordt niet gevonden, welke stappen moet ik doorlopen?
Soms komt het voor dat een nieuw inktpatroon wordt geweigerd door de printer. Loop eerst de volgende punten eens na: loop de patronen in de printer na, en bekijk of je het dopje / plastic juist verwijderd hebt. Onderzoek de printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak de contactpunten van de cartridge goed schoon en reinig de printkop.

Is het HP 304XL N9K07AE huismerk alternatief kopen een goed idee?
Het huismerk N9K07AE alternatief inkopen is in de basis niet schadelijk. Namaak inkt in om en nabij de 65% goedkoper in vergelijking met originele producten. De verkoopprijs is lager en deze patronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De afdrukkwaliteit gaat er amper op achteruit. De schaduwkant is dat je wordt geconfronteerd met storingen en foutcodes. Dergelijke foutcodes kan je gewoonlijk gemakkelijk herstellen.

Kan ik goedkoop zelf de HP 304XL N9K07AE inktcartridge navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je ook helemaal zelf. Voor dit karwei gebruik je een unieke navul inkt set die past bij het HP inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites kan je achtergrondinformatie opzoeken: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. Hierna injecteer je de meerkleurige inkt in het reservoir. Daaropvolgend kun jij het artikel in elkaar zetten. Achteraf probeer je of de budget HP inkt goed werkt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie