bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Inkt HP DesignJet 750C

Goedkoop en snel inkt voor de HP DesignJet 750C bestellen en gratis laten bezorgen? Door middel van onze inktvergelijker vind je de goedkoopste webwinkels en aanbiedingen voor (huismerk) toners + cartridges voor jouw printer. Daardoor check je vlug goedkope kleureninkt (cyaan, magenta, geel) en natuurlijk zwarte inkt die geldig zijn voor de designjet 750c in augustus 2022. Ook tref je via onze specialisten slimme bespaartips, specificaties m.b.t. imitatie inkt en problemen / printerstoringen.

 • Inktcartridges zijn te bestellen v.a €14,00.
 • Afdrukken gebeurt op basis van de CMYK kleuren bij de designjet 750c: Zwart, Geel (Yellow), Roze (Magenta) en Blauw (Cyaan).
 • Er worden diverse soorten aangeboden: klooninkt of originele inkt van HP.
 • Huismerk inkt is financieel interessanter en is volledig gevuld. Dit resulteert in een besparing van zo’n 55%.
 • Een uitstekend product is de HP 45 XL zwart.
 • Tip van de expert: de beste deal is vaak een speciale voordeelverpakking.

Snelkeuze: Bekijk de goedkoopste inkt voor HP DesignJet 750C | 6 tips om te besparen op de printkosten | Welke inkt heb ik nodig voor de designjet 750c? | Hoe moet ik inkt vervangen? | Huismerk inkt opties | Handige FAQ met veelgestelde vragen

MerkHP
Seriedesignjet
Model750c
Soort printerInkjet
Populaire cartridgeHP 45 XL zwart
Verwachte prijs €€ = €€€

Goedkoopste HP DesignJet 750C printerinkt kopen (augustus 2022)

Printen is nu eenmaal duur. Een gewone print met tekst (zwart-wit) kost al snel een paar cent en een gekeurde doorgaans €0,12 per printje. Door middel van de goedkoopste HP DesignJet 750C cartridges bespaar je eenvoudig veel geld. Een bezoek brengen aan een kleine plaatselijke winkel om nieuwe inkt te kopen is in de regel nogal duur. Het is vaak extra voordelig als je het online koopt. Dat weten we van de jaarlijkse prijspeiling van de Consumentenbond. Dit zien we het sterkst bij HP originele merktoners en merkcartridges. In de lijst hieronder staan gerenommeerde aanbiederswaar je gebruiksvriendelijk direct jouw patronen kunt kopen. Per aanbieder tonen we of ze namaak inkt of ook merkinkt aanbieden.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

Besparen op de printkosten
Printen voor een lage prijs met de designjet 750c? In de box hieronder kan je aan de slag met een aantal handige truukjes om te besparen op de printkosten.

 • Ga voor huismerk inkt. De kwaliteit doet nauwelijks onder en bespaart al snel 60%.
 • Stel de printer in op “zwart-wit”. Kiezen voor kleuren printen is duurder.
 • Test de diverse printinstellingen. Kies bijvoorbeeld voor de optie conceptmodus. Je levert dan iets in op kwaliteit, maar je verbruikt veel minder inkt.
 • Overweeg een lettertype als Courier of Times New Roman.
 • Kies voor de functie dubbelzijdig printen. Zo verbruik je veel minder papier.
 • Haal de printer van het net als er niet geprint wordt. Zo voorkom je onnodig reinigen.

Welke inkt is geschikt voor de designjet 750c?

Ontvang je een bericht dat de inkt vervangen moet worden? Advies: Inktniveau waarschuwingen zijn een schatting. Vervang niet direct de toner/cartridge bij een melding. Zorg altijd voor een kleine voorraad voor thuis en plaats de nieuwe inkt pas als de afdrukken te licht worden.

De all-in-one HP DesignJet 750C is een inkjetprinter. Deze gebruikt cartridges. Controleer eerst welke kleur aan vervanging toe is. Daarna bekijk je welk typenummer geschikt is. Dit kun je moeiteloos zelf doen.

 1. De snelste weg is te zoeken op cartridgenummer / fabriekscode. Dit is te vinden op het patroon dat nu in de printer zit.
 2. Zoek specifiek op het modelnummer. Denk dan aan 750c uit de serie designjet van het merk HP.
 3. Check de handleiding; hier wordt ook omschreven welke inkt geschikt is.

Bij verschillende webwinkels als 123inkt en Inkt-bestellen.nl kom je vaak uit bij een goedkoper huismerk. Ze zijn te koop voor interessante tarieven en ook volledig gevuld. Een uitgebreidere uitleg bieden we hier.

TypeKleurInfo
HP DesignJet 750C CyaanBlauwBlauwe inkt voor Marineblauw of RAL 5021.
HP DesignJet 750C MagentaRozeRoze inkt voor onder andere Heidepaars of RAL 4002.
HP DesignJet 750C YellowGeelGele inkt voor kleuren als Grijsbeige en RAL 1003.
HP DesignJet 750C Key / BlackZwartZwarte inkt voor het printen van echt zwart.
Tabel met diverse inktcartridges voor de designjet 750c.

Geschikte cartridges die passen in de designjet 750c.
We hebben diverse gekozen die passen in deze printer.

 1. Epson 27XL (T2715) Voordeelbundel
 2. Epson 27XL (T2711) Zwart hoge capaciteit
 3. 2x Epson 27XL (T2715) Voordeelbundel
 4. Epson 27XL (T2712) Cyaan hoge capaciteit
 5. Epson 27XL (T2713) Magenta hoge capaciteitEpson 27XL (T2714) Geel hoge capaciteit


Voordelige HP DesignJet 750C cartridge vervangen

Heb jij je bestelling binnen? Dan kan je beginnen met de cartridge te verversen. Verderop bieden wij adviezen met alle benodigde informatie.

Uitleg cartridges designjet 750c vervangen

 1. Inzicht in welke kleur(en) vervangen moeten worden

  Je computer of laptop vertelt je welke inktpatronen aan vervanging toe zijn.

 2. Lege cartridge onttrekken

  Open de printerkast en haal de oude patronen uit het device. Gooi ze niet weg maar lever ze in bij een winkel of inzamelpunt.

 3. Open de nieuwe verpakking

  Haal de nieuwe cartridge uit het plastic. Verwijder het plastic zoals geïnstrueerd in de handleiding.

 4. Nieuwe cartridge installeren

  Plaats het patroon in de lege houder. Zorg dat deze goed bevestigd zit en sluit de klep.

 5. Nieuwe inkt laden

  De printer zal als laatste stap de geplaatste inkt gaan beoordelen. Op het moment dat je dit op de juiste manier hebt gedaan wordt het actuele inktniveau getoond. Tevens kan er een testprint worden afgedrukt.

printerinkt-HP DesignJet 750C

Beste HP DesignJet 750C huismerk printerinkt kopen

Krijg je een melding dat je niet meer kunt printen met jouw designjet 750c? Je zult dan even nieuwe inkt moeten halen. Kies voor een van deze twee: originele inkt van HP of huismerk cartridges. Klooninkt leidt tot wel 60% lagere printkosten, heeft een lager vulpercentage en heeft dezelfde hoge kwaliteit als originele inkt.

Wat is huismerk inkt?
Gerecyclede huismerk cartridges zijn oorspronkelijke merkproducten die een tweede leven krijgen en opnieuw worden gevuld. Ze worden gefabriceerd door derde partijen en zijn tot wel de helft zo goedkoop. Huismerk-inkt bevat altijd meer dan 90% inhoud, terwijl dit bij originele inktpatronen niet altijd aan de orde is. Het is dus een slimme manier om te besparen. De printkwaliteit is vrijwel hetzelfde als officiële inkt. 

Problemen bij het installeren van een huismerk cartridge
In enkele gevallen zul je een foutmelding krijgen bij het plaatsen van imitatie inkt. Dit probleem ontstaat doordat HP het liefste ziet dat jij hun originele cartridges plaatst .Zo’n storing wegklikken en doorgaan met printen. Kun je het niet wegklikken? Je checkt hierna een aantal oplossingen die je kunt proberen.

 1. Begin met kijken of je de geschikte huismerk cartridge hebt gekocht.Lees op de verpakking welk modelnummer erop staat en kijk of deze klopt met het nummer dat de fabrikant voorschrijft.
 2. Haal de printer van het stroomnet. Laat deze bij voorkeur even 30 minuten uit staan.
 3. Controleer of de inktcartridge goed is vastgeklikt.
 4. Bij nieuwere printers moet je soms eerst een afdruk maken met originele inkt. Als dat is gelukt is het mogelijk alternatieve inkt toe te passen.
 5. Bekijk of je het plakkertje hebt losgemaakt.
 6. Maak de contactpunten van het patroon nog eens goed schoon.
 7. Update de software (firmware) van de printer. Zie ook de website van HP.
 8. Onderhoud de printkop.

Veelgestelde vragen

Ik kan niet zwart printen omdat de kleur leeg is, hoe is dat op te lossen?
Diverse printer schakelen de zwart-wit functie uit zodra de kleureninkt op is. Dat is erg vervelend. Er bestaan meerdere lifehacks. Kies allereerst bij de printerinstellingen voor alleen zwart. Geen succes? Plak wat schilderstape over over het venstertje van de lege HP DesignJet 750C cartridge.

Hoe kan ik inkt reinigen met de designjet 750c?
Een groot deel van de multifunctionals draaien automatisch een reinigingsprogramma voor de printkop. Door deze werking blijft de printer mooie afdrukken maken. Af en toe uw HP cartridges ontdoen van stof wordt ook geadviseerd. De software geeft zelf aan als het nodig is om te reinigen. Ook als de printer niet gebruikt wordt (standby) kan uw printer zelf onderhoud uitvoeren.

Hoe kan ik de inkt voor de HP DesignJet 750C hervullen?
In de winkel zijn navulbare artikelen verkrijgbaar. Het betreft inktpatronen met een ARC chip die je eenvoudig met navulinkt bijvult. Meestal kan dit ook worden gedaan door organisatie die hierin gespecialiseerd zijn. Deze bedrijven bieden aantrekkelijke huismerken in plaats van originele HP cartridge-inkt.

Wat zijn de actuele software en drivers voor de designjet 750c?
Een printer op de juiste manier installeren kost tegenwoordig niet veel tijd. Vaak herkent een Mac of windows laptop de printer direct na het aansluiten. Zorg wel voor de meegeleverde printersoftware. Dat kun je downloaden via de support-pagina van HP. De meest actuele printer drivers voor een designjet 750c zijn te downloaden op de website van HP. In het downloadcentrum vind je tevens praktische hulp zoals de handleiding, onderhoudstips en hulp voor het oplossen van problemen.

Wat te doen bij een error code of storing bij de designjet 750c?
Een printerstoring is vervelend en komt nooit gelegen. Soms zijn het nietszeggende foutcodes. Deze error-codes worden uitgelegd via handleidingen en via de klantenservice. Irritante HP DesignJet 750C storingen zijn; slechte verbinding met mobiele apparaten, vastgelopen papier, reiniging, geen inkt, printkop fout, wil niet printen, wil niet scannen, langzaam, slecht leesbare tekst, afdrukken kost veel inkt.

Kan ik via het netwerk ook printen?
De tegenwoordige HP all-in-one printers werken met draadloze (wireless) printopties via airprint (WiFi). Groot pluspunt is dat je overal in huis kunt printen met elk gewenst device (laptop, PC, smart devices). De designjet 750c WiFi printer kan je zo vanuit het hele huis bedienen. Bovendien kan je ook printen en scannen met smartphone apps of tablet (iPad).

Is er ook een printerinkt abonnement?
Vandaag de dag zien we meer en meer leveranciers waar je je kunt registreren voor een inkt-abonnement. Ze sturen dan elke 8 weken, om de 3 maanden of op het moment dat het inktniveau laag is een nieuwe goedkope cartridge. Met die service zit je nooit met een leeg inktpatroon en heb je zekerheid dat de printer alle functionaliteiten behoudt. Je kunt kiezen uit een aantal cartridge abonnementen. Voor kleine huishoudens (100 prints per maand) tot exclusief (honderden prints per maand).

Plaats een reactie