bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 56 C6656AE zwart / black cartridge

Interesse in de goedkoopste HP 56 C6656AE inktcartridge? Via onze vergelijker vind je toonaangevende aanbieders voor betaalbare cartridges. Deze HP 56 C6656AE met de kleur zwart (black) kun je gebruiken voor jouw zwart-wit printjes. Populair zijn de echte merkartikelen van HP. Veel printwinkels als printerinktshop.nl en 123inkt verstrekken ook een gigantisch aanbod huismerken. Je betaalt een stuk minder, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€24,50
Huismerk tarieven€12,25
FabrikantHP
ArtikelHP 56 C6656AE
ProductnummerC6656AE
Kleurzwart
Inhoud (ml)19 milliliter
Intensiteit450 prints
EAN0725184712111

Goedkoopste HP 56 C6656AE inkt bestellen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de C6656AE cartridge is 19 milliliter. De effectiviteit is 450 prints. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je koopt het stukken voordeliger dan bij een regionale speciaalzaak. Easy-ink & Printabout.nl zijn gespecialiseerde webshops waar jij kunt zoeken naar originele HP inktcartridges. Ze hanteren een gigantisch aanbod en staan bekend om hun goede klantenservice. In de basis bieden ze ook een goedkoop huismerk.

 • Inkt deals is aan te schaffen bij webwinkels als printershop en inktknaller.nl.
 • Originele C6656AE inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €24,50.
 • HP imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel ze niet los (per 1). Per printje is dat goedkoper.
 • Adviezen om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, verdiep je in de eco-printinstellingen (bijvoorbeeld beperkte kwaliteit) of test het gebruik van lettertypes als Ecofont of Calibri.
 • Via dit portaal check je de populairste leveranciers waar je snel en simpel C6656AE cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen HP 56 C6656AE zwart / black vergelijken
HP inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze zwarte inktcartridge heeft een adviesprijs van €26,95. Online ben je een stuk voordeliger uit. Online vind je de cartridges al voor €24,50. De goedkoopste optie is alternatieve huismerk inkt. Deze is te bestellen v.a. €12,25. Lees ook het gedeelte over voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
HP 56 C6656AE originele inkt€24,50
HP 56 C6656AE multipack (merkcartridge)€49,00
HP 56 C6656AE huismerk inkt * €12,25
HP 56 C6656AE huismerk duopack * €24,50
Prijstabel voor de C6656AE cartridge (black) in juli 2024. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van HP verkrijgen?

Gelijk HP 56 C6656AE inkt bestellen? Deze cartridge (en eigen-merk alternatieven) bieden veel winkels aan. Zowel via internetshops als bij kantoorwinkels. Belangrijk: bestel bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Dergelijke aanbieders helpen bij problemen, de meeste voorraad en leveren meestal een voortreffelijk huismerk.

 • Regionale winkels: Bruna, Handyman, Action, Albert Heijn, Expert, Primera, Media Markt, Kruidvat.
 • Populaire internetwinkels als Fonq, Blokker, Amazon, Wehkamp, Bol.com, Ebay zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Echte inktspecialisten als Inktwereld.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden een top-service en hebben doorgaans de beste deals.
hp-56-c6656ae-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte C6656AE inkt van HP bestellen

Wil jij de mooiste printjes maken? De HP 56 C6656AE originele zwarte inktcartridge stelt jou niet teleur. De cartridges worden gefabriceerd door HP en leveren de mooiste afdrukken. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je vermijdt vervelende foutcodes. De beste keuze als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele inktcartridges van HP hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen lastige foutcodes. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Het ongunstige van merkcartridges is dat het vrij duur is (gemiddeld €24,50).

HP 56 C6656AE huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Overweeg in dat geval eens klooninkt van goedkope merken. Het C6656AE huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is tot wel 50% goedkoper. Je bespaart door een lagere prijs van de cartridge en doordat deze patronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste koop als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • HP 56 C6656AE zwart / black huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Dit komt vooral door het feit dat er meer inkt in zit ten opzichte van originele producten.
 • De kwaliteit van de prints is prima (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Het belangrijkste nadeel van klooninkt is dat je last hebt van foutmeldingen of storingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je de zwart inkt van HP verwisseld maar weigert de printer om af te drukken? In de tabel hieronder bekijk je de meest bekende cartridge problemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Komt soms voor bij huismerk-cartridges. Klik op “ok” en ga door met afdrukken.
Geen cartridge gevonden.Controleer nog eens of je het lipje verwijderd hebt en maak de contactpunten schoon.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Bekijk of de cartridges in de goede gleuven zitten en start een onderhoudsprogramma.
De cartridges zijn uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Een alternatief is om regelmatig een testpagina af te drukken.
Er lekt inkt in de printer.Zet je printopdracht in de wacht, klik de cartridge uit de gleuven en maak alles direct schoon. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Algemene printproblemen m.b.t. HP 56 C6656AE inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Welk tarief heeft de HP 56 C6656AE inktcartridge ?
De adviesprijs van de HP 56 C6656AE met kleur zwart (black) cartridge is standaard zo’n €20,25 excl. btw (dat maakt €24,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking of multipack selecteert betaal je ongeveer €49,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met de code C6656AE kan je nog meer besparen. Het tarief voor huismerk-cartridges is interessanter (+/- €12,25) en het aantal printjes ligt hoger (je krijgt meer inkt).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, wat is het stappenplan?
Soms gebeurt het dat een net nieuwe inktcartridge niet wordt opgepakt. Loopt dan de volgende checklist na: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en onderzoek of je het dopje / plastic weg hebt gehaald. Onderzoek de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Controleer of de contactpunten schoon zijn en start het interne reinigingsprogramma.

Is een HP 56 C6656AE huismerk alternatief kopen een goed idee?
Het huismerk C6656AE alternatief kiezen is over het algemeen niet verkeerd. Namaak inkt is plus minus 55% goedkoper vergeleken met originele inkt. Het tarief is lager en de patronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de printjes is nagenoeg hetzelfde. Het grootste nadeel is dat je eventueel last kan krijgen van printerstoringen en foutmeldingen. Dit soort storingen kan je gewoonlijk zelf herstellen.

Kan ik ook zelf de HP 56 C6656AE inktcartridge navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je eventueel ook zelf doen. Voor dit klusje neem je een complete navulset met inkt voor het HP inktpatroon. Op verschillende DIY-websites is een groot aantal tips te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. Vervolgens plaats je de injectiespuit met zwarte inkt in het reservoir. Afsluitend mag je het product met elkaar verbinden. Als check test je of de nagevulde HP inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te doen.

Plaats een reactie