bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 953XL L0S70AE zwart / black cartridge

Wil jij ook de goedkoopste HP 953XL L0S70AE inktcartridge? Op www.inktaanbieding.nl helpen wij jou aan een overzicht met geschikte aanbieders voor betaalbare cartridges. Het artikel HP 953XL L0S70AE bedoeld voor de kleur zwart (black) is uitermate geschikt voor het afdrukken van diepzwarte teksten en strakke lijnen. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de merkproducten van HP. Steeds meer inktaanbieders als bijvoorbeeld Mediamarkt.nl of Inkt.nl leveren ook huismerken die een goed alternatief vormen. Deze zijn een stuk goedkoper, de cartridges zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€40,50
Huismerk tarieven€20,25
MerkHP
ArtikelHP 953XL L0S70AE
SeriecodeL0S70AE
Kleur omschrijvingzwart
Inhoud (ml)42,5 milliliter
Capaciteit2.000 prints
EAN0725184104190

Goedkoopste HP 953XL L0S70AE inkt kopen juli 2024

Het volume (ml) van de L0S70AE cartridge is 42,5 milliliter. De intensiteit is 2.000 prints. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Je koopt het veel voordelige dan in een lokale shop. Officesavers & Goedkoopprinten.nl zijn betrouwbare winkels waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele HP inktcartridges. Ze faciliteren over een ruim assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. Dikwijls verkopen ze ook een voordelig huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt schaf jij aan via winkels als Inktwereld.nl & Alleeninkt.nl.
 • Originele L0S70AE inktcartridges zijn te bestellen v.a. €40,50.
 • HP imitatie inkt is een stuk goedkoper. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) i.p.v. enkele verpakkingen. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Instructies om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (alsdraft mode) of test het gebruik van lettertypes als Courier & Brush Script.
 • Via onze vergelijker klik je eenvoudig door naar goede leveranciers waar je voordelig en snel L0S70AE cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen HP 953XL L0S70AE zwart / black vergelijken
HP inktcartridges zijn best prijzig. Dit type zwarte inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €44,55. Via internet is het goedkoper en ligt de verkoopprijs rond de €40,50. De beste optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze koop je al vanaf €20,25. Lees ook het gedeelte over de plus- en minpunten van huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
HP 953XL L0S70AE originele inkt€40,50
HP 953XL L0S70AE multipack (merkcartridge)€81,00
HP 953XL L0S70AE huismerk inkt * €20,25
HP 953XL L0S70AE huismerk duopack * €40,50
Overzicht met prijzen van de L0S70AE cartridge (black) in juli 2024. * Belangrijk: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van HP aanvragen?

Snel HP 953XL L0S70AE inkt bestellen? Dit cartridgetype (en huismerk alternatieven) zijn doorgaans goed voorradig. Zowel bij de online printshops als bij kantoorwinkels. Advies van de specialist: ga naar een inkt-speciaalzaak op internet. Zij hebben verstand van zaken, de meeste voorraad en hebben tevens een uitmuntend huismerk.

 • Winkels in de buurt: Bruna, Handyman, Albert Heijn, Hema, Media Markt, Expert, Kruidvat, Primera.
 • Landelijke winkels als Blokker, Amazon, Wehkamp, Coolblue, Ebay, Fonq hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Populaire inktspecialisten als 123inkt.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl kunnen snel uit voorraad leveren, hebben een handige zoektool en hebben de beste acties en kortingen.
hp-953xl-l0s70ae-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte L0S70AE inkt van HP kopen en laten bezorgen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De HP 953XL L0S70AE originele zwarte inktcartridge voorziet hierin. De cartridges zijn afkomstig van HP en bieden standaard een hoge kwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je hebt niet te maken met irritante storingscodes en foutmeldingen. Ons advies als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en niet van gepruts houdt.

 • Originele cartridges van HP leveren de mooiste printjes.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen lastige foutmeldingen of storingen. Printen werkt altijd.
 • De schaduwkant van merkcartridges is dat het nogal duur is (gemiddeld €40,50).

HP 953XL L0S70AE huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Probeer dan eens imitatie inkt van derden. Het L0S70AE huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en de prijs is erg concurrerend. Je kunt zoveel besparen door een fors lagere adviesprijs en doordat deze cartridges eenvoudigweg meer inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste optie als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • HP 953XL L0S70AE zwart / black huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat imitatie producten meer inkt bevatten ten opzichte van originele merkinkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken is vergelijkbaar (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Het grootste nadeel van alternatieve inkt is dat je last hebt van storingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je onderhand de zwart inkt van HP geplaatst maar kan je nog niet printen? In het volgende overzicht bieden we een overzicht met de meest gangbare cartridge problemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Komt vaak voor bij huismerk-inkt. Sluit de pop-up en probeer gewoon te printen.
Geen cartridge gevonden.Loop nog eens na of je het plakkertje helemaal hebt verwijderd en maak de contactpunten schoon.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Controleer of de cartridges juist zijn geplaatst en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
De printerinkt droogt uit.Zoek naar het reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Wat je kunt doen isom vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
De printer lekt inkt.Stop met printen, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Meest gezochte cartridge problemen aangaande HP 953XL L0S70AE inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Wat betaal ik voor de HP 953XL L0S70AE inktcartridge ?
De kostprijs van een HP 953XL L0S70AE met kleur zwart (black) cartridge is gewoonlijk €33,47 excl. de btw (€40,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack of voordeelverpakking selecteert moet je denken aan €81,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met het nummer L0S70AE kan je nog meer besparen. Het tarief voor huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €20,25) en je kunt er meer printjes mee maken (meer volume).

De cartridge wordt niet herkend, wat kan ik doen?
Het kan voorkomen dat een vol inktpatroon niet meteen werkt. Loopt dan de volgende checklist na: check of de patronen goed geplaatst zijn, en loop nog eens na of je het plakkertje hebt weggedaan. Download de juiste printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en kies voor het reinigingsprogramma.

Is het HP 953XL L0S70AE huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Een huismerk L0S70AE alternatief proberen is in de regel zeer interessant. Namaak inkt is soms wel 50% goedkoper vergeleken met originele inktpatronen. De aanbiedingsprijs is goedkoper en deze cartridges worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de printadrukken is gewoon erg goed. Waar je op moet letten is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen. Deze kan je doorgaans simpel oplossen.

Kan ik ook zelf de HP 953XL L0S70AE inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen met inkt raden we alleen aan voor gevorderden. Voor dit karwei gebruik je een unieke navul inkt set die past bij het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse fora kan je achtergrondinformatie opzoeken: Je haalt de cartridge uit elkaar. Vervolgens injecteer je de zwarte inkt in het reservoir. Verder mag je alles opnieuw vastklikken. Nadien probeer je of de vernieuwde HP inkt correct functioneert door het starten van een testprint.

Plaats een reactie