bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 307XL 3YM64AE zwart / black cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste HP 307XL 3YM64AE inktcartridge? Op deze pagina vind je goede verkooppunten voor extra goedkope cartridges. Het artikel HP 307XL 3YM64AE bedoeld voor de kleur zwart (black) is te gebruiken voor documenten met heldere zwarte tekst. Je kunt kiezen uit originele patronen van HP. Meerdere inktwebshops als Mediamarkt.nl & Inkclub verkopen ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs is erg scherp, ze bevatten meer inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€26,50
Huismerk vanafprijs€13,25
FabrikantHP
ModelHP 307XL 3YM64AE
Artikelcode3YM64AE
Kleur omschrijvingzwart
Inhoud (ml)ml onbekend
Printvermogen400 prints
EAN-nummer0193905429349

Goedkoopste HP 307XL 3YM64AE inkt kopen juli 2024

De inhoud (ml) van de 3YM64AE cartridge is ml onbekend. De intensiteit is 400 prints. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je krijgt het dan een stuk goedkoper dan in de winkel. Sneltoner.nl en Office Centre zijn suggesties voor het kopen van originele HP inktcartridges. Ze bieden een groot aanbod en hebben vriendelijke medewerkers. In de regel beschikken ze over een betrouwbaar huismerk.

 • De beste inkt koop je via internet bij shops zoals replacedirect of Mediamarkt.nl.
 • Originele 3YM64AE inktcartridges kosten je ongeveer €26,50.
 • HP imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of een multipack (voordeelverpakking) in plaats van losse kleuren. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, test de diverse eco-printinstellingen (denk dan aan snelle modus) of selecteer een zuinig lettertype als Ecofont en Garamond.
 • Via inktaanbieding.nl vind je de directe links naar geschikte winkels waar je goedkope 3YM64AE cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen HP 307XL 3YM64AE zwart / black vergelijken
HP inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze zwarte inktcartridge heeft een prijs van zo’n €29,15. Bij online printshops kan dat voordeliger en betaal je gemiddeld €26,50. De meest gunstige optie is het huismerk (namaak inkt). Deze zijn er al vanaf €13,25. Spring verder naar: de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
HP 307XL 3YM64AE originele inkt€26,50
HP 307XL 3YM64AE multipack (merkcartridge)€53,00
HP 307XL 3YM64AE huismerk inkt * €13,25
HP 307XL 3YM64AE huismerk duopack * €26,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 3YM64AE cartridge (black) in juli 2024. * Belangrijk: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van HP bestellen?

Direkt HP 307XL 3YM64AE inkt kopen? Dit cartridgetype (en huismerk alternatieven) hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via internetwinkels als in de winkel in de buurt. Onze tip: bestel sowieso bij een online inktspeciaalzaak. Dergelijke aanbieders helpen bij problemen, bezorgen supersnel aan huis en verstrekken vaak een goed huismerk.

 • Winkels in de buurt: Bruna, Hema, Handyman, Action, Kruidvat, Primera, Media Markt, Expert.
 • Bekende webshops als Coolblue, Amazon, Fonq, Wehkamp, Ebay, Blokker hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Online inktshops als Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl onderscheiden zich met hun aanbod, hebben een handige zoektool en hebben de beste aanbiedingen.
hp-307xl-3ym64ae-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte 3YM64AE inkt van HP kopen en laten bezorgen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De HP 307XL 3YM64AE originele zwarte inktcartridge is in dat geval een aanrader. Deze cartridges worden geproduceerd door HP en leveren een optimaal resultaat. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je wordt niet lastig gevallen met hinderlijke foutcodes. Een aanrader als je wilt printen in hoge kwaliteit en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele inktcartridges van HP voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen vervelende foutmeldingen of storingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Het nadeel van originele cartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld genomen €26,50).

HP 307XL 3YM64AE huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Bestel dan eens namaak-inkt van derde partijen. Het 3YM64AE huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Dat komt door een hele lage prijs per cartridge en omdat de inktpatronen gevuld worden met meer inkt. Meer inkt voor een betere prijs. Onze aanbeveling als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • HP 307XL 3YM64AE zwart / black huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat huismerkproducten meer inkt bevatten ten opzichte van merk-inkt.
 • De afdrukkwaliteit is verrassend goed (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Een minpunt van alternatieve inkt is dat je hinder kunt hebben van printerstoringen.

Lastige situaties bij het vervangen van de cartridges

Heb je onderhand de zwart inkt van HP geplaatst maar blijf je problemen ondervinden? In de bijgaande tabel zie je veel voorkomende inktproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Komt vaak voor bij huismerken. Klik op “doorgaan” want meestal kan je gewoon printen.
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Achterhaal of je het plakkertje los hebt gemaakt en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Controleer of de cartridges juist zijn geplaatst en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
Printerinkt is uitgedroogd.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Het is nog beter om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
Het inktpatroon lekt.Breek de printopdracht af, verwijder de lekkende cartridge en maak de houder schoon. Download het retourformulier en stuur het terug.
Bekende afdrukproblemen met betrekking tot HP 307XL 3YM64AE inkt.

Veelgestelde vragen

Welk tarief heeft de HP 307XL 3YM64AE inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de HP 307XL 3YM64AE met de kleur zwart (black) cartridge is om en nabij de €21,90 excl. btw (dat maakt €26,50 inclusief de btw). Zodra je een multipack of voordeelverpakking kiest betaal je uiteindelijk zo’n €53,00. Dankzij een huismerk cartridge met de code 3YM64AE dalen de printkosten aanzienlijk. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges ligt lager (+/- €13,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (ze bevatten meer inkt).

De cartridge wordt niet gevonden, wat is de oplossing?
Het kan voorkomen dat een gloednieuw patroon niet meteen werkt. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en loop nog eens na of je het beschermkapje hebt losgemaakt. Onderzoek de printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Check of de metalen contactpunten van de cartridge schoon zijn en inspecteer de printkop goed.

Is het HP 307XL 3YM64AE huismerk alternatief verstandig?
Het huismerk 3YM64AE alternatief nemen is meestal zeer interessant. Namaak inkt is doorgaans 60% goedkoper ten opzichte van originele inktpatronen. De prijs is interessanter en deze patronen bevatten meer inkt. De afdrukkwaliteit is nagenoeg hetzelfde. Een negatieve kant is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals storingscodes en foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je gewoonlijk zelf oplossen.

Tegen lage kosten de HP 307XL 3YM64AE inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen raden we alleen aan voor gevorderden. Voor deze handeling koop je een unieke navul inkt set die past bij het HP inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites is ondersteunende informatie te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. In de volgende stap spuit je de zwarte inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Daarna mag je het product met elkaar verbinden. Nadien test je of de gekloonde HP inkt op de juiste manier werkt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie