bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 967XL 3JA31AE zwart / black cartridge

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste HP 967XL 3JA31AE inktcartridge? Op www.inktaanbieding.nl tref je de betrouwbaarste printshops voor extra goedkope cartridges. Artikel HP 967XL 3JA31AE met kleurcode zwart (black) is te gebruiken voor al jouw basic zwart-wit printjes. Kies bijvoorbeeld voor merkproducten van HP. Meerdere printshops als bijv. printerinktshop.nl en Go4inkt faciliteren ook een gigantisch aanbod huismerken. Deze zijn veel lager geprijsd, ze hebben een grotere inhoud inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€43,50
Huismerk tarief€21,75
MerkHP
ModelHP 967XL 3JA31AE
Artikelnummer3JA31AE
Officiële kleurzwart
Hoeveelheid (ml)68,72 milliliter
Printomvangonbekend
EAN-nummer0192545866668

Goedkoopste HP 967XL 3JA31AE inkt bestellen juli 2024

Het volume (ml) van de 3JA31AE cartridge is 68,72 milliliter. De printomvang is onbekend. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Je koopt het stukken voordeliger dan bij een plaatselijke verkoper. 123inkt & Vikingdirect.nl zijn erkende verkooppunten voor het kopen van originele HP inktcartridges. Ze faciliteren een groot aanbod en jij kan terecht voor service. Standaard verkopen ze ook een betrouwbaar huismerk.

 • De voordeligste inkt is te bestellen via winkels als Inktshop.nl & Handyman.nl.
 • Originele 3JA31AE inktcartridges kosten je ongeveer €43,50.
 • HP imitatie inkt is een stuk goedkoper. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of een voordeelverpakking (multipack) en bestel ze niet los (per 1). Per printje is dat goedkoper.
 • Adviezen om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, loop alle eco-printinstellingen na (alseco-modus) of selecteer een zuinig lettertype als Courier & Garamond.
 • Via dit portaal vind je gespecialiseerde leveranciers waar je goedkope 3JA31AE cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen HP 967XL 3JA31AE zwart / black vergelijken
HP inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze zwarte inktcartridge kent een vanafprijs van €47,85. Bij online printshops kan dat voordeliger. Online vind je de cartridges al voor €43,50. De meest betaalbare optie is huismerk-inkt. Reken op een bedrag van €21,75. Ook interessant: de plus- en minpunten van huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
HP 967XL 3JA31AE originele inkt€43,50
HP 967XL 3JA31AE multipack (merkcartridge)€87,00
HP 967XL 3JA31AE huismerk inkt * €21,75
HP 967XL 3JA31AE huismerk duopack * €43,50
Prijsoverzicht van de 3JA31AE cartridge (black) in juli 2024. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van HP verkrijgen?

Vandaag nog HP 967XL 3JA31AE inkt kopen? Dit type cartridge of een alternatief huismerk zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij online bedrijven als bij winkeliers. Kooptip: koop altijd bij een inkt-speciaalzaak op internet. Deze leveranciers helpen bij problemen, kunnen snel thuisbezorgen en hebben meestal een goed huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Albert Heijn, Handyman, Action, Bruna, Kruidvat, Expert, Media Markt, Primera.
 • Bekende webshops als Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Amazon, Fonq, Blokker breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Erkende inktwinkels als Inkt.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl kunnen snel uit voorraad leveren, bieden de beste zoekfunctie en hebben vaak de scherpste prijs.
hp-967xl-3ja31ae-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte 3JA31AE inkt van HP bestellen en laten bezorgen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De HP 967XL 3JA31AE originele zwarte inktcartridge is dan wat wij aanraden. Deze cartridges worden vervaardigd door HP en leveren de mooiste afdrukken. De inktpatronen passen altijd en je hebt geen last van frustrerende waarschuwingen of foutmeldingen. De beste keuze als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en niet van gepruts houdt.

 • Originele inktpatronen van HP zorgen voor het beste resultaat.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen lastige foutmeldingen of storingen. Printen werkt altijd.
 • De negatieve kant van de “echte” merk cartridges is de hoge prijs (gemiddeld kost het €43,50).

HP 967XL 3JA31AE huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Kijk eens naar klooninkt van een ander merk. Het 3JA31AE huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en is soms wel de helft zo goedkoop. Deze besparing is mogelijk dankzij een lagere verkoopprijs en omdat de inktpatronen volledig worden gevuld. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. Een aanrader als je vooral goedkoop wilt printen.

 • HP 967XL 3JA31AE zwart / black huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Het grootste voordeel is dat ze meer volume inkt bevatten vergeleken met originele producten.
 • De kwaliteit is vrijwel hetzelfde (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Een minpunt van alternatieve inkt is dat je last hebt van foutmeldingen of storingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je de (huismerk) zwart inkt van HP vervangen maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In het volgende overzicht bieden we een overzicht met alledaagse printproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Komt soms voor bij huismerk-inkt. Sluit de pop-up en hervat de afdruktaak.
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Loop nog eens na of je het beschermingsmateriaal verwijderd hebt en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Voer een cartridges check uit en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
De inkt is uitgedroogd.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Het advies van experts is om regelmatig een testpagina af te drukken.
De cartridge lekt inkt.Stop het printen meteen, onttrek de cartridge en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Plaats altijd een nieuw product.
Veel voorkomende printproblemen in relatie tot HP 967XL 3JA31AE inkt.

Veelgestelde vragen

Hoeveel betaal ik voor een HP 967XL 3JA31AE inktcartridge ?
De adviesprijs van de HP 967XL 3JA31AE met de kleur zwart (black) cartridge is doorgaans +/- €35,95 excl. btw (€43,50 inclusief de btw). Zodra je een voordeelverpakking of multipack selecteert moet je denken aan €87,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met het nummer 3JA31AE kan je fors besparen. De aanschafprijs van een huismerk-cartridge is interessanter (+/- €21,75) en je kunt er meer printjes mee maken (meer inhoud).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, moet moet ik doen?
Het kan voorkomen dat een nieuw patroon het niet doet. Loopt dan de volgende checklist na: check of de patronen goed geplaatst zijn, en bekijk of je het stukje tape helemaal hebt verwijderd. Update de printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak de cartridge schoon met een droge doek en neem de printkop onder handen.

Is het HP 967XL 3JA31AE huismerk alternatief een aanrader?
Een huismerk 3JA31AE alternatief bestellen is doorgaans een goed idee. Namaak inkt is soms wel 55% goedkoper ten opzichte van merk-inkt. De aanschafprijs is voordeliger en de inktpatronen bevatten meer inkt. De kwaliteit van de prints wordt nauwelijks beïnvloed. Een negatieve kant is dat er sprake kan zijn van foutmeldingen of storingen. Dergelijke problemen kan je veelal eenvoudig oplossen.

Voor een voordelige prijs de HP 967XL 3JA31AE inktcartridge navullen?
Een inktpatroon bijvullen is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. In dat geval werk je met een navulset die speciaal bedoeld is voor het HP inktpatroon. Op internet kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. In stap 2 spuit je de zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Verder kan je het patroon opnieuw assembleren. Nadien achterhaal je of de vernieuwde HP inkt correct functioneert door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie