bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 982X T0B30A zwart / black cartridge

Op zoek naar de goedkoopste HP 982X T0B30A inktcartridge? Via onze vergelijk-tool bieden wij de beste leveranciers voor extra voordelige cartridges. Het product HP 982X T0B30A bedoeld voor de kleur zwart (black) kan jij toepassen voor het afdrukken van al jouw dagelijkse documenten. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met verschillende merkartikelen van HP. Flink wat webshops als bijvoorbeeld Inktdiscount.nl & inktcartridge store hanteren ook een assortiment aan geschikte huismerken. Je betaalt een stuk minder, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€142,50
Huismerk tarieven€71,25
MerkHP
SoortHP 982X T0B30A
SerienummerT0B30A
Kleur beschrijvingzwart
Volume (ml)194 milliliter
Printomvang20.000 prints
EAN-code0190781050124

Goedkoopste HP 982X T0B30A inkt bestellen februari 2024

De hoeveelheid (ml) van de T0B30A cartridge is 194 milliliter. De intensiteit is 20.000 prints. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je krijgt het dan financieel interessanter als je het vergelijkt met fysieke winkels. replacedirect of Printabout.nl zijn suggesties voor het aanschaffen van originele HP inktcartridges. Ze hanteren heel veel verschillende producten en jij kan terecht voor service. Gewoonlijk hebben zij ook een goedkoop huismerk.

 • De goedkoopste inkt is verkrijgbaar via leveranciers zoals inktcartridge store & Totaalinkt.shop .
 • Originele T0B30A inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €142,50.
 • HP imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) i.p.v. enkele verpakkingen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Instructies om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (denk dan aan conceptmodus) of probeer lettertypes zoals Ryman Eco & Baskerville Old Face.
 • Via dit portaal klik je eenvoudig door naar bekende aanbieders waar je eenvoudig T0B30A cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen HP 982X T0B30A zwart / black vergelijken
HP inktcartridges zijn best prijzig. Deze zwarte inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €156,75. Online ben je een stuk voordeliger uit en ligt de verkoopprijs rond de €142,50. Een optie met een scherpere prijs is het huismerk. Reken op een bedrag van €71,25. Ook interessant: de voordelen en nadelen van het huismerk. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
HP 982X T0B30A originele inkt€142,50
HP 982X T0B30A multipack (merkcartridge)€285,00
HP 982X T0B30A huismerk inkt * €71,25
HP 982X T0B30A huismerk duopack * €142,50
Prijsoverzicht van de T0B30A cartridge (black) in februari 2024. * Belangrijk: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van HP inkopen?

Gemakkelijk HP 982X T0B30A inkt bestellen? Deze cartridge (en huismerk alternatieven) bieden veel winkels aan. Zowel bij de online printshops als bij computerzaken. Kooptip: koop altijd bij een webwinkel die zich focust op inkt. Dergelijke aanbieders hebben verstand van zaken, kunnen uit eigen magazijn leveren en voeren vaak een voortreffelijk huismerk.

 • Regionale winkels: Handyman, Action, Hema, Albert Heijn, Jumbo, Media Markt, Kruidvat, Primera.
 • Bekende webshops als Wehkamp, Ebay, Blokker, Amazon, Bol.com, Coolblue hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Toonaangevende inktwinkels als 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste hulp en hebben vaak interessante kortingsacties.
hp-982x-t0b30a-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte T0B30A inkt van HP kopen via internet

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De HP 982X T0B30A originele zwarte inktcartridge is dan wat je zoekt. De cartridges zijn afkomstig van HP en zorgen voor de mooiste afdrukken. De patronen werken altijd en je vermijdt irritante foutmeldingen. De beste keuze als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en geen irritaties wilt.

 • Originele patronen van HP leveren de mooiste printjes.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen irritante storingen of foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
 • Een minpunt van originele cartridges is dat het nogal duur is (gemiddeld €142,50).

HP 982X T0B30A huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Kijk eens naar namaak-inkt van derden. Het T0B30A huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Dit heeft te maken met een lage stukprijs en omdat deze patronen wél helemaal gevuld worden. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste keuze als je vooral goedkoop wilt printen.

 • HP 982X T0B30A zwart / black huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Dit komt vooral door het feit dat je meer inkt krijgt in vergelijking met originele producten.
 • De kwaliteit is vergelijkbaar (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • De schaduwkant van klooninkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutmeldingen of storingen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je ondertussen de zwart inkt van HP geplaatst maar blijf je problemen ondervinden? In de bijgaande tabel zie je algemene problemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met cartridge.Komt soms voor bij imitatie inkt. Klik het venster weg en probeer gewoon te printen.
Printer herkent cartridge niet.Bekijk of je de beschermingstape verwijderd hebt en maak de metalen contactpunten goed schoon.
De printer laat strepen achter op op het papier.Check allereerst of de cartridges juist geplaatst zijn en probeer een onderhoudsprogramma uit.
Printerinkt is uitgedroogd.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Het is nog verstandiger om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
Er lekt inkt in de printer.Beëindig de huidige afdruktaken, verwijder snel alle cartridges en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
De meest voorkomende issues met de HP 982X T0B30A inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Hoe duur is de HP 982X T0B30A inktcartridge ?
De kostprijs van een HP 982X T0B30A met kleuromschrijving zwart (black) cartridge is om en nabij de €117,77 excl. de btw (dus €142,50 inclusief btw). Als je een multipack / voordeelverpakking kiest betaal je uiteindelijk zo’n €285,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met het OEM-nummer T0B30A betaal je veel minder. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge ligt beduidend lager (+/- €71,25) en ze hebben meer printcapaciteit (meer milliliters).

Ik krijg een melding van een ontbrekende cartridge, wat is de oplossing?
Het kan voorkomen dat een net nieuw patroon niet meteen werkt. Je kunt het volgende proberen: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en check of je het stukje tape hebt weggedaan. Installeer de nieuwste printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren.

Is een HP 982X T0B30A huismerk alternatief slim?
Een huismerk T0B30A alternatief nemen is vaak niet schadelijk. Namaak inkt is vaak wel 55% goedkoper in vergelijking met merk-inkt. De aanschafprijs is aantrekkelijker en de cartridges worden wél volledig gevuld met inkt. De printkwaliteit is nagenoeg hetzelfde. Het grootste nadeel is dat je te maken kunt krijgen met printerstoringen en foutmeldingen. Deze kan je normaal gesproken simpel herstellen.

Kan ik de HP 982X T0B30A inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen kan je ook helemaal zelf. Voor die werkzaamheden kan je aan de slag met een de navulinkt set die beschikbaar is voor het HP inktpatroon. Op verschillende DIY-websites kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder de capsule. Nu injecteer je de zwarte inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Dan kan je het patroon met elkaar verbinden. Ter controle achterhaal je of de bijgevulde HP inkt juist op het papier gespoten wordt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie