bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 991X M0K02AE zwart / black cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste HP 991X M0K02AE inktcartridge? Op deze webpagina tref je de meest bekende printwinkels voor goedkope cartridges. Het patroon HP 991X M0K02AE met de kleur zwart (black) kan jij toepassen voor het printen van documenten in hoogwaardige kwaliteit. Er zijn diverse opties binnen de fabrikant (merk) patronen van HP. Veel webshops zoals Vikingdirect.nl en Go4inkt verstrekken ook een assortiment aan geschikte huismerken. De verkoopprijs is erg interessant, ze bevatten meer inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€201,50
Huismerk tarieven€100,75
LeverancierHP
SoortHP 991X M0K02AE
ArtikelnummerM0K02AE
Kleurenzwart
Hoeveelheid (ml)375 milliliter
Printcapaciteit20.000 prints
EAN-code0190780843642

Goedkoopste HP 991X M0K02AE inkt kopen juli 2024

Het volume (ml) van de M0K02AE cartridge is 375 milliliter. De intensiteit is 20.000 prints. Originele merkcartridges koop je het beste online. Dat is financieel interessanter dan bij een regionale speciaalzaak. Inkclub of Totaalinkt.shop zijn suggesties voor het plaatsen van een bestelling van originele HP inktcartridges. Ze verkopen heel veel verschillende producten en jij kan terecht voor service. Over het algemeen bieden ze ook een goed huismerk.

 • De goedkoopste inkt is te koop bij verkopers zoals bol.com & Inkt-bestellen.nl.
 • Originele M0K02AE inktcartridges koop je vanaf €201,50.
 • HP imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of een multipack (voordeelverpakking) en neem geen losse modellen. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, test de diverse eco-printinstellingen (zoals snel printen) of test het gebruik van lettertypes als Courier of Calibri.
 • Op Inktaanbieding.nl vergelijk je goede verkopers waar je de beste M0K02AE cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen HP 991X M0K02AE zwart / black vergelijken
HP inktcartridges zijn best prijzig. Een dergelijke zwarte inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €221,65. Online ben je een stuk voordeliger uit. Online vind je de cartridges al voor €201,50. De meest gunstige optie is het huismerk. Deze koop je al vanaf €100,75. Lees ook het gedeelte over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
HP 991X M0K02AE originele inkt€201,50
HP 991X M0K02AE multipack (merkcartridge)€403,00
HP 991X M0K02AE huismerk inkt * €100,75
HP 991X M0K02AE huismerk duopack * €201,50
Tabel met prijzen voor de M0K02AE cartridge (black) in juli 2024. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van HP bestellen?

Meteen HP 991X M0K02AE inkt kopen? Deze cartridge (en huismerk alternatieven) zijn doorgaans goed voorradig. Zowel bij internet-aanbieders als bij gespecialiseerde winkels. Advies van de specialist: kies voor een online inktshop. Deze leveranciers hebben betrouwbare service, de meeste voorraad en hebben tevens een heel behoorlijk huismerk.

 • Retailers: Action, Hema, Bruna, Handyman, Expert, Media Markt, Primera, Jumbo.
 • Grote platformen als Wehkamp, Bol.com, Fonq, Blokker, Amazon, Coolblue hebben ook een uitstekend aanbod.
 • De grote inktwebshops als Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, hebben de beste ondersteuning en hebben vaak interessante kortingsacties.
hp-991x-m0k02ae-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte M0K02AE inkt van HP bestellen via internet

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De HP 991X M0K02AE originele zwarte inktcartridge is dan wat wij aanraden. Deze cartridges worden geproduceerd door HP en leveren de mooiste afdrukken. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je krijgt geen storende foutcodes. De beste optie als je wilt printen in hoge kwaliteit en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele inktcartridges van HP bieden de beste kwaliteit prints.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen hinderlijke foutmeldingen of storingen. Ze werken altijd.
 • Een belangrijk nadeel van originele cartridges is dat het vrij duur is (gemiddeld kost het €201,50).

HP 991X M0K02AE huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Overweeg dan namaak-inkt van derde fabrikanten. Het M0K02AE huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. Deze besparing is mogelijk dankzij cartridges die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze inktpatronen volledig worden gevuld. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Ons advies als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • HP 991X M0K02AE zwart / black huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat imitatie producten meer inkt bevatten dan originele producten.
 • De kwaliteit van de afdrukken is uitstekend (vooral als je veel in zwart print).
 • De schaduwkant van namaak inkt is dat je ongemak kunt ervaren door storingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je de zwart inkt van HP geplaatst maar weigert de printer om af te drukken? In de onderstaande tabel bekijk je de meest voorkomende issues inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Dit zien we vaak bij namaak-inkt. Klik op “doorgaan” want meestal kan je gewoon printen.
Geen cartridge gevonden.Controleer nog eens of je het ontluchtingslabel hebt weggedaan en maak de cartridge schoon met een droge doek.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Controleer of de cartridges juist zijn geplaatst en selecteer het onderhoudsprogramma.
De inkt is uitgedroogd.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Een goede oplossing is om elke week een testpagina te printen.
Een lekkende inktcartridge.Stop de afdruktaak, haal de betreffende cartridges uit de printer en reinig de printer grondig. Plaats altijd een nieuw product.
Gangbare issues aangaande HP 991X M0K02AE inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Hoe duur is de HP 991X M0K02AE inktcartridge ?
De kostprijs van een HP 991X M0K02AE bedoeld voor de kleur zwart (black) cartridge is ongeveer €166,53 excl. btw (wat neerkomt op €201,50 inclusief btw). Zodra je een duopack of voordeelverpakking bestelt moet je denken aan €403,00. Door te printen met een huismerk cartridge met de code M0K02AE betaal je een veel lagere prijs. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge is voordeliger (+/- €100,75) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer inhoud).

De cartridge wordt niet herkend, wat kan ik doen?
Er zijn voorvallen waarbij een gloednieuwe inktcartridge niet wordt herkend. Je kunt een aantal dingen proberen: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en onderzoek of je het lipje verwijderd hebt. Onderzoek de printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en start het interne reinigingsprogramma.

Is het HP 991X M0K02AE huismerk alternatief interessant?
Een huismerk M0K02AE alternatief kiezen is in de regel niet schadelijk. Namaak inkt is soms wel 65% goedkoper in vergelijking met originele producten. De aanschafprijs is gunstiger en de patronen bevatten meer inkt. De kwaliteit is praktisch dezelfde. Het belangrijkste nadeel is dat je wordt geconfronteerd met foutmeldingen of storingen. Dit kan je normaal gesproken simpel verhelpen.

Voor een voordelige prijs de HP 991X M0K02AE inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je met een beetje ervaring zelf doen. Om dat te doen werk je met een handige navulset inclusief inkt voor het HP inktpatroon. Op verschillende DIY-websites kan je achtergrondinformatie opzoeken: Je haalt de cartridge uit elkaar. Hierna injecteer je de zwarte inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Daaropvolgend kan je het product opnieuw assembleren. Als laatste controleer je of de vernieuwde HP inkt op de juiste manier werkt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie