bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 991A M0J86AE zwart / black cartridge

Interesse in de goedkoopste HP 991A M0J86AE inktcartridge? Via Inktaanbieding.nl bekijk je de meest populaire shops voor verrassend voordelige cartridges. De HP 991A M0J86AE met de kleur zwart (black) kan jij toepassen voor jouw zakelijke documenten. Je kunt kiezen uit “echte” cartridges van HP. Veel aanbieders als bijvoorbeeld inktknaller.nl of Inkclub leveren ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs ligt een stuk lager, ze bevatten meer ML inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€132,50
Huismerk tarief€66,25
LeverancierHP
ModelHP 991A M0J86AE
ProductnummerM0J86AE
Kleur omschrijvingzwart
Volume (ml)187 milliliter
Effectiviteit16.000 prints
EAN-code0190780843604

Goedkoopste HP 991A M0J86AE inkt kopen december 2023

De hoeveelheid (ml) van de M0J86AE cartridge is 187 milliliter. Het printvermogen is 16.000 prints. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Dit is stukken voordeliger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Inktshop.nl & Handyman.nl zijn erkende verkooppunten voor het aanschaffen van originele HP inktcartridges. Ze bieden een gigantisch aanbod en staan bekend om hun goede klantenservice. Standaard hanteren zij ook een voordelig huismerk.

 • De beste inkt is te koop bij verkopers als Inkt.nl of printerinktshop.nl.
 • Originele M0J86AE inktcartridges koop je online vanaf €132,50.
 • HP imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel ze niet los (per 1). De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Adviezen om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, kies de voordelige eco-printinstellingen (o.a milieuvriendelijk) of selecteer een zuinig lettertype als Ecofont Sans & Calibri.
 • Op Inktaanbieding.nl klik je eenvoudig door naar geschikte webshops waar je moeiteloos M0J86AE cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen HP 991A M0J86AE zwart / black vergelijken
HP inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit model zwarte inktcartridge kent een vanafprijs van €145,75. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Hier betaal je gemiddeld €132,50. De gunstige optie is het eigen huismerk. Deze is er omgerekend al voor €66,25. Bekijk ook info over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
HP 991A M0J86AE originele inkt€132,50
HP 991A M0J86AE multipack (merkcartridge)€265,00
HP 991A M0J86AE huismerk inkt * €66,25
HP 991A M0J86AE huismerk duopack * €132,50
Prijstabel voor de M0J86AE cartridge (black) in december 2023. * Disclaimer: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van HP aanvragen?

Gelijk HP 991A M0J86AE inkt bestellen? Dit cartridgetype of huismerk alternatieven hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via internet als bij kantoorwinkels. Ons advies: kies voor een webwinkel die zich focust op inkt. Deze leveranciers bieden de beste service, hebben de snelste levertijd en leveren normaal gesproken een heel behoorlijk huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Handyman, Albert Heijn, Action, Bruna, Media Markt, Jumbo, Primera, Expert.
 • Grote webwinkels als Blokker, Fonq, Amazon, Ebay, Coolblue, Wehkamp zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Toonaangevende inktshops als Inktwereld.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, hebben een handige zoektool en hebben de beste acties en kortingen.
hp-991a-m0j86ae-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte M0J86AE inkt van HP bestellen via internet

Wil jij gewoon de beste inkt? De HP 991A M0J86AE originele zwarte inktcartridge is dan wat je zoekt. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van HP en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. De patronen doen altijd en je hebt niet te maken met storende foutcodes. Onze aanbeveling als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele patronen van HP zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen frustrerende storing en meldingen. Ze werken altijd.
 • De schaduwkant van merk cartridges is de hoge prijs (gemiddeld kost het €132,50).

HP 991A M0J86AE huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Koop dan eens klooninkt van een ander merk. Het M0J86AE huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Dit heeft te maken met een fors lagere adviesprijs en doordat deze patronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste optie als je vooral goedkoop wilt printen.

 • HP 991A M0J86AE zwart / black huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Dat komt met name omdat ze meer inkt bevatten in vergelijking met inkt van het merk zelf.
 • De printkwaliteit is vergelijkbaar (zeker in zwart-wit).
 • Een minpunt van imitatie inkt is dat je last hebt van storingen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je deze zwart inkt van HP verwisseld maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de tabel hieronder zie je de meest gangbare afdrukproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is leeg.Komt soms voor bij namaak-inkt. Negeer de melding en hervat de afdruktaak.
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Loop nog eens na of je het beschermingsmateriaal verwijderd hebt en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Controleer of de cartridges juist zijn geplaatst en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
Printerinkt is uitgedroogd.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Het is ook een idee om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
Het inktpatroon lekt.Stop de afdruktaak, haal alle cartridge uit de printer en reinig de complete printer. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Algemene printproblemen bij de HP 991A M0J86AE inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Wat is de verkoopprijs van de HP 991A M0J86AE inktcartridge ?
De adviesprijs van de HP 991A M0J86AE met kleur zwart (black) cartridge is om en nabij de €109,50 excl. btw (wat neerkomt op €132,50 inclusief de btw). Als je een voordeelverpakking / multipack prefereert liggen de kosten op zo’n €265,00. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met de code M0J86AE betaal je een veel lagere prijs. De prijs van de deze huismerk-cartridges ligt lager (+/- €66,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer volume).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, moet moet ik doen?
Er zijn voorvallen waarbij een nieuw inktpatroon niet wordt herkend. Probeer eerst de volgende tips & tricks: controleer of het patroon juist geplaatst is, en check of je het beschermingsmateriaal hebt losgemaakt. Installeer de nieuwste printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en bekijk de status van de printkop.

Is een HP 991A M0J86AE huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Het huismerk M0J86AE alternatief aanschaffen is vaak niet verkeerd. Namaak inkt is +/- 60% goedkoper in verhouding tot merk-inkt. De aanschafprijs is aantrekkelijker en deze patronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de printadrukken is vergelijkbaar. Houd er wel rekening mee dat er sprake kan zijn van foutmeldingen of storingen. Dit kan je veelal snel verhelpen.

Kan ik vanuit huis de HP 991A M0J86AE inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen kan je zelf ook thuis doen. Hiervoor kan je aan de slag met een navulinkt set die ontwikkeld is voor het HP inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites kun je verdere uitleg zoeken: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. Daarna injecteer je de zwarte inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Afsluitend kun je alles weer in elkaar klikken. Als laatste test je of de nagevulde HP inkt op de juiste manier werkt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie