bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 982A T0B26A zwart / black cartridge

Wil jij ook de goedkoopste HP 982A T0B26A inktcartridge? Via onze vergelijker bieden wij goede verkopers voor spotgoedkope cartridges. Het artikel HP 982A T0B26A bedoeld voor de kleur zwart (black) is ideaal voor documenten met heldere zwarte tekst. Het meest voor de hand liggend zijn de fabrikant (merk) patronen van HP. Diverse verkooppunten zoals bijvoorbeeld Mediamarkt.nl of Inktshop.nl bezorgen ook een gigantisch aanbod huismerken. Deze zijn een stuk goedkoper, ze hebben doorgaans meer milliliters en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€85,50
Huismerk prijzen€42,75
LeverancierHP
ModelHP 982A T0B26A
SeriecodeT0B26A
Kleurzwart
Hoeveelheid (ml)106 milliliter
Effectiviteit10.000 prints
EAN0190781050087

Goedkoopste HP 982A T0B26A inkt bestellen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de T0B26A cartridge is 106 milliliter. Het printvermogen is 10.000 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Dat kan daar qua prijs veel gunstiger dan bij een plaatselijke verkoper. Inktcartridge store & printerinktshop.nl zijn suggesties voor het plaatsen van een bestelling van originele HP inktcartridges. Ze hebben heel veel verschillende producten en jij kan terecht voor service. Gewoonlijk voorzien ze ook in een aantrekkelijk huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is te bestellen via aanbieders als coolblue.nl of Paradigit.
 • Originele T0B26A inktcartridges haal je in huis vanaf €85,50.
 • HP imitatie inkt kost vaak maar de helft. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel ze niet los (per 1). De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (denk dan aan printen in concept) of selecteer een zuinig lettertype als Ecofont Sans & Calibri.
 • Via deze site vind je de directe links naar geschikte winkels waar je probleemloos en snel T0B26A cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen HP 982A T0B26A zwart / black vergelijken
HP inktcartridges zijn niet goedkoop. Dit soort zwarte inktcartridge kent een vanafprijs van €94,05. Bij de inktshops is het goedkoper en kost het om en nabij de €85,50. De meest betaalbare optie is het eigen huismerk. Deze zijn er al vanaf €42,75. Spring verder naar: de plus- en minpunten van huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
HP 982A T0B26A originele inkt€85,50
HP 982A T0B26A multipack (merkcartridge)€171,00
HP 982A T0B26A huismerk inkt * €42,75
HP 982A T0B26A huismerk duopack * €85,50
Overzicht met prijzen van de T0B26A cartridge (black) in juli 2024. * Disclaimer: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van HP aanvragen?

Gelijk HP 982A T0B26A inkt kopen? Deze cartridge (en eigen-merk alternatieven) bieden veel winkels aan. Zowel bij internet-aanbieders als bij boekhandels. Kooptip: kies voor een online inktspeciaalzaak. Zij bieden altijd ondersteuning, kunnen snel thuisbezorgen en leveren tevens een kwalitatief huismerk.

 • Winkels in de buurt: Albert Heijn, Hema, Handyman, Bruna, Kruidvat, Expert, Media Markt, Primera.
 • Bekende webshops als Bol.com, Blokker, Fonq, Amazon, Coolblue, Wehkamp bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Echte inktspecialisten als Inktweb.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden een top-service en stunten regelmatig met hoge kortingen.
hp-982a-t0b26a-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte T0B26A inkt van HP bestellen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De HP 982A T0B26A originele zwarte inktcartridge is dan wat wij aanraden. Deze cartridges worden gemaakt door HP en je bent verzekerd van de beste afdruk. De inktpatronen passen altijd en je wordt niet lastig gevallen met frustrerende foutmeldingen of storingen. De beste optie als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele patronen van HP zorgen voor het beste resultaat.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen hinderlijke foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
 • Het nadeel van originele merkcartridges is de relatief hoge prijs (gemiddeld kost het €85,50).

HP 982A T0B26A huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Overweeg in dat geval eens klooninkt van derden. Het T0B26A huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en is fors goedkoper. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door cartridges die simpelweg goedkoper zijn en omdat de inktpatronen tot de rand gevuld worden met inkt. Meer inkt voor minder geld. Onze tip als je met name let op de prijs.

 • HP 982A T0B26A zwart / black huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dat komt met name omdat huismerkproducten meer inkt bevatten ten opzichte van originele producten.
 • De kwaliteit is bijna net zo goed (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Het nadeel van klooninkt is dat je hinder kunt hebben van foutmeldingen of storingen.

Issues bij het vervangen van de cartridges

Heb je de (huismerk) zwart inkt van HP vervangen maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de volgende tabel bieden we een overzicht met de meest gangbare cartridge problemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Komt vaak voor bij huismerk-inkt. Sluit de pop-up en probeer een testafdruk te maken .
Geen cartridge gevonden.Controleer nog eens of je de beschermingstape weg hebt gehaald en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Check of je cartridges goed in de printer zitten en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
De printerinkt droogt uit.Start handmatig het reinigingsprogramma op om de printkop weer vrij te maken. Het is nog beter om de testpagina maandelijks af te drukken.
Er lekt inkt in de printer.Wacht met het afdrukken, haal alle cartridge uit de printer en maak alles direct goed schoon. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Veel voorkomende afdrukproblemen met de HP 982A T0B26A inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Hoe duur is de HP 982A T0B26A inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de HP 982A T0B26A met de kleur zwart (black) cartridge is om en nabij de €70,66 excl. de btw (dat maakt €85,50 inclusief btw). Zodra je een voordeelverpakking / multipack prefereert liggen de kosten op zo’n €171,00. Met een huismerk cartridge met de fabrikantcode T0B26A ben je doorgaans voordeliger uit. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges is aantrekkelijker (+/- €42,75) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer inkt).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, wat is het stappenplan?
Af en toe valt het voor dat een nieuw patroon het niet doet. Dat is op de volgende manier op te lossen: achterhaal de status van de patronen in de printer, en bekijk of je het plakkertje helemaal hebt verwijderd. Loop de printersoftware na of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en reinig de printkop.

Is een HP 982A T0B26A huismerk alternatief slim?
Het huismerk T0B26A alternatief kiezen is vaak een juiste beslissing. Namaak inkt in om en nabij de 55% goedkoper in vergelijking met originele merkinkt. De aanschafprijs is gunstiger en deze cartridges bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit van de printjes is uitstekend. Een negatieve kant is dat je wordt geconfronteerd met foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je normaliter zelfstandig herstellen.

Kan ik vanuit huis de HP 982A T0B26A inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je ook helemaal zelf. Daarvoor koop je een handige navulset inclusief inkt voor het HP inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites is een groot aantal tips te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. Daarna spuit je de zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Later kun je alles weer met elkaar verbinden. Als check bekijk je of de nagevulde HP inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie