bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 963 3JA26AE zwart / black cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste HP 963 3JA26AE inktcartridge? Op deze webpagina bekijk je de populairste verkopers voor verrassend goedkope cartridges. Het product HP 963 3JA26AE met kleuromschrijving zwart (black) kun je gebruiken voor het afdrukken van diepzwarte teksten en strakke lijnen. Populair zijn de verschillende merkartikelen van HP. Diverse inktwebshops zoals bijvoorbeeld Staples of Inktshop.nl verstrekken ook een gigantisch aanbod huismerken. Deze zijn een stuk goedkoper, ze hebben een grotere inhoud inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€25,50
Huismerk prijs€12,75
MerkHP
ArtikelHP 963 3JA26AE
Productnummer3JA26AE
Kleurzwart
Hoeveelheid (ml)24,09 milliliter
Effectiviteitonbekend
EAN0192545866460

Goedkoopste HP 963 3JA26AE inkt kopen juli 2024

De inhoud (ml) van de 3JA26AE cartridge is 24,09 milliliter. De printomvang is onbekend. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Je krijgt het dan qua prijs veel gunstiger dan in de winkel. Inkclub en inktknaller.nl zijn erkende verkooppunten waar jij kunt zoeken naar originele HP inktcartridges. Ze beschikken over een gigantisch aanbod en jij kan terecht voor service. Vaak beschikken ze over een goed huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is aan te schaffen bij bedrijven als Inkt.nl of Handyman.nl.
 • Originele 3JA26AE inktcartridges koop je online vanaf €25,50.
 • HP imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of een multipack (voordeelverpakking) en geen losse verpakkingen. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Andere tips om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, kies de voordelige eco-printinstellingen (onder ander milieuvriendelijk) & probeer lettertypes zoals Century Gothic en Calibri.
 • Via deze site klik je eenvoudig door naar goede inktshops waar je probleemloos en snel 3JA26AE cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen HP 963 3JA26AE zwart / black vergelijken
HP inktcartridges kunnen best duur zijn. Deze zwarte inktcartridge kost in de winkel al snel €28,05. Online ben je een stuk voordeliger uit. Hier betaal je gemiddeld €25,50. De meest gunstige optie is het huismerk (imitatie inkt). Daarvoor moet je denken aan €12,75. Ook relevant: de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
HP 963 3JA26AE originele inkt€25,50
HP 963 3JA26AE multipack (merkcartridge)€51,00
HP 963 3JA26AE huismerk inkt * €12,75
HP 963 3JA26AE huismerk duopack * €25,50
Prijsoverzicht van de 3JA26AE cartridge (black) in juli 2024. * Voorwaarden: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van HP aanschaffen?

Direkt HP 963 3JA26AE inkt bestellen? Deze inkt (en eigen-merk alternatieven) zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij online bedrijven als bij kantoorspeciaalzaken. Tip van onze medewerkers: bezoek een een inkt-speciaalzaak op internet. Zij hebben verstand van zaken, bezorgen supersnel aan huis en bieden normaal gesproken een heel behoorlijk huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Action, Hema, Albert Heijn, Bruna, Primera, Expert, Media Markt, Kruidvat.
 • Grote nationale winkels als Bol.com, Coolblue, Amazon, Wehkamp, Fonq, Blokker breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Populaire inktaanbieders als Inkt.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste service en hebben doorgaans de beste deals.
hp-963-3ja26ae-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte 3JA26AE inkt van HP kopen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De HP 963 3JA26AE originele zwarte inktcartridge is dan de beste koop. Deze cartridges worden geproduceerd door HP en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. De inktpatronen passen altijd en je wordt niet lastig gevallen met frustrerende storingscodes en foutmeldingen. De beste keuze als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en niet van gepruts houdt.

 • Originele inktcartridges van HP zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen frustrerende storingscodes en foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
 • Het ongunstige van merkcartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddelde kosten liggen op €25,50).

HP 963 3JA26AE huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Kies dan voor imitatie inkt van goedkope merken. Het 3JA26AE huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is soms wel de helft zo goedkoop. De besparing komt tot stand door een hele lage prijs per cartridge en doordat deze producten meer inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Ons advies als je vooral goedkoop wilt printen.

 • HP 963 3JA26AE zwart / black huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Het grootste voordeel is dat ze meer inkt bevatten als je het vergelijkt met originele inktpatronen.
 • De printkwaliteit is verrassend goed (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Het belangrijkste nadeel van klooninkt is dat je last hebt van errors of foutmeldingen.

Issues bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je intussen de zwart inkt van HP vervangen maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In het onderstaande overzicht staan bekende cartridge problemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is leeg.Gebeurt vaak bij imitatie inkt. Klik op “doorgaan” want meestal kan je gewoon printen.
Geen cartridge gedetecteerd.Controleer of je het plakkertje weg hebt gehaald en gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Check of je cartridges goed in de printer zitten en begin met het standaard onderhoud.
Last van opgedroogde inkt.Zoek naar het reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Een alternatief is om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
De cartridge lekt inkt.Stop het printen meteen, klik de cartridge uit de gleuven en maak de houder schoon. Download het retourformulier en stuur het terug.
Bekende issues met betrekking tot HP 963 3JA26AE inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Wat is prijs van de HP 963 3JA26AE inktcartridge ?
De adviesprijs van de HP 963 3JA26AE met de kleur zwart (black) cartridge is doorgaans +/- €21,07 excl. de btw (dat is €25,50 inclusief de btw). Als je een multipack of voordeelverpakking selecteert betaal je ongeveer €51,00. Door te printen met een huismerk cartridge met de fabrikantcode 3JA26AE ben je doorgaans voordeliger uit. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges is voordeliger (+/- €12,75) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer inkt).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, hoe los ik dit op?
Soms gebeurt het dat een net nieuw inktpatroon het niet doet. Je kunt het volgende proberen: loop de patronen in de printer na, en check of je het ontluchtingslabel juist verwijderd hebt. Loop de printersoftware na of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en inspecteer de printkop goed.

Is een HP 963 3JA26AE huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Een huismerk 3JA26AE alternatief bestellen is een veel gevallen zeer interessant. Namaak inkt is doorgaans 60% goedkoper vergeleken met originele inktpatronen. De aanbiedingsprijs is voordeliger en deze inktpatronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de printjes is vrijwel hetzelfde. Vervelend is wel dat je soms te maken hebt met errors of foutcodes. Dit kan je normaal gesproken zelf herstellen.

Hoe kan ik snel de HP 963 3JA26AE inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen kan je ook helemaal zelf. Voor dit karwei bestel je een handige navulset inclusief inkt voor het HP inktpatroon. Online vind je precies hoe dit werkt: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. Daarna injecteer je de zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Afsluitend mag je alles terugzetten in originele staat. Ter controle check je of de bijgevulde HP inkt goed op het papier komt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie