bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Inkt HP Photosmart C5270

Probleemloos inkt voor de HP Photosmart C5270 bestellen en laten bezorgen? Middels onze vergelijker bekijk je de meest geschikte webshops en aantrekkelijke acties voor toners en inktcartridges die passen in je printer. Zo scoor je eenvoudig goedkope kleureninkt (cyaan, magenta, geel) en vanzelfsprekend zwarte inkt die geldig zijn voor de photosmart c5270 in februari 2023. Daarbij bekijk je op deze pagina printer bespaartips, specificaties inzake klooninkt & printfouten en errorcodes.

 • Inktcartridges worden al aangeboden vanaf €11,50.
 • Er zijn in de basis 4 kleuren voor de photosmart c5270: Roze (Magenta), Geel (Yellow), Blauw (Cyaan) en Zwart.
 • Maak een keuze uit het huismerk of originele inkt van HP.
 • Alternatieve inkt is lager geprijsd en bevat een grotere inhoud inkt. Reken op een besparing tot wel 65%.
 • Een populair artikel is de HP 350XL + HP 351XL Voordeelbundel.
 • Tip: neem een voordeelverpakking voor extra voordeel.

Inhoud: Overzicht goedkoopste inkt voor HP Photosmart C5270 | Tips om te besparen op de printkosten | Welke inkt is goed voor een photosmart c5270? | Uitleg + info over inkt vervangen | Huismerk inkt gebruiken | Veelgestelde vragen (en antwoorden)

MerkHP
Printerseriephotosmart
Modelnummerc5270
Type printerInkjet
Vaak gekozen cartridgeHP 350XL + HP 351XL Voordeelbundel
Verkoopprijs €€

Goedkoopste HP Photosmart C5270 printerinkt bestellen (februari 2023)

Printen is best kostbaar. Een gewone print met tekst (zwart-wit) kost zo’n €0,05 – €0,06 en een gekeurde rond de €0,10 – €0,12 per printje. Door te kiezen voor de goedkoopste HP Photosmart C5270 cartridges kan je al snel vele tientallen euro’s besparen. Een bezoek brengen aan een kleine plaatselijke winkel voor nieuwe inkt is in de regel een dure aangelegenheid. Er is veel geld te besparen als je bij een webwinkel koopt. Dit blijkt keer op keer uit de jaarlijkse test van de Consumentenbond. Dit geldt in het bijzonder voor HP originele merktoners en merkcartridges. In onderstaand overzicht check je erkende webwinkelswaar je zonder problemen binnen enkele minuten de juiste inkt kunt vinden. Per webshop beschrijven we of ze hervulbare inkt of ook originele a-merk producten bezorgen.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

Zes tips voor goedkoper printen
Printen voor een gunstig tarief met de photosmart c5270? In onderstaande opsomming bekijk je verschillende tips zodat jij vanaf nu nog goedkoper kunt printen.

 • Neem huismerk inkt. De printkwaliteit is vergelijkbaar en je bespaart tot wel 50%.
 • Kies indien mogelijk voor zwart-wit printen. Het gebruik van kleureninkt is duurder.
 • Kies de voordelige printinstellingen. Bij het printen kan je kiezen voor opties als eco-stand. De print zal iets minder donker zijn, alleen je inktverbruik daalt al gauw met 10%.
 • Overweeg een lettertype als Century Gothic en Calibri.
 • Stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen. Dit zorgt voor minder papierverspilling.
 • Haal de stekker uit de printer wanneer deze niet wordt gebruikt. Zo vermijd je dat de printer te vaak reinigt (wat weer inkt kost).

Welke inkt kan in een photosmart c5270?

Ontvang je een berichtje dat dat de voorraad inkt te laag is? Tip: Deze berichten blijken vaak niet te kloppen. Vervang nooit direct de inkt. Zorg dat je een nieuwe cartridge/toner achter de hand hebt en ververs deze op het moment dat de prints niet meer goed leesbaar zijn.

De all-in-one HP Photosmart C5270 is een zogeheten inkjetprinter. Het maakt gebruik van cartridges. Check eerst welke kleur (geel, magenta, cyaan of zwart) vervangen dient te worden. Ook informeer je welk type inkt past. Dit kun je moeiteloos zelf doen.

 1. Je kunt het handigste zoeken op cartridgenummer / fabriekscode. Dit is te vinden op het patroon dat nu in de printer zit.
 2. Je kunt ook zoeken op printer. Voor jouw printer is dat c5270 uit de serie photosmart van HP.
 3. Neem een handleiding door; hierin is alles wat je moet weten te vinden.

Bij diverse online leveranciers als Sneltoner.nl en inktknaller.nl kom je vaak uit bij een goedkoper huismerk. Deze zijn scherp geprijsd en bevatten een grotere inhoud inkt. Een uitgebreidere uitleg lees je hier.

TypeKleurInfo
HP Photosmart C5270 CyaanBlauwBlauwe inkt voor o.a. Groenblauw of RAL 5012.
HP Photosmart C5270 MagentaRozeRoze inkt voor tinten als Tomaatrood of RAL 3020.
HP Photosmart C5270 YellowGeelGele inkt voor kleuren als Zwavelgeel of RAL 1018.
HP Photosmart C5270 Key / BlackZwartZwarte inkt voor eenvoudige tekstpagina’s.
Tabel met verschillende inktcartridges voor de photosmart c5270.

Werkende cartridges passend in de photosmart c5270.
Onze expert heeft de volgende gevonden die werken met deze printer.

 1. HP 363XL Voordeelbundel
 2. HP 363XL inktcartridge Zwart
 3. HP 363XL inktcartridge Cyaan
 4. HP 363XL inktcartridge Magenta
 5. HP 363XL inktcartridge GeelHP 363XL inktcartridge Foto cyaan
 6. HP 363XL inktcartridge Foto magenta


Voordelige HP Photosmart C5270 cartridge vervangen

Heb jij nieuwe inkt binnen gekregen? Dan kan je beginnen met de cartridge te verwisselen. Onderstaand is er adviezen met een concrete uitleg.

Uitleg cartridges photosmart c5270 vervangen

 1. Welke kleuren vervangen?

  Je computer of laptop zal een melding tonen met info over de CMYK-patronen inhoud.

 2. Lege cartridge verwijderen

  Open het middengedeelte van de printer en haal de oude patronen uit het device. Deze gooi je niet in de grijze container. Let op: dit behoort tot chemisch afval.

 3. Nieuwe inkt uit de verpakking halen

  Haal de nieuwe cartridge voorzichtig uit de verpakking. Verwijder het plakkertje zoals je kunt lezen in de handleiding.

 4. Nieuwe cartridge installeren

  Plaats het inktpatroon in de sleuf (onderkant naar beneden). Zorg dat het goed vastklikt en sluit vervolgens de klep van de printer.

 5. Installatieproces

  De printer moet uiteindelijk nog het nieuwe patroon gaan valideren. Op het moment dat je dit op de juiste manier hebt gedaan toont de printer het juiste inktniveau. Een testafdruk geeft de laatste bevestiging.

printerinkt-HP Photosmart C5270

Beste HP Photosmart C5270 huismerk printerinkt kopen

Onvoldoende inkt in jouw photosmart c5270? Dan is het tijd voor nieuwe patronen. Je hebt twee opties: originele inkt van HP of huismerk cartridges. Klooninkt is tot wel 50% goedkoper, heeft 25% meer ml inhoud en heeft bijna dezelfde kwaliteit als originele inkt.

Hoe zit het met huismerk inkt?
Gerecyclede huismerk cartridges zijn ingezamelde oude merkproducten die opnieuw zijn gevuld en getest. Dit navullen gebeurt vaak door betrouwbare leveranciers en zijn fors goedkoper. Klooninkt bevat altijd meer dan 90% inhoud, wat bij de originele vaak niet gebeurt. Dankzij deze producten ga je dus veel goedkoper printen. De printkwaliteit komt overeen met originele inkt. 

Issues bij het gebruiken van een huismerk cartridge
Misschien toont de printer een foutmelding bij het in gebruik nemen van imitatie inkt. Dat komt omdat HP het liefste ziet dat jij hun originele cartridges gebruikt. Zo’n storingscode kan je negeren en wegklikken. Nog niet opgelost? Wij plaatsen hieronder een aantal oplossingen die je kunt proberen.

 1. Controleer of je de juiste imitatie cartridge hebt geplaatst.Noteer het modelnummer en check of deze strookt met de originele inkt.
 2. Trek de stekker uit de printer. Wacht even een half uurtje met opnieuw opstarten.
 3. Kijk of de inktcartridge goed is vastgeklikt.
 4. Bij het in gebruik nemen van een nieuwe printer moet je dikwijls eerst een keer printen met de originele inkt. Pas daarna wordt het gedoogd om voor alternatieve inkt te kiezen.
 5. Onderzoek of je het beschermingsmateriaal los hebt gemaakt.
 6. Gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten te cleanen.
 7. Gebruik altijd de nieuwste software en drivers. Deze vind je op de website van HP.
 8. Reinig de printkop.

Veelgestelde vragen (FAQ)

De printer print geen zwart omdat de kleur op is, hoe los ik dat op?
Sommige printers blokkeren de zwart-wit functie in het geval dat de kleureninkt op is. Dat is niet erg handig. Gelukkig zijn er verschillende oplossingen. Kies allereerst bij de printerinstellingen voor zwart-wit. Heeft je printer die keuze niet? Plak een zwart tapeje op het plastic venstertje van de lege HP Photosmart C5270 cartridge.

Zit er een programma voor inkt reinigen op de photosmart c5270?
Het gros van de apparaten gebruiken een reinigingsprogramma voor de printkop. Op deze manier blijft de printer mooie afdrukken maken. Soms de HP cartridges er even in en uit halen kan ook helpen. Je apparaat geeft zelf aan wanneer het reinigingsprogramma moet worden uitgevoerd. Ook wanneer de printer inactief is wordt het onderhoud uitgevoerd.

Kan ik de inkt voor de HP Photosmart C5270 bijvullen?
In diverse webwinkels zijn navulbare artikelen in voorraad. Dit zijn concreet hervulbare cartridges / toners die zelfstandig eenvoudig bij te vullen zijn met navulinkt. In de regel kan je dit ook laten uitvoeren door computerwinkels die hierin gespecialiseerd zijn. Deze specialisten verstrekken budget namaak producten en geen originele HP cartridge-inkt.

Waar kan ik actuele software en drivers downloaden voor de photosmart c5270?
Jouw all-in-one printer aansluiten en installeren hoeft niet zo frustrerend meer te zijn. Gewoonlijk detecteert jouw Mac of windows PC de printer binnen een minuut. Het snelst gaat dit met behulp van de geldige printersoftware. De meest recente versie vind je via het downloadcentrum van HP. De erkende printer drivers voor de photosmart c5270 staan voor je klaar op de website van HP. Op de downloadpagina tref je voorts extra info zoals een gebruiksaanwijzing, info over het reinigingsprogramma en advies over storingen.

Wat kan ik doen bij error codes en storingen bij de photosmart c5270?
Een printerstoring is ergerlijk en komt altijd ongelegen. De printer laat foutcodes zien. Dergelijke error-codes zijn op te zoeken via de website van de leverancier. Veel voorkomende HP Photosmart C5270 storingen zijn; slechte verbinding met mobiele apparaten, vastgelopen papier, geen inkt, reiniging, printkop fout, slecht leesbare tekst, cartridgeprobleem, langzaam, wil niet printen, afdrukken kost veel inkt.

Hoe kan ik de printer in het netwerk opnemen?
De nieuwste HP printers en scanners bieden je Airprint en Wifi zodat je ook draadloos kunt afdrukken. Dat wil zeggen dat je ook kunt printen zonder kabel aan de PC of laptop. De photosmart c5270 WiFi printer bespaart je dus heel veel tijd. Evenzeer kan je ook een afdruk maken via de app op je telefoon of tablet.

Wat zijn de voordelen van een inkt abonnement?
Er bestaan verschillende leveranciers waar je een maandelijks inkt abonnement kunt nemen. Je krijgt dan maandelijks, om de paar maand of wanneer de inkt bijna op is een nieuwe goedkope cartridge. Op die manier zit je nooit met een leeg inktpatroon en kun jij ervan op aan dat de printer je niet laat zitten. Maak een keuze uit velerlei cartridge abonnementen. Van een lage prijs (25-50 prints per maand) tot exclusief (meer dan 1000 prints per maand).

Plaats een reactie