bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Lexmark 12N0771 zwart / black toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste Lexmark 12N0771 inkt toner? Op www.inktaanbieding.nl bieden wij geschikte inktshops voor extra goedkope toners. Het product Lexmark 12N0771 toner zwart met de kleur zwart (black) komt van pas bij het afdrukken van al jouw dagelijkse documenten. Denk dan aan echte merkartikelen van Lexmark. Flink wat printshops zoals Inktbaas.nl en Easy-ink bieden ook een assortiment aan geschikte huismerken. Deze zijn veel lager geprijsd, er zit meer inkt in en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€255,50
Huismerk verkoopprijs€127,75
MerkLexmark
ProductLexmark 12N0771 toner zwart
Serienummer12N0771
Kleurzwart
Printvermogen14.000 prints
EAN-nummer0734646567718

Goedkoopste Lexmark 12N0771 inkt bestellen oktober 2022

De capaciteit van de 12N0771 toner is 14.000 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Je krijgt het dan veel gunstiger als je het vergelijkt met fysieke winkels. 123inkt & Paradigit zijn gespecialiseerde webshops waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Lexmark toners. Ze faciliteren duizenden producten en jij kan terecht voor service. Meestal hanteren zij ook een prima huismerk.

 • Inkt aanbiedingen schaf jij aan via verkopers als replacedirect & Mediamarkt.nl.
 • Originele 12N0771 inkt toners kosten je ongeveer €255,50.
 • Lexmark imitatie inkt kost vaak maar de helft. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of een multipack (voordeelverpakking) i.p.v. enkele verpakkingen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Onze tips om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, loop alle eco-printinstellingen na (bijvoorbeeld printen in concept) of kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Century Gothic of Calibri.
 • Via onze website klik je direct door naar betrouwbare webwinkels waar je eenvoudig 12N0771 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Lexmark 12N0771 toner zwart vergelijken
Lexmark toners kunnen best duur zijn. Dit soort zwarte tonercartridge kent een vanafprijs van €281,05. In de webshops is dat voordeliger. Hier zijn ze er al vanaf €255,50. Een optie met een scherpere prijs is huismerk-inkt. Deze kosten komen neer op zo’n €127,75. Ook relevant: voordelen en gevaren van huismerk toners. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Lexmark 12N0771 toner zwart originele inkt€255,50
Lexmark 12N0771 toner zwart multipack (merk toners)€511,00
Lexmark 12N0771 toner zwart huismerk inkt * €127,75
Lexmark 12N0771 toner zwart huismerk duopack * €255,50
Prijsindicatie van de prijs voor een 12N0771 tonercartridge (black) in oktober 2022. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Lexmark aanschaffen?

Snel Lexmark 12N0771 inkt kopen? Deze inkt (en eigen-merk alternatieven) zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via internetshops als bij winkeliers. Belangrijk: koop altijd bij een online inktshop. Deze shops hebben betrouwbare service, een grote voorraad en hebben bovendien een goed huismerk.

 • Lokale winkels: Albert Heijn, Action, Handyman, Bruna, Media Markt, Expert, Primera, Jumbo.
 • Bekende webshops als Ebay, Blokker, Bol.com, Fonq, Coolblue, Amazon verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Erkende inktaanbieders als Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl bieden het grootste aanbod, bieden een top-service en hebben de beste aanbiedingen.
lexmark-12n0771-zwart-black-toner

Originele zwarte 12N0771 inkt van Lexmark bestellen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Lexmark 12N0771 toner zwart originele zwarte toner is in dat geval een aanrader. Deze toners worden geproduceerd door Lexmark en bieden de hoogste printkwaliteit. De patronen werken altijd en je krijgt geen storende foutmeldingen of storingen. De beste koop als je hoge kwaliteit prints wilt en je niet houdt van gedoe.

 • Originele inktpatronen van Lexmark leveren de mooiste printjes.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen lastige storingen en foutcodes. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • De schaduwkant van merktoners is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €255,50).

Lexmark 12N0771 toner zwart huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Bestel dan eens namaak-inkt van een ander merk. Het 12N0771 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lagere verkoopprijs en omdat deze patronen volledig worden gevuld. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. Een aanrader als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Lexmark 12N0771 huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat je meer inkt krijgt als je het vergelijkt met inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder (helemaal als je het meest in zwart print).
 • De negatieve kant van imitatie inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutmeldingen of storingen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van je toners

Heb je de (huismerk) zwart inkt van Lexmark verwisseld maar weigert de printer om af te drukken? In het onderstaande overzicht check je algemene problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met toner.Komt soms voor bij huismerk-inkt. Klik het venster weg en probeer gewoon te printen.
Geen toner gedetecteerd.Onderzoek of je het dopje / plastic helemaal hebt verwijderd en maak de contactpunten schoon.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Check allereerst of de toners juist geplaatst zijn en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
De inkt is uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Het is nog beter om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
De tonercartridge lekt.Stop de afdruktaak, haal alle toner uit de printer en reinig de printer grondig. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
De meest bekende toner-problemen m.b.t. Lexmark 12N0771 inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Wat is de verkoopprijs van de Lexmark 12N0771 toner zwart toner?
De gemiddelde kostprijs van de Lexmark 12N0771 bedoeld voor de kleur zwart (black) toner is standaard zo’n €211,16 excl. de btw (dat maakt €255,50 inclusief btw). Indien je een voordeelverpakking / duopack wenst moet je denken aan €511,00. Als je kiest voor een huismerk toner met de code 12N0771 kan je nog meer besparen. Het tarief voor huismerk-toners is voordeliger (+/- €127,75) en maximale aantal afdrukken is beter (gevuld met meer inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, wat nu?
Het kan voorkomen dat een net nieuw inktpatroon niet meteen werkt. Je kunt het volgende proberen: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en loop nog eens na of je het beschermingsmateriaal juist verwijderd hebt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Maak de toner schoon met een droge doek en kies voor het reinigingsprogramma.

Is het Lexmark 12N0771 toner zwart huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Een huismerk 12N0771 alternatief selecteren is normaal gesproken niet schadelijk. Namaak inkt is vaak wel 60% goedkoper ten opzichte van inkt van het merk zelf. De kostprijs is voordeliger en deze toners bevatten meer ML inkt. De printkwaliteit is vergelijkbaar. Een aandachtspunt is dat je soms te maken hebt met errors of foutmeldingen. Deze kan je normaal gesproken simpel verhelpen.

Voor een voordelige prijs de Lexmark 12N0771 toner navullen?
Een patroon bijvullen met inkt is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. In dat geval bestel je een speciale set navulinkt voor het Lexmark inktpatroon. Op verschillende websites is een groot aantal tips te vinden: Je haalt de toner uit elkaar. Vervolgens injecteer je de zwarte inkt in het reservoir. Nu mag je het product in elkaar klikken. Tenslotte bekijk je of de bijgevulde Lexmark inkt op de juiste manier werkt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie