bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PGI 1500Y 9231B001 geel / yellow cartridge

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Canon PGI 1500Y 9231B001 inktcartridge? Op www.inktaanbieding.nl helpen wij jou aan een overzicht met de beste aanbieders voor betaalbare cartridges. Deze Canon PGI 1500Y met kleurcode geel (yellow) kan jij toepassen voor perfect ogende kleurenafdrukken. Het meest voor de hand liggend zijn de merkproducten van Canon. Diverse verkooppunten zoals bijvoorbeeld Printabout.nl of Inkt.nl bezorgen ook uitstekende huismerk-artikelen. De verkoopprijs is erg interessant, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€10,50
Huismerk tarieven€5,25
LeverancierCanon
ProductCanon PGI 1500Y
Seriecode9231B001
Kleurcodegeel
Hoeveelheid (ml)4,5 milliliter
Printomvangonbekend
EAN-nummeronbekend

Goedkoopste Canon PGI 1500Y 9231B001 inkt bestellen juni 2024

De inhoud (ml) van de 9231B001 cartridge is 4,5 milliliter. De capaciteit is onbekend. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Dat is veel gunstiger dan bij een regionale speciaalzaak. Inktwereld.nl of Inkt-bestellen.nl zijn suggesties voor het kopen van originele Canon inktcartridges. Ze bieden duizenden producten en staan bekend om hun goede klantenservice. Vaak bieden ze ook een voordelig huismerk.

 • Inkt aanbiedingen koop je via internet bij webwinkels zoals bol.com en Staples.
 • Originele 9231B001 inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €10,50.
 • Canon imitatie inkt kost vaak maar de helft. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of een voordeelverpakking (multipack) en neem geen losse modellen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Adviezen om goedkoper te printen: stel de printer in op “zwart-wit”, verdiep je in de eco-printinstellingen (o.a snel-modus) of test het gebruik van lettertypes als Courier & Brush Script.
 • Via inktaanbieding.nl vergelijk je gespecialiseerde inktwebshops waar je op een gebruiksvriendelijke manier 9231B001 cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Canon PGI 1500Y 9231B001 geel / yellow vergelijken
Canon inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Deze specifieke gele inktcartridge kent een vanafprijs van €11,55. Bij online printshops kan dat voordeliger en kost het om en nabij de €10,50. De beste optie is het eigen huismerk. Deze is te bestellen v.a. €5,25. Spring verder naar: voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Canon PGI 1500Y originele inkt€10,50
Canon PGI 1500Y multipack (merkcartridge)€21,00
Canon PGI 1500Y huismerk inkt * €5,25
Canon PGI 1500Y huismerk duopack * €10,50
Prijslijst van de 9231B001 cartridge (yellow) in juni 2024. * N.b.: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Canon aanvragen?

Direkt Canon PGI 1500Y 9231B001 inkt bestellen? Dit inktpatroon of een budget huismerk alternatief kan je op veel plekken wel kopen. Zowel bij online leveranciers als in de winkel in de buurt. Kooptip: koop altijd bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze shops hebben verstand van zaken, een grote voorraad en verkopen tevens een uitstekend huismerk.

 • Winkels in de buurt: Action, Hema, Bruna, Handyman, Jumbo, Media Markt, Kruidvat, Expert.
 • Grote platformen als Ebay, Amazon, Fonq, Wehkamp, Blokker, Coolblue hebben ook een uitstekend aanbod.
 • De bekende inktwebshops als Inkt.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste service en hebben vaak de scherpste prijs.
canon-pgi-1500y-9231b001-geel-yellow-inktcartridge

Originele gele 9231B001 inkt van Canon bestellen via internet

Wil jij de mooiste printjes maken? De Canon PGI 1500Y originele gele inktcartridge is dan de beste koop. Deze cartridges worden vervaardigd door Canon en bieden de hoogste printkwaliteit. De patronen doen altijd en je wordt niet lastig gevallen met vervelende foutmeldingen of storingen. Een aanrader als je hoge kwaliteit prints wilt en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele cartridges van Canon bieden de beste kwaliteit prints.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen lastige foutmeldingen of storingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Een aandachtspunt bij merkcartridges is dat het nogal duur is (gemiddeld €10,50).

Canon PGI 1500Y huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Koop dan eens klooninkt van derde leveranciers. Het 9231B001 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Je kunt zoveel besparen door een scherpe stukprijs en omdat de patronen wél helemaal gevuld worden. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. Onze tip als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Canon PGI 1500Y 9231B001 geel / yellow huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat huismerkproducten meer inkt bevatten dan originele inktpatronen.
 • De kwaliteit van de prints is bijzonder goed (vooral als je veel in zwart print).
 • Het nadeel van namaak inkt is dat je te maken krijgt met foutcodes.

Storingen en fouten bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je intussen de geel inkt van Canon geplaatst maar kan je nog niet printen? In het schema hieronder check je de meest gangbare cartridge problemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde cartridge.Komt soms voor bij huismerk-cartridges. Klik op “ok” en check of je gewoon kunt afdrukken.
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Loop nog eens na of je het lipje goed verwijderd hebt en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Ik zie strepen op mijn printjes.Kijk allereerst of de cartridges goed vast zitten en voer het onderhoudsproces uit.
Last van opgedroogde inkt.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren waarna de printkop gereinigd zal worden. Het is nog beter om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
Lekkende inktcartridges.Stop het printen meteen, verwijder snel alle cartridges en maak de houder schoon. Je kunt de lekkende cartridge terugsturen.
Alledaagse problemen met de Canon PGI 1500Y 9231B001 inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat zijn de kosten van de Canon PGI 1500Y inktcartridge ?
De verkoopprijs van de Canon PGI 1500Y 9231B001 met kleuromschrijving geel (yellow) cartridge is gewoonlijk €8,68 excl. btw (€10,50 inclusief de btw). Als je een voordeelverpakking / duopack wenst betaal je uiteindelijk zo’n €21,00. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met het nummer 9231B001 dalen de printkosten aanzienlijk. Het tarief voor huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €5,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (gevuld met meer inkt).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, welke stappen moet ik doorlopen?
Er zijn situaties bekend waarbij een gloednieuw patroon niet meteen werkt. Loopt dan de volgende checklist na: Check of de patronen wel goed vastzitten, en loop nog eens na of je het plakkertje juist verwijderd hebt. Update de printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Neem de cartridge af met een pluisvrije doek en voer onderhoud aan de printkop uit.

Is het Canon PGI 1500Y huismerk alternatief een slimme keuze?
Het huismerk 9231B001 alternatief kopen is over het algemeen een goed idee. Namaak inkt is vaak wel 55% goedkoper in vergelijking met originele producten. De aanschafprijs is lager en de cartridges bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit van de printjes is praktisch dezelfde. Het grootste nadeel is dat je eventueel last kan krijgen van foutmeldingen of storingen. Dit soort storingen kan je meestal zelfstandig verhelpen.

Kan ik goedkoop zelf de Canon PGI 1500Y 9231B001 inktcartridge navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je met een beetje ervaring zelf doen. Om dat te doen koop je een handige navulset inclusief inkt voor het Canon inktpatroon. Op internet zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder de capsule. Vervolgens spuit je de gele inkt in het reservoir. Als laatste mag je het product terugzetten in originele staat. Aansluitend test je of de bijgevulde Canon inkt op de juiste manier werkt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie