bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 120Y 2888C001AA geel / yellow cartridge

Interesse in de goedkoopste Canon PFI 120Y 2888C001AA inktcartridge? Op deze website helpen wij jou aan een overzicht met toonaangevende inktwebshops voor extra voordelige cartridges. Het patroon Canon PFI 120Y met de kleur geel (yellow) biedt uitkomst voor de mooiste kleurenafdrukken. Denk dan aan “echte” cartridges van Canon. Verschillende printshops zoals bijvoorbeeld Inktdiscount.nl & Easy-ink bezorgen ook zogenaamde huismerk-cartridges. De prijs is vele malen lager, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€56,50
Huismerk tarief€28,25
LeverancierCanon
ModelCanon PFI 120Y
Productnummer2888C001AA
Kleurengeel
Inhoud (ml)130 milliliter
Printcapaciteitonbekend
EAN-nummeronbekend

Goedkoopste Canon PFI 120Y 2888C001AA inkt bestellen juni 2024

Het volume (ml) van de 2888C001AA cartridge is 130 milliliter. De printcapaciteit is onbekend. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Je koopt het veel gunstiger dan in de winkel. Coolblue.nl en Mediamarkt.nl zijn betrouwbare winkels voor het kopen van originele Canon inktcartridges. Ze hanteren een gigantisch aanbod en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Vaak leveren zij ook een goedkoop huismerk.

 • Inkt aanbiedingen koop je via internet bij shops als 112supplies & Paradigit.
 • Originele 2888C001AA inktcartridges koop je vanaf €56,50.
 • Canon imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of een voordeelverpakking (multipack) in plaats van losse kleuren. Per printje is dat goedkoper.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (denk aan draft mode) en test het gebruik van lettertypes als Ryman Eco & Calibri.
 • Via onze vergelijker klik je eenvoudig door naar toonaangevende aanbieders waar je zonder gedoe 2888C001AA cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Canon PFI 120Y 2888C001AA geel / yellow vergelijken
Canon inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit model gele inktcartridge kent een vanafprijs van €62,15. Bij online printshops kan dat voordeliger en kost het om en nabij de €56,50. Een optie met een scherpere prijs is het eigen huismerk. Deze zijn er al vanaf €28,25. Ook relevant: de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Canon PFI 120Y originele inkt€56,50
Canon PFI 120Y multipack (merkcartridge)€113,00
Canon PFI 120Y huismerk inkt * €28,25
Canon PFI 120Y huismerk duopack * €56,50
Prijslijst van de 2888C001AA cartridge (yellow) in juni 2024. * Let op: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Canon verkrijgen?

Direkt Canon PFI 120Y 2888C001AA inkt bestellen? Deze inkt of huismerk alternatieven kan je op veel plekken wel kopen. Zowel bij internet-leveranciers als in de retail. Ons advies: bestel bij een inkt-speciaalzaak op internet. Deze shops hebben verstand van zaken, kunnen uit eigen magazijn leveren en hanteren bovendien een goed huismerk.

 • Regionale winkels: Handyman, Action, Bruna, Albert Heijn, Primera, Expert, Media Markt, Jumbo.
 • Populaire internetwinkels als Amazon, Fonq, Ebay, Blokker, Bol.com, Wehkamp verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • De bekende inktwinkels als Printabout.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl kunnen snel uit voorraad leveren, bieden een top-service en zijn het scherpst qua prijs.
canon-pfi-120y-2888c001aa-geel-yellow-inktcartridge

Originele gele 2888C001AA inkt van Canon bestellen

Wil jij printen in topkwaliteit? De Canon PFI 120Y originele gele inktcartridge voorziet hierin. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van Canon en leveren een optimaal resultaat. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je hebt niet te maken met vervelende foutmeldingen of storingen. De beste koop als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en niet van gepruts houdt.

 • Originele inktpatronen van Canon zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen irritante printerstoringen en foutmeldingen. Ze werken altijd.
 • Het ongunstige van merk cartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddelde kosten liggen op €56,50).

Canon PFI 120Y huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Kies dan voor klooninkt van een ander merk. Het 2888C001AA huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Je kunt zoveel besparen door cartridges die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze inktpatronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste optie als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Canon PFI 120Y 2888C001AA geel / yellow huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Dit komt vooral door het feit dat je meer inkt krijgt dan originele merkinkt.
 • De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Het grootste nadeel van klooninkt is dat je te maken krijgt met foutcodes.

Fouten en storingen bij het vervangen van de cartridges

Heb je ondertussen de geel inkt van Canon verwisseld maar kan je niet afdrukken? In het volgende overzicht zie je veel voorkomende problemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is niet compatible.Gebeurt vaak bij huismerken. Klik het venster weg en check of je gewoon kunt afdrukken.
Geen cartridge gevonden.Kijk of je het beschermkapje goed verwijderd hebt en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Check of je cartridges goed in de printer zitten en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
De cartridges zijn uitgedroogd.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren om de printkop te reinigen. Een goede oplossing is om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
Een lekkende inktcartridge.Zet de printer uit, klik de cartridge uit de gleuven en maak met een vochtig doekje alles schoon. Download het retourformulier en stuur het terug.
De meest gangbare afdrukproblemen m.b.t. Canon PFI 120Y 2888C001AA inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Hoeveel betaal ik voor een Canon PFI 120Y inktcartridge ?
De adviesprijs van de Canon PFI 120Y 2888C001AA met kleurcode geel (yellow) cartridge is gemiddeld zo’n €46,69 excl. btw (dat is €56,50 inclusief de btw). Indien je een duopack of voordeelverpakking koopt betaal je zo’n €113,00. Door te printen met een huismerk cartridge met het serienummer 2888C001AA ben je doorgaans voordeliger uit. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges ligt beduidend lager (+/- €28,25) en maximale aantal afdrukken is beter (meer inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende cartridge, wat kan ik doen?
Soms gebeurt het dat een net nieuwe inktcartridge niet meteen werkt. Er zijn een aantal easy fixes bekend: controleer of het patroon juist geplaatst is, en onderzoek of je het beschermkapje verwijderd hebt. Loop de printersoftware na en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en onderzoek de printkop.

Is het Canon PFI 120Y huismerk alternatief kopen een goed idee?
Het huismerk 2888C001AA alternatief selecteren is over het algemeen lucratief. Namaak inkt is soms wel 50% goedkoper vergeleken met originele producten. De kostprijs is goedkoper en de cartridges bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit is uitstekend. Het grootste nadeel is dat je wordt geconfronteerd met storingscodes en foutmeldingen. Dit kan je normaliter snel oplossen.

Kan ik vanuit huis de Canon PFI 120Y 2888C001AA inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge kan je zelf ook thuis doen. Om dat te doen gebruik je een complete navulset met inkt voor het Canon inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites vind je precies hoe dit werkt: Verwijder het veiligheidskapje. In de volgende stap injecteer je de gele inkt in het inktpatroon. Later kan je het patroon terugzetten in originele staat. Ter controle test je of de nagevulde Canon inkt goed werkt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie