bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 306GY 6666B001 grijs / grey cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Canon PFI 306GY 6666B001 inktcartridge? Op Inktaanbieding.nl helpen wij jou aan een overzicht met toonaangevende verkopers voor voordelige cartridges. Het patroon Canon PFI 306GY met de kleur grijs (grey) kun je gebruiken voor perfect ogende kleurenafdrukken. Je kunt kiezen uit fabrikant (merk) patronen van Canon. Meerdere webshops als Goedkoopprinten.nl & inktcartridge store leveren ook zogenaamde huismerk-cartridges. De prijs is veel lager, er zit meer inkt in en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€142,50
Huismerk verkoopprijs€71,25
FabrikantCanon
ProductCanon PFI 306GY
Artikelnummer6666B001
Officiële kleurgrijs
Inhoud (ml)330 milliliter
Intensiteitonbekend
EAN4960999910321

Goedkoopste Canon PFI 306GY 6666B001 inkt kopen december 2022

De hoeveelheid (ml) van de 6666B001 cartridge is 330 milliliter. De printomvang is onbekend. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dit is stukken voordeliger dan in een lokale shop. Inktshop.nl en Alleeninkt.nl zijn prima printshops voor het plaatsen van een bestelling van originele Canon inktcartridges. Ze bieden duizenden producten en geven extra ondersteuning. In de basis beschikken ze over een prima huismerk.

 • Inkt deals koop je via internet bij winkels als 123inkt en Paradigit.
 • Originele 6666B001 inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €142,50.
 • Canon imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of een multipack (voordeelverpakking) in plaats van losse kleuren. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Adviezen om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, kies de voordelige eco-printinstellingen (denk dan aan lage- of gemiddelde kwaliteit) & kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ecofont Sans en Baskerville Old Face.
 • Via dit portaal vind je de directe links naar erkende bedrijven waar je zonder gedoe 6666B001 cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Canon PFI 306GY 6666B001 grijs / grey vergelijken
Canon inktcartridges kunnen best duur zijn. Een dergelijke grijze inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €156,75. Bij online printshops kan dat voordeliger en betaal je circa €142,50. De aantrekkelijkste optie is het huismerk (klooninkt). Deze is er omgerekend al voor €71,25. Klik verder naar: besparen dankzij huismerk inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Canon PFI 306GY originele inkt€142,50
Canon PFI 306GY multipack (merkcartridge)€285,00
Canon PFI 306GY huismerk inkt * €71,25
Canon PFI 306GY huismerk duopack * €142,50
Prijslijst van de 6666B001 cartridge (grey) in december 2022. * Belangrijk: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Canon aanvragen?

Meteen Canon PFI 306GY 6666B001 inkt kopen? Deze inkt of een budget huismerk alternatief zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel via webshops als bij boekenwinkels. Tip van onze medewerkers: shop bij een inkt-speciaalzaak op internet. Dit soort aanbieders bieden altijd ondersteuning, bezorgen supersnel aan huis en hanteren meestal een uitmuntend huismerk.

 • Winkels in de regio: Bruna, Albert Heijn, Action, Handyman, Primera, Kruidvat, Jumbo, Media Markt.
 • Populaire internetwinkels als Amazon, Fonq, Bol.com, Wehkamp, Coolblue, Ebay zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Erkende inktshops als 123inkt.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste hulp en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
canon-pfi-306gy-6666b001-grijs-grey-inktcartridge

Originele grijze 6666B001 inkt van Canon kopen via internet

Wil jij printen in topkwaliteit? De Canon PFI 306GY originele grijze inktcartridge is dan de beste keuze. De cartridges zijn afkomstig van Canon en leveren de mooiste afdrukken. De inktpatronen passen altijd en je wordt niet verrast met irritante waarschuwingen of foutmeldingen. De beste optie als je wilt printen in hoge kwaliteit en geen irritaties wilt.

 • Originele inktcartridges van Canon zorgen voor het beste resultaat.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen lastige errors of foutmeldingen. Ze werken altijd.
 • Een aandachtspunt bij merk cartridges is de hoge prijs (gemiddeld kost het €142,50).

Canon PFI 306GY huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Overweeg in dat geval eens imitatie inkt van derden. Het 6666B001 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Deze besparing is mogelijk dankzij een lagere verkoopprijs en omdat de inktpatronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Meer inkt voor een betere prijs. Een aanrader als je met name let op de prijs.

 • Canon PFI 306GY 6666B001 grijs / grey huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Een belangrijk voordeel is dat er veel meer inkt in het patroon zit als je het vergelijkt met merk-inkt.
 • De kwaliteit van de prints is nagenoeg hetzelfde (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Een aandachtspunt bij alternatieve inkt is dat je last hebt van waarschuwingen of foutmeldingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je onderhand de grijs inkt van Canon geplaatst maar kan je niet afdrukken? In de tabel hieronder bekijk je algemene cartridge problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Komt soms voor bij imitatie inkt. Sluit de melding en ga door met afdrukken.
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Onderzoek of je het plakkertje helemaal hebt verwijderd en maak de contactpunten schoon.
Ik zie strepen op mijn printjes.Controleer of de cartridges juist zijn geplaatst en begin met het standaard onderhoud.
De inkt is uitgedroogd.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. Een voordeliger alternatief is om elke week een testpagina te printen.
Er lekt inkt in de printer.Stop de afdruktaak, haal de betreffende cartridges uit de printer en maak alles direct goed schoon. Retourneer het product naar de leverancier.
Alledaagse afdrukproblemen in relatie tot Canon PFI 306GY 6666B001 inkt.

Veelgestelde vragen

Welke prijzen zijn bekend voor de Canon PFI 306GY inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de Canon PFI 306GY 6666B001 met kleur grijs (grey) cartridge is gewoonlijk €117,77 excl. de btw (dus €142,50 inclusief btw). Zodra je een voordeelverpakking / duopack kiest moet je denken aan €285,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met het serienummer 6666B001 betaal je veel minder. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge is voordeliger (+/- €71,25) en je kunt er meer afdrukken mee maken (je krijgt meer inkt).

De cartridge wordt niet herkend, wat is de oplossing?
Soms gebeurt het dat een net nieuwe inktcartridge wordt geweigerd door de printer. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en kijk of je het plakkertje hebt losgemaakt. Installeer de nieuwste printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Controleer of de contactpunten schoon zijn en open het reinigingsprogramma.

Is een Canon PFI 306GY huismerk alternatief een aanrader?
Het huismerk 6666B001 alternatief aanschaffen is bijna altijd lucratief. Namaak inkt is tot wel 50% goedkoper in vergelijking met originele producten. De prijs is aantrekkelijker en deze inktpatronen zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de prints is uitstekend. Een minpunt is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals foutcodes. Dergelijke foutcodes kan je veelal snel herstellen.

Kan ik vanuit huis de Canon PFI 306GY 6666B001 inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. In dat geval werk je met een navulset die speciaal bedoeld is voor het Canon inktpatroon. Op Youtube en diverse fora lees je daarvoor veel tips: Verwijder het veiligheidskapje. Hierna injecteer je de grijze inkt in het gaatje zoals aangegeven. Als dat gelukt is mag je het product in elkaar klikken. Nadien test je of de nieuwe Canon inkt op de goede manier op het papier terecht komt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie