bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon CLI 42GY 6390B001 grijs / grey cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Canon CLI 42GY 6390B001 inktcartridge? Via onze vergelijker bekijk je geschikte webshops voor voordelige cartridges. Het product Canon CLI 42GY met kleuromschrijving grijs (grey) is uitermate geschikt voor foto’s en mooie kleurenafdrukken. Je kunt kiezen uit “echte” cartridges van Canon. Meer en meer verkopers als Inktdiscount.nl of Easy-ink leveren ook zogenaamde huismerk-cartridges. De prijs is erg scherp, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€11,75
Huismerk vanafprijs€5,88
MerkCanon
TypeCanon CLI 42GY
Productnummer6390B001
Kleur omschrijvinggrijs
Hoeveelheid (ml)13 milliliter
Effectiviteit492 prints
EAN-nummer4960999901886

Goedkoopste Canon CLI 42GY 6390B001 inkt kopen juni 2024

De inhoud (ml) van de 6390B001 cartridge is 13 milliliter. De printomvang is 492 prints. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Dit is stukken voordeliger dan bij een plaatselijke verkoper. Inktcartridge store of Mediamarkt.nl zijn betrouwbare winkels voor het kopen van originele Canon inktcartridges. Ze verkopen een groot aanbod en geven advies / service. Over het algemeen hanteren zij ook een voordelig huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is verkrijgbaar via webwinkels als Easy-ink en Inktdiscount.nl.
 • Originele 6390B001 inktcartridges zijn te bestellen v.a. €11,75.
 • Canon imitatie inkt is een stuk goedkoper. De afdrukkwaliteit is erg goed.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) in plaats van losse kleuren. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Onze tips om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (zoals milieuvriendelijk) & kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ecofont Sans of Garamond.
 • Via dit portaal vind je de directe links naar de populairste inktshops waar je zonder gedoe 6390B001 cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Canon CLI 42GY 6390B001 grijs / grey vergelijken
Canon inktcartridges hebben een prijskaartje. Dit soort grijze inktcartridge kent een vanafprijs van €12,93. In de webshops is dat voordeliger. Daar kost het zo’n €11,75. De gunstige optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Reken op een bedrag van €5,88. Zie hiervoor ook het kopje besparen dankzij huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Canon CLI 42GY originele inkt€11,75
Canon CLI 42GY multipack (merkcartridge)€23,50
Canon CLI 42GY huismerk inkt * €5,88
Canon CLI 42GY huismerk duopack * €11,75
Geschatte prijzen van de 6390B001 cartridge (grey) in juni 2024. * Disclaimer: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Canon aanschaffen?

Gelijk Canon CLI 42GY 6390B001 inkt bestellen? Deze inkt (en huismerk alternatieven) hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via online shops als bij boekhandels. Ons advies: bezoek een een internet printshop. Zij bieden de beste service, hebben de snelste levertijd en faciliteren bovendien een goed huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Albert Heijn, Bruna, Handyman, Hema, Media Markt, Primera, Expert, Jumbo.
 • Landelijke winkels als Coolblue, Bol.com, Fonq, Amazon, Ebay, Blokker bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Online inktwebshops als Sneltoner.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, hebben een handige zoektool en hebben doorgaans de beste deals.
canon-cli-42gy-6390b001-grijs-grey-inktcartridge

Originele grijze 6390B001 inkt van Canon kopen en laten bezorgen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Canon CLI 42GY originele grijze inktcartridge is dat een goede koop. Deze cartridges worden vervaardigd door Canon en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je wordt niet lastig gevallen met irritante storingscodes en foutmeldingen. Onze aanbeveling als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele inktcartridges van Canon leveren de mooiste printjes.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen lastige errors of foutcodes. Meteen printen na plaatsing.
 • De schaduwkant van originele cartridges is dat het nogal duur is (gemiddeld €11,75).

Canon CLI 42GY huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Overweeg dan klooninkt van derden. Het 6390B001 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Dit heeft te maken met cartridges die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze inktpatronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste optie als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Canon CLI 42GY 6390B001 grijs / grey huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Dit komt vooral door het feit dat er meer inkt in zit wanneer je het afzet tegen originele merkinkt.
 • De kwaliteit is bijzonder goed (zeker in zwart-wit).
 • Het nadeel van alternatieve inkt is dat je hinder kunt hebben van storingen.

Problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je intussen de grijs inkt van Canon vervangen maar weigert de printer om af te drukken? In de onderstaande tabel staan de meest gangbare cartridge problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Soms gebeurt dit bij namaak-inkt. Sluit de melding en hervat de afdruktaak.
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Controleer nog eens of je het beschermingsmateriaal weg hebt gehaald en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Ik zie strepen op mijn printjes.Ga eerst na of de cartridges juist geplaatst zijn en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
De printkop is uitgedroogd.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren voor correcte printkop functionaliteiten. Een voordeliger alternatief is om elke week een testpagina te printen.
Een lekkende inktcartridge.Stop met printen, verwijder de lekkende cartridge en maak alles direct goed schoon. Retourneer het product naar de leverancier.
Gangbare cartridge problemen bij de Canon CLI 42GY 6390B001 inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Wat is prijs van de Canon CLI 42GY inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de Canon CLI 42GY 6390B001 met kleuromschrijving grijs (grey) cartridge is om en nabij de €9,71 excl. btw (wat neerkomt op €11,75 inclusief btw). Wanneer je een duopack of voordeelverpakking wenst liggen de kosten op zo’n €23,50. Als je kiest voor een huismerk cartridge met de code 6390B001 betaal je veel minder. Het tarief voor huismerk-cartridges is voordeliger (+/- €5,88) en maximale aantal afdrukken is beter (gevuld met meer inkt).

De cartridge wordt niet gevonden, wat is het stappenplan?
Er zijn voorvallen waarbij een net nieuwe inktcartridge wordt geweigerd door de printer. Je kunt het volgende proberen: controleer of het patroon juist geplaatst is, en kijk of je het beschermingsmateriaal hebt weggedaan. Installeer de nieuwste printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en inspecteer de printkop goed.

Is een Canon CLI 42GY huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Een huismerk 6390B001 alternatief proberen is in de basis niet schadelijk. Namaak inkt is vaak wel 60% goedkoper ten opzichte van merk-inkt. De verkoopprijs is voordeliger en deze cartridges zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De printkwaliteit is praktisch dezelfde. Het grootste nadeel is dat je eventueel last kan krijgen van foutcodes en printerstoringen. Dit soort storingen kan je gewoonlijk simpel herstellen.

Kan ik de Canon CLI 42GY 6390B001 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge kan je met een beetje ervaring zelf doen. Om dat te doen gebruik je navulinkt set die ontwikkeld is voor het Canon inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites zijn hiervoor handleidingen te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. In stap 2 injecteer je de grijze inkt in het aangegeven gaatje. Verder mag je alles met elkaar verbinden. Achteraf check je of de bijgevulde Canon inkt op de juiste manier werkt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie