bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 206GY 5312B001 grijs / grey cartridge

Op zoek naar de goedkoopste Canon PFI 206GY 5312B001 inktcartridge? Via onze vergelijker bieden wij de populairste leveranciers voor spotgoedkope cartridges. Het patroon Canon PFI 206GY met de kleur grijs (grey) is geschikt voor mooie levendige kleurenafdrukken. Het meest voor de hand liggend zijn de “echte” cartridges van Canon. Veel inktaanbieders als bijvoorbeeld Inkt-bestellen.nl en Go4inkt verkopen ook huismerken die een goed alternatief vormen. Deze zijn een stuk goedkoper, er zit meer inkt in en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€123,50
Huismerk verkoopprijs€61,75
MerkCanon
ProductCanon PFI 206GY
Seriecode5312B001
Kleurgrijs
Inhoud (ml)300 milliliter
Capaciteitonbekend
EAN4960999787633

Goedkoopste Canon PFI 206GY 5312B001 inkt kopen november 2022

De inhoud (ml) van de 5312B001 cartridge is 300 milliliter. De capaciteit is onbekend. Originele merkcartridges koop je het beste online. Dit kan daar qua prijs veel gunstiger in vergelijking met kleine winkels. Inktshop.nl of Paradigit zijn prima printshops waar jij kunt zoeken naar originele Canon inktcartridges. Ze faciliteren een groot aanbod en geven advies / service. Meestal hebben zij ook een interessant huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is aan te schaffen bij webshops als Sneltoner.nl en Inktdiscount.nl.
 • Originele 5312B001 inktcartridges koop je vanaf €123,50.
 • Canon imitatie inkt kost vaak maar de helft. De afdrukkwaliteit is erg goed.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of een multipack (voordeelverpakking) en geen losse verpakkingen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Instructies om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (bijv. eco-modus) of kies een zuinig lettertype zoals Courier & Brush Script.
 • Via onze website klik je direct door naar gespecialiseerde printshops waar je goedkope 5312B001 cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Canon PFI 206GY 5312B001 grijs / grey vergelijken
Canon inktcartridges zijn best prijzig. Dit model grijze inktcartridge heeft een prijs van zo’n €135,85. Via internet is het goedkoper en betaal je gemiddeld €123,50. De meest betaalbare optie is huismerk-inkt. Deze is er omgerekend al voor €61,75. Klik verder naar: de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Canon PFI 206GY originele inkt€123,50
Canon PFI 206GY multipack (merkcartridge)€247,00
Canon PFI 206GY huismerk inkt * €61,75
Canon PFI 206GY huismerk duopack * €123,50
Geschatte prijzen van de 5312B001 cartridge (grey) in november 2022. * Let op: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Canon verkrijgen?

Gelijk Canon PFI 206GY 5312B001 inkt bestellen? Deze cartridge (en huismerk alternatieven) kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via webshops als bij kantoorwinkels. Ons advies: bestel bij een internet printshop. Deze winkels bieden top-service, de meeste voorraad en hanteren meestal een goed huismerk.

 • Winkels in de regio: Hema, Handyman, Albert Heijn, Action, Expert, Primera, Kruidvat, Media Markt.
 • Grote platformen als Bol.com, Fonq, Amazon, Coolblue, Blokker, Wehkamp zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Online inktshops als 123inkt.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste service en zijn het scherpst qua prijs.
canon-pfi-206gy-5312b001-grijs-grey-inktcartridge

Originele grijze 5312B001 inkt van Canon kopen via internet

Wil jij printen in topkwaliteit? De Canon PFI 206GY originele grijze inktcartridge is in dat geval een aanrader. Deze cartridges worden vervaardigd door Canon en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je wordt niet lastig gevallen met storende foutmeldingen of storingen. Onze aanbeveling als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele inktcartridges van Canon zorgen voor het beste resultaat.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen frustrerende foutmeldingen of storingen. Je kunt altijd printen.
 • Een belangrijk nadeel van merk cartridges is de relatief hoge prijs (gemiddelde kosten liggen op €123,50).

Canon PFI 206GY huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Bestel dan eens imitatie inkt van een ander merk. Het 5312B001 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. De besparing komt tot stand door een lagere prijs van de cartridge en omdat de inktpatronen meer inkt bevatten. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. De beste optie als je met name let op de prijs.

 • Canon PFI 206GY 5312B001 grijs / grey huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Dat komt met name omdat huismerkproducten meer inkt bevatten ten opzichte van inkt van het merk zelf.
 • De printkwaliteit is verrassend goed (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Het ongunstige van klooninkt is dat je hinder kunt hebben van storingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van de cartridges

Heb je ondertussen de grijs inkt van Canon vervangen maar kan je nog niet printen? In de onderstaande tabel check je de meest voorkomende afdrukproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is niet compatible.Gebeurt vaak bij huismerken. Klik het venster weg en check of je gewoon kunt afdrukken.
Cartridge wordt niet herkend.Onderzoek of je het lipje goed verwijderd hebt en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Ik zie strepen op mijn printjes.Voer een cartridges check uit en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
Uitgedroogd inkt in de printer.Selecteer het reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Als oplossing raden we aan om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
Lekkende inktcartridges.Zet de printer meteen stil, klik de cartridge uit de gleuven en reinig de complete printer. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Alledaagse inktproblemen met de Canon PFI 206GY 5312B001 inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Wat zijn de kosten van de Canon PFI 206GY inktcartridge ?
De adviesprijs van de Canon PFI 206GY 5312B001 met kleur grijs (grey) cartridge is gewoonlijk €102,07 excl. de btw (dat maakt €123,50 inclusief de btw). Als je een voordeelverpakking / duopack prefereert kost het ongeveer €247,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met de code 5312B001 dalen de printkosten aanzienlijk. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €61,75) en het aantal printjes ligt hoger (meer ml).

De inktcartridge wordt niet gevonden, wat is de oplossing?
Soms komt het voor dat een net nieuw patroon niet wordt herkend. Dit los je als volgt op: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en onderzoek of je de beschermingstape helemaal hebt verwijderd. Download de juiste printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken en neem de printkop onder handen.

Is een Canon PFI 206GY huismerk alternatief kopen een goed idee?
Een huismerk 5312B001 alternatief inkopen is een veel gevallen een goed idee. Namaak inkt is soms wel 55% goedkoper in vergelijking met originele producten. De winkelprijs is aantrekkelijker en de cartridges hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de printadrukken is vrijwel hetzelfde. Het kan voorkomen dat er sprake kan zijn van storingscodes en foutmeldingen. Zulke storingen kan je doorgaans zelfstandig oplossen.

Op welke manier kan ik de Canon PFI 206GY 5312B001 inktcartridge navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je eventueel ook zelf doen. Om dat te doen kies je voor navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Canon inktpatroon. Op verschillende websites lees je daarvoor veel tips: Verwijder het veiligheidskapje. Daarop volgend injecteer je de grijze inkt in het aangegeven gaatje. Daarna kan je het patroon met elkaar verbinden. Als check test je of de nieuwe Canon inkt juist op het papier gespoten wordt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie