bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon CLI 526GY 4544B001 grijs / grey cartridge

Wil jij ook de goedkoopste Canon CLI 526GY 4544B001 inktcartridge? Via onze vergelijk-tool tref je de meest bekende verkopers voor verrassend voordelige cartridges. Deze Canon CLI 526GY met de kleur grijs (grey) is uitermate geschikt voor scherpe kleurrijke afdrukken. Je kunt kiezen uit verschillende merkartikelen van Canon. Heel wat winkels als bijvoorbeeld Inkt-bestellen.nl en replacedirect bieden ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs ligt een stuk lager, er zit meer inkt in en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€12,00
Huismerk tarieven€6,00
FabrikantCanon
ProductCanon CLI 526GY
Seriecode4544B001
Kleur omschrijvinggrijs
Inhoud (ml)9 milliliter
Printvermogenonbekend
EAN-nummer4960999672151

Goedkoopste Canon CLI 526GY 4544B001 inkt kopen juni 2024

De inhoud (ml) van de 4544B001 cartridge is 9 milliliter. De printcapaciteit is onbekend. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Dat kan daar een stuk goedkoper dan in een lokale shop. Go4inkt & Staples zijn goede adressen voor het plaatsen van een bestelling van originele Canon inktcartridges. Ze beschikken over een gigantisch aanbod en staan bekend om hun goede klantenservice. Meestal leveren zij ook een betrouwbaar huismerk.

 • De voordeligste inkt is te bestellen via webwinkels zoals 112supplies of Staples.
 • Originele 4544B001 inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €12,00.
 • Canon imitatie inkt is een stuk goedkoper. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of een multipack (voordeelverpakking) en bestel ze niet los (per 1). De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, kies de voordelige eco-printinstellingen (alsminimale kwaliteit) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ecofont of Calibri.
 • Via deze site klik je direct door naar de meest bekende aanbieders waar je probleemloos en snel 4544B001 cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Canon CLI 526GY 4544B001 grijs / grey vergelijken
Canon inktcartridges zijn best prijzig. Deze specifieke grijze inktcartridge heeft een prijs van zo’n €13,20. Bij de inktshops is het goedkoper. Online vind je de cartridges al voor €12,00. De gunstige optie is alternatieve huismerk inkt. Deze kosten komen neer op zo’n €6,00. Zie hiervoor ook het kopje de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Canon CLI 526GY originele inkt€12,00
Canon CLI 526GY multipack (merkcartridge)€24,00
Canon CLI 526GY huismerk inkt * €6,00
Canon CLI 526GY huismerk duopack * €12,00
Tabel met de geschatte prijzen van de 4544B001 cartridge (grey) in juni 2024. * Belangrijk: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van Canon kopen?

Direkt Canon CLI 526GY 4544B001 inkt kopen? Dit inktpatroon of alternatieven van het huismerk kan je op veel plekken wel kopen. Zowel online als bij kantoorwinkels. Onze tip: bestel sowieso bij een online inktspeciaalzaak. Deze leveranciers bieden altijd ondersteuning, de meeste voorraad en voeren tevens een uitstekend huismerk.

 • Winkels in de buurt: Handyman, Bruna, Albert Heijn, Action, Jumbo, Primera, Kruidvat, Expert.
 • Grote nationale winkels als Blokker, Wehkamp, Amazon, Bol.com, Ebay, Fonq verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Echte inktwinkels als 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste service en stunten regelmatig met hoge kortingen.
canon-cli-526gy-4544b001-grijs-grey-inktcartridge

Originele grijze 4544B001 inkt van Canon kopen via internet

Wil jij printen in topkwaliteit? De Canon CLI 526GY originele grijze inktcartridge is dan de beste koop. Deze cartridges worden vervaardigd door Canon en bieden standaard een hoge kwaliteit. De patronen doen altijd en je hebt niet te maken met irritante foutcodes. Onze aanbeveling als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en je niet houdt van gedoe.

 • Originele inktcartridges van Canon zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen hinderlijke storingscodes en foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
 • Een belangrijk nadeel van originele merkcartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €12,00).

Canon CLI 526GY huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Overweeg in dat geval eens klooninkt van derde partijen. Het 4544B001 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Deze besparing is mogelijk dankzij cartridges die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze patronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Onze aanbeveling als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Canon CLI 526GY 4544B001 grijs / grey huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat ze meer inkt bevatten vergeleken met originele producten.
 • De kwaliteit van de afdrukken is vrijwel hetzelfde (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Een aandachtspunt bij namaak inkt is dat je ongemak kunt ervaren door storingen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je deze grijs inkt van Canon verwisseld maar kan je niet afdrukken? In het volgende overzicht vind je de meest gangbare printproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible cartridge.Komt soms voor bij huismerk-cartridges. Sluit de melding want meestal kan je gewoon printen.
Geen cartridge gevonden.Controleer of je het plakkertje los hebt gemaakt en maak de cartridge schoon met een droge doek.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Ga eerst na of de cartridges juist geplaatst zijn en start een onderhoudsprogramma.
De inkt is uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Een alternatief is om de testpagina maandelijks af te drukken.
De printer lekt inkt.Zet de printer meteen stil, haal de betreffende cartridges uit de printer en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
De meest gangbare printproblemen in relatie tot Canon CLI 526GY 4544B001 inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat zijn de kosten van de Canon CLI 526GY inktcartridge ?
De adviesprijs van de Canon CLI 526GY 4544B001 met kleurcode grijs (grey) cartridge is gemiddeld zo’n €9,92 excl. de btw (dat betekent €12,00 inclusief de btw). Op het moment dat je een duopack of voordeelverpakking prefereert moet je denken aan €24,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met de fabrikantcode 4544B001 dalen de printkosten aanzienlijk. De aanschafprijs van een huismerk-cartridge is interessanter (+/- €6,00) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer milliliters).

De inktcartridge wordt niet gevonden, welke stappen moet ik doorlopen?
Het kan voorkomen dat een net nieuw patroon wordt geweigerd door de printer. Je kunt het volgende proberen: Controleer of de patronen goed vast zitten, en bekijk of je het beschermingsmateriaal los hebt gemaakt. Download de juiste printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Maak de cartridge schoon en start eventueel het reinigingsprogramma.

Is het Canon CLI 526GY huismerk alternatief verstandig?
Een huismerk 4544B001 alternatief bestellen is doorgaans erg aantrekkelijk. Namaak inkt is vaak wel 65% goedkoper ten opzichte van originele producten. De prijs is lager en de patronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de printadrukken is vrijwel hetzelfde. Nadeel is dat er zich situaties kunnen voordoen met waarschuwingen of foutmeldingen. Dit soort storingen kan je vaak gemakkelijk verhelpen.

Kan ik ook zelf de Canon CLI 526GY 4544B001 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge kan je met een beetje ervaring zelf doen. Om dat te doen koop je een handige navulset inclusief inkt voor het Canon inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites kan je achtergrondinformatie opzoeken: Verwijder het veiligheidskapje. Daarop volgend spuit je de grijze inkt in het aangegeven gaatje. Later kun jij het artikel terugzetten in originele staat. Als afronding bekijk je of de vernieuwde Canon inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie