bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 103GY 2213B001 grijs / grey cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Canon PFI 103GY 2213B001 inktcartridge? Via onze vergelijker tref je de beste inktshops voor voordelige cartridges. De Canon PFI 103GY met de kleur grijs (grey) is uitermate geschikt voor al jouw kleurrijke afdrukken. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met fabrikant (merk) patronen van Canon. Diverse leveranciers als o.a. Inkt-bestellen.nl & inktcartridge store leveren ook huismerken die een goed alternatief vormen. De verkoopprijs is erg interessant, ze hebben een grotere inhoud inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€64,50
Huismerk verkoopprijs€32,25
MerkCanon
SoortCanon PFI 103GY
Seriecode2213B001
Kleurengrijs
Hoeveelheid (ml)130 milliliter
Printcapaciteitonbekend
EAN-nummer4960999487151

Goedkoopste Canon PFI 103GY 2213B001 inkt kopen juni 2024

De hoeveelheid (ml) van de 2213B001 cartridge is 130 milliliter. De intensiteit is onbekend. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Je koopt het financieel interessanter in vergelijking met kleine winkels. Inktweb.nl of Office Centre zijn betrouwbare winkels waar men terecht kan voor originele Canon inktcartridges. Ze beschikken over een uitstekend assortiment en geven extra ondersteuning. Standaard verkopen ze ook een voordelig huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is aan te schaffen bij leveranciers als Inktshop.nl & Vikingdirect.nl.
 • Originele 2213B001 inktcartridges koop je online vanaf €64,50.
 • Canon imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De afdrukkwaliteit is erg goed.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of een voordeelverpakking (multipack) in plaats van losse kleuren. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Andere tips om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, test de diverse eco-printinstellingen (onder ander snelle modus) en probeer lettertypes zoals Ecofont Sans & Baskerville Old Face.
 • Via ons platform vind je de directe links naar bekende verkooppunten waar je op een gebruiksvriendelijke manier 2213B001 cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Canon PFI 103GY 2213B001 grijs / grey vergelijken
Canon inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit type grijze inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €70,95. Online ben je een stuk voordeliger uit en kost het om en nabij de €64,50. De aantrekkelijkste optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze is er omgerekend al voor €32,25. Bekijk de details over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Canon PFI 103GY originele inkt€64,50
Canon PFI 103GY multipack (merkcartridge)€129,00
Canon PFI 103GY huismerk inkt * €32,25
Canon PFI 103GY huismerk duopack * €64,50
Prijsindicatie van de prijs voor een 2213B001 cartridge (grey) in juni 2024. * Belangrijk: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Canon bestellen?

Meteen Canon PFI 103GY 2213B001 inkt bestellen? Dit cartridgetype of alternatieven van het huismerk hebben veel shops in hun assortiment. Zowel online als in de winkel in de buurt. Onze tip: kies voor een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze leveranciers hebben verstand van zaken, kunnen razendsnel bezorgen en verstrekken doorgaans een voortreffelijk huismerk.

 • Retailers: Albert Heijn, Action, Bruna, Handyman, Jumbo, Media Markt, Primera, Expert.
 • Bekende webshops als Coolblue, Ebay, Bol.com, Wehkamp, Blokker, Amazon zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • De grote inktwebwinkels als Sneltoner.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden een top-service en hebben de beste acties en kortingen.
canon-pfi-103gy-2213b001-grijs-grey-inktcartridge

Originele grijze 2213B001 inkt van Canon kopen en laten bezorgen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De Canon PFI 103GY originele grijze inktcartridge stelt jou niet teleur. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van Canon en zorgen voor de mooiste afdrukken. De patronen werken altijd en je vermijdt vervelende storingscodes en foutmeldingen. De beste optie als je wilt printen in hoge kwaliteit en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele cartridges van Canon voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen lastige foutmeldingen of storingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Het ongunstige van originele merkcartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld kost het €64,50).

Canon PFI 103GY huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Probeer dan eens imitatie inkt van derde fabrikanten. Het 2213B001 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is fors goedkoper. Dat komt door een scherpe stukprijs en omdat deze cartridges gevuld worden met meer inkt. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. De beste keuze als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Canon PFI 103GY 2213B001 grijs / grey huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Dat komt met name omdat huismerkproducten meer inkt bevatten in vergelijking met originele producten.
 • De kwaliteit van de afdrukken is verrassend goed (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Het nadeel van alternatieve inkt is dat je hinder kunt hebben van foutmeldingen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je de (huismerk) grijs inkt van Canon vervangen maar kan je nog niet printen? In de bijgaande tabel zie je alledaagse cartridge problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Dit kan voorkomen bij imitatie inkt. Sluit de melding en check of je gewoon kunt afdrukken.
Geen cartridge gedetecteerd.Check of je het beschermingsmateriaal weg hebt gehaald en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Voer een cartridges check uit en selecteer het onderhoudsprogramma.
De printerinkt droogt uit.Voer het reinigingsprogramma uit waarna de printkop gereinigd zal worden. Een alternatief is om even elke week een testafdrukje te doen.
Het inktpatroon lekt.Breek de printopdracht af, verwijder snel alle cartridges en maak alles grondig schoon. Retourneer het product naar de leverancier.
Alledaagse problemen in relatie tot Canon PFI 103GY 2213B001 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Hoeveel betaal ik voor een Canon PFI 103GY inktcartridge ?
De kostprijs van een Canon PFI 103GY 2213B001 bedoeld voor de kleur grijs (grey) cartridge is gemiddeld zo’n €53,31 excl. btw (€64,50 inclusief btw). Als je een voordeelverpakking / duopack selecteert moet je denken aan €129,00. Door te printen met een huismerk cartridge met het OEM-nummer 2213B001 kan je fors besparen. De prijs van de deze huismerk-cartridges is interessanter (+/- €32,25) en het aantal printjes ligt hoger (meer volume).

De cartridge wordt niet gevonden, welke stappen moet ik doorlopen?
Soms gebeurt het dat een gloednieuw patroon niet wordt gedetecteerd. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en onderzoek of je het beschermingsmateriaal verwijderd hebt. Onderzoek de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken en voer onderhoud aan de printkop uit.

Is het Canon PFI 103GY huismerk alternatief slim?
Een huismerk 2213B001 alternatief kopen is in de regel een goed idee. Namaak inkt is doorgaans 60% goedkoper ten opzichte van originele producten. De aanbiedingsprijs is aantrekkelijker en de patronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de printeradrukken is gewoon erg goed. Vervelend is wel dat je te maken kunt krijgen met errors of foutcodes. Dit kan je veelal zelf herstellen.

Kan ik de Canon PFI 103GY 2213B001 inktcartridge navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je ook helemaal zelf. In dat geval kan je aan de slag met een een speciale set navulinkt voor het Canon inktpatroon. Op verschillende websites zijn hiervoor handleidingen te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. Voorts spuit je de grijze inkt in het gaatje zoals aangegeven. Als dat gelukt is mag je alles opnieuw vastklikken. Nadien bekijk je of de gekloonde Canon inkt goed werkt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie