bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 1100GY 0856C001 grijs / grey cartridge

Wil jij ook de goedkoopste Canon PFI 1100GY 0856C001 inktcartridge? Via onze vergelijk-tool bieden wij geschikte leveranciers voor extra goedkope cartridges. Het patroon Canon PFI 1100GY met kleurcode grijs (grey) komt van pas bij foto’s en mooie kleurenafdrukken. Het meest voor de hand liggend zijn de originele patronen van Canon. Meerdere shops als Inktdiscount.nl en 112supplies hanteren ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs is vele malen lager, je krijgt meer inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€75,50
Huismerk tarieven€37,75
LeverancierCanon
SoortCanon PFI 1100GY
Productnummer0856C001
Kleurengrijs
Inhoud (ml)160 milliliter
Intensiteitonbekend
EAN-nummer4549292049510

Goedkoopste Canon PFI 1100GY 0856C001 inkt bestellen juni 2024

De hoeveelheid (ml) van de 0856C001 cartridge is 160 milliliter. De capaciteit is onbekend. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Je koopt het financieel interessanter dan bij een plaatselijke verkoper. Inkclub en Inktdiscount.nl zijn goede adressen waar jij kunt zoeken naar originele Canon inktcartridges. Ze hanteren een gigantisch aanbod en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Dikwijls leveren zij ook een goedkoop huismerk.

 • De voordeligste inkt is aan te schaffen bij leveranciers als bol.com en Handyman.nl.
 • Originele 0856C001 inktcartridges koop je vanaf €75,50.
 • Canon imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel de individuele kleuren niet los. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Andere tips om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (denk dan aan milieuvriendelijk) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ryman Eco en Baskerville Old Face.
 • Via ons platform klik je eenvoudig door naar goede aanbieders waar je zonder gedoe 0856C001 cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Canon PFI 1100GY 0856C001 grijs / grey vergelijken
Canon inktcartridges zijn best prijzig. Deze grijze inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €83,05. Online ben je een stuk voordeliger uit. Online vind je de cartridges al voor €75,50. De aantrekkelijkste optie is het huismerk (namaak inkt). Deze koop je al vanaf €37,75. Meer daarover lees je onder het kopje de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Canon PFI 1100GY originele inkt€75,50
Canon PFI 1100GY multipack (merkcartridge)€151,00
Canon PFI 1100GY huismerk inkt * €37,75
Canon PFI 1100GY huismerk duopack * €75,50
Overzicht met prijzen van de 0856C001 cartridge (grey) in juni 2024. * Belangrijk: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Canon kopen?

Snel Canon PFI 1100GY 0856C001 inkt bestellen? Dit type inkt of een budget huismerk alternatief zijn goed verkrijgbaar. Zowel via online winkels als bij boekenwinkels. Tip van onze medewerkers: bestel sowieso bij een inkt-speciaalzaak op internet. Deze leveranciers bieden altijd ondersteuning, kunnen snel thuisbezorgen en hanteren doorgaans een uitmuntend huismerk.

 • Lokale winkels: Action, Albert Heijn, Hema, Handyman, Primera, Media Markt, Expert, Jumbo.
 • Landelijke winkels als Bol.com, Blokker, Wehkamp, Fonq, Amazon, Coolblue bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Erkende inktwebwinkels als 123inkt.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl bieden het grootste aanbod, hebben de beste ondersteuning en hebben de beste aanbiedingen.
canon-pfi-1100gy-0856c001-grijs-grey-inktcartridge

Originele grijze 0856C001 inkt van Canon bestellen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Canon PFI 1100GY originele grijze inktcartridge is dan wat je zoekt. De cartridges zijn afkomstig van Canon en leveren de mooiste afdrukken. De patronen doen altijd en je voorkomt hinderlijke storing en meldingen. Onze aanbeveling als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele patronen van Canon hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen lastige storingscodes en foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
 • Een belangrijk nadeel van originele merkcartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €75,50).

Canon PFI 1100GY huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Koop dan eens imitatie inkt van derde leveranciers. Het 0856C001 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. De besparing komt tot stand door een scherpe stukprijs en doordat deze producten tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Meer inkt voor minder geld. De beste koop als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Canon PFI 1100GY 0856C001 grijs / grey huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat er veel meer inkt in het patroon zit ten opzichte van originele inktpatronen.
 • De afdrukkwaliteit is prima (vooral als je veel in zwart print).
 • Een minpunt van alternatieve inkt is dat je last hebt van foutcodes.

Lastige situaties bij het vervangen van de cartridges

Heb je ondertussen de grijs inkt van Canon geplaatst maar weigert de printer om af te drukken? In de bijgaande tabel staan veel voorkomende printproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Soms gebeurt dit bij namaak-inkt. Klik de foutmelding weg en probeer gewoon te printen.
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Onderzoek of je het kapje verwijderd hebt en gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Loop de geplaatste cartridges even na en voer het onderhoudsproces uit.
De inkt is uitgedroogd.Kies voor het reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Wat je kunt doen isom minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
Het inktpatroon lekt.Annuleer de eventuele printopdracht, haal alle cartridge uit de printer en reinig de printer grondig. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Gangbare inktproblemen m.b.t. Canon PFI 1100GY 0856C001 inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Hoe duur is de Canon PFI 1100GY inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de Canon PFI 1100GY 0856C001 met kleur grijs (grey) cartridge is ongeveer €62,40 excl. de btw (dat is €75,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking of multipack neemt betaal je ongeveer €151,00. Met een huismerk cartridge met het OEM-nummer 0856C001 betaal je een veel lagere prijs. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges is aantrekkelijker (+/- €37,75) en maximale aantal afdrukken is beter (er zit meer inkt in).

De cartridge wordt niet herkend, wat is het stappenplan?
Soms gebeurt het dat een gloednieuw inktpatroon niet wordt opgepakt. Dat is op de volgende manier op te lossen: achterhaal de status van de patronen in de printer, en onderzoek of je het kapje hebt losgemaakt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak de contactpunten van de cartridge goed schoon en onderzoek de printkop.

Is een Canon PFI 1100GY huismerk alternatief kopen een goed idee?
Een huismerk 0856C001 alternatief kiezen is in de basis zeer interessant. Namaak inkt is +/- 50% goedkoper vergeleken met originele producten. De kostprijs is aantrekkelijker en de cartridges bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit van de prints is uitstekend. Een minpunt is dat je te maken kunt krijgen met errors of foutcodes. Deze kan je doorgaans simpel herstellen.

Op welke manier kan ik de Canon PFI 1100GY 0856C001 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je met een beetje ervaring zelf doen. Om dat te doen kan je aan de slag met een een set navulinkt die geschikt is voor het Canon inktpatroon. Op internet zijn hiervoor handleidingen te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. Vervolgens spuit je de grijze inkt in het reservoir. Als laatste kun je alles weer met elkaar verbinden. Achteraf check je of de budget Canon inkt correct functioneert door een testprint te draaien.

Plaats een reactie