bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 1000GY 0552C001 grijs / grijs cartridge

Koop jij ook altijd de goedkoopste Canon PFI 1000GY 0552C001 inktcartridge? Op www.inktaanbieding.nl vergelijk je de meest bekende shops voor spotgoedkope cartridges. Het product Canon PFI 1000GY met kleurcode grijs (grijs) is geschikt voor scherpe kleurrijke afdrukken. Kies bijvoorbeeld voor merkproducten van Canon. Meerdere inktshops als bijv. Paradigit en coolblue.nl hanteren ook zogenaamde huismerk-cartridges. De prijs is erg scherp, er zit meer inkt in en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€42,50
Huismerk prijs€21,25
LeverancierCanon
ArtikelCanon PFI 1000GY
Productnummer0552C001
Kleur omschrijvinggrijs
Hoeveelheid (ml)80 milliliter
Printomvangonbekend
EAN4549292046526

Goedkoopste Canon PFI 1000GY 0552C001 inkt kopen juni 2024

Het volume (ml) van de 0552C001 cartridge is 80 milliliter. De intensiteit is onbekend. Originele merkcartridges koop je het beste online. Dit is stukken voordeliger dan in de winkel. Inktshop.nl of Goedkoopprinten.nl zijn goede adressen waar men terecht kan voor originele Canon inktcartridges. Ze beschikken over een uitstekend assortiment en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Meestal beschikken ze over een aantrekkelijk huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is te bestellen via webshops zoals Officesavers & Printabout.nl.
 • Originele 0552C001 inktcartridges zijn te bestellen v.a. €42,50.
 • Canon imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De kwaliteit is gewoon erg goed.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of voordeelverpakkingen (multipacks) i.p.v. enkele verpakkingen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Instructies om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, verdiep je in de eco-printinstellingen (zoals beperkte kwaliteit) en kies een zuinig lettertype zoals Ecofont Sans en Calibri.
 • Op Inktaanbieding.nl vind je de directe links naar erkende shops waar je moeiteloos 0552C001 cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Canon PFI 1000GY 0552C001 grijs / grijs vergelijken
Canon inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit soort grijze inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €46,75. In de webshops is dat voordeliger en kost het om en nabij de €42,50. De voordeligste optie is het huismerk. Deze is te bestellen v.a. €21,25. Lees meer over besparen dankzij huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Canon PFI 1000GY originele inkt€42,50
Canon PFI 1000GY multipack (merkcartridge)€85,00
Canon PFI 1000GY huismerk inkt * €21,25
Canon PFI 1000GY huismerk duopack * €42,50
Prijslijst van de 0552C001 cartridge (grijs) in juni 2024. * Let op: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Canon aanschaffen?

Meteen Canon PFI 1000GY 0552C001 inkt kopen? Deze inkt of alternatieven van het huismerk zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij de online printshops als bij kantoorwinkels. Advies van de specialist: ga naar een internet printshop. Deze winkels bieden de beste service, kunnen razendsnel bezorgen en voeren vaak een voortreffelijk huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Handyman, Action, Bruna, Albert Heijn, Jumbo, Expert, Primera, Kruidvat.
 • Grote webwinkels als Coolblue, Wehkamp, Ebay, Fonq, Bol.com, Amazon verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • De bekende inktaanbieders als Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste zoekfunctie en hebben vaak interessante kortingsacties.
canon-pfi-1000gy-0552c001-grijs-grijs-inktcartridge

Originele grijze 0552C001 inkt van Canon kopen en laten bezorgen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Canon PFI 1000GY originele grijze inktcartridge is dat een goede koop. Deze cartridges worden gemaakt door Canon en resulteren in de mooiste prints. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je wordt niet verrast met storende foutmeldingen of storingen. De beste keuze als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele inktcartridges van Canon zorgen voor het beste resultaat.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen lastige storingscodes en foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • De schaduwkant van merkcartridges is dat het vrij duur is (gemiddeld kost het €42,50).

Canon PFI 1000GY huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Overweeg in dat geval eens namaak-inkt van derde partijen. Het 0552C001 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en is fors goedkoper. Je kunt zoveel besparen door een lagere prijs van de cartridge en omdat deze cartridges volledig worden gevuld. Meer inkt voor minder geld. Onze tip als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Canon PFI 1000GY 0552C001 grijs / grijs huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Een belangrijk voordeel is dat imitatie producten meer inkt bevatten als je het vergelijkt met merk-inkt.
 • De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder (vooral als je veel in zwart print).
 • Een aandachtspunt bij huismerk inkt is dat je ongemak kunt ervaren door storing en meldingen.

Issues bij het vervangen van de cartridges

Heb je de grijs inkt van Canon geplaatst maar kan je nog niet printen? In de volgende tabel vind je veel voorkomende issues inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is niet compatible.Soms gebeurt dit bij imitatie inkt. Klik de foutmelding weg en probeer gewoon te printen.
Geen cartridge gevonden.Controleer of je het beschermkapje verwijderd hebt en maak de cartridge schoon met een droge doek.
Slechte afdrukken of strepen op de afdrukken.Voer een cartridges check uit en probeer een onderhoudsprogramma uit.
De printkop is uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Als oplossing raden we aan om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
De printer lekt inkt.Zet de printer uit, haal alle cartridge uit de printer en maak de houder schoon. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Veel voorkomende cartridge problemen aangaande Canon PFI 1000GY 0552C001 inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Wat is de adviesprijs van de Canon PFI 1000GY inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de Canon PFI 1000GY 0552C001 met kleuromschrijving grijs (grijs) cartridge is doorgaans +/- €35,12 excl. de btw (wat neerkomt op €42,50 inclusief de btw). Zodra je een duopack of voordeelverpakking prefereert kost het ongeveer €85,00. Met een huismerk cartridge met de code 0552C001 dalen de printkosten aanzienlijk. De aanschafprijs van een huismerk-cartridge ligt beduidend lager (+/- €21,25) en het aantal printjes ligt hoger (meer inhoud).

De inktcartridge wordt niet gevonden, wat nu?
Soms komt het voor dat een nieuwe inktcartridge weigert. Loopt dan de volgende checklist na: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en check of je het lipje weg hebt gehaald. Onderzoek de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Controleer of de contactpunten schoon zijn en voer het reinigingsprogramma uit.

Is een Canon PFI 1000GY huismerk alternatief een aanrader?
Het huismerk 0552C001 alternatief aanschaffen is vaak zeer interessant. Namaak inkt is +/- 60% goedkoper in verhouding tot inkt van het merk zelf. De aanbiedingsprijs is aantrekkelijker en deze cartridges bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de printjes is uitstekend. Nadelig effect is dat er sprake kan zijn van storingscodes en foutmeldingen. Dit soort storingen kan je normaliter gemakkelijk verhelpen.

Hoe kan ik snel de Canon PFI 1000GY 0552C001 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je eventueel ook zelf doen. In dat geval kan je aan de slag met een een complete navulset met inkt voor het Canon inktpatroon. Op internet kun je verdere uitleg zoeken: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. In stap 2 injecteer je de grijze inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Als laatste kan je het patroon in elkaar klikken. Als laatste achterhaal je of de nagevulde Canon inkt goed op het papier komt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie